Titanfall 2
9/10
يه سري بازي ها هستن كه با ديدن تريلر نميتونيد اون حسي كه موقع بازي كردن و دسته دستتون گرفتن هست رو تجربه كنيد.
چون يه حس ارضا كننده يا همون satisfaction دارن كه بايد و بايد به دست خودتون تجربه بشه
تايتان فال هم از همين دسته بازي ها ست.
Ps:بلادبورن هم واسه من اين طور بود، يعني تا وقتي كه تريلر ميديدم واسم چيز جالبي نبود اما وقتي بازي كردم اولين ضربه رو زدم و برخوردش رو با دشمنا ديدم با خودم گفتم: عجب حالي ميده حسين
اول بگم من طرفدار شوتر به حساب نميام ( به جز كيلزون ٢ و هيلو ٣ كه واقعا عاشقشونم) پس واسه تايتان فال اونقدر هايپ نبودم تريلرهاش واسم چيزه جالبي نداشت تا اينكه ديسكش رو از برادرم گرفتم گفتم جهنم و بازي كردم.
وقتي بازي كردم فهميدم واقعا respawn همون اسبه( infinity ward سابق) فقط زينشو عوض كرده ( respawn كنوني) به قدري اين بازي به من چسبيد كه گفتم الان كه بازي ٥ دلاره نخريدنش جفاست در حق بقيه دوستان
شليك كردن با اسلحه ها ، پريدن رو درو ديوار ، تايتان سواري ، لول ديزاين و... همه به قدري دلچسب طراحي شدن كه واقعا ارضاتون ميكنه.
داستانه بازي هم خب كليشه اي هست اما چيزي كه خاصش ميكنه رابطتون با تايتان خودتون يعني bt هست كه خيلي دلچسب طراحي شده مخصوصا صدا bt كه من عاشقش بودم
مخلص كلام دوستان من
بريد بازي كنيد كه يه جواهر درخشان در سبك شوتره البته من يك سال پيش بازيش كردم اما الان ديدم حيفه كه كاره سازندگانش رو ستايش نكنم
Ps2: از لول ديزاين بازي همين بس كه يه مرحله هست به اسمه time travel
اووووووففففففففففف فوق العاده و mind blowing
Ps3: خواستم باز بگم حسه شوتينگش فوق العاده هست