مخلص همه ی گیمرای گللللللللللللللللل
nioh
اقاnioh
برادر گیمرم
nioh
حاجیییییی NIIIIIIOOOOOOHHHH
خیلی باحاله واقعا خوبه تا الان یه چیزی حدوده 450 ساعتی میشه که درگیرشم
حقیقتا یه RPG اکشنه
یه سری نقاط ضعف داره که بگم بد نی
1 - نمیشه زیاد روی گرافیک حساب کرد بعضی اوقات اوفت فریم وااقعا میره رو موخت ( البته شنیدم رو PRO خوبه (
2 - یه بازی سخته به تمام معناست سختیش واقعا باحاله نسبت به هم سبکای عزیزش بلاد و دارک به نظرم سختره و بیشتر رو لج میندازتت
RPG بازا میفهمن چی میگم مخصوصا کسایی که کارای این میازیکی ه مریض رو بازی کردن
3 - توع سلاح نسبتا ضعیفه و مشکل اینه که همون ضعف یه مشکل بزرگ میشه . مثلا یه سلاح رو میبینی 100 تا ازش هست با ابیلیتی های مختلف ( خوب چه کاریه 20 تا تفاوت میزاشت چرا اخهههه
)
4 - یه بدی دیگه داره که اینم از یه دید دیگه بهش نگاه کنی شاید به فال نیک گرفت اونم اینه که مثلا یه میشن رو با ماموریت های مختلف شاید 10 بار بخوای بری یه ذره برات تکراری و خسته کننده میشه ( البته ناگفته نمونه مثلا باس همون میشن تو مپ بعد سبک مبارزش عوض میشه قشنگ تر پاره میکنه
)
مشکل دیگه ای به نظرم نیس
بریم سراغ نقات قوتش
1 - واقعا گیم پیلی و سبک های متفاوت مبارزات با سلاح ها خیلی خوب و گیراست
2 - روی بعضی مناطق و باسا واقعا کار کردن سختی بازی برات لذت بخش میشه
3 - یه RPG اکشن و سریعه ، ببینید مثلا دارک سولز کنده سریع نیس مبارزات ولی این واقعا خوبه
4 - نمیشه اصلا با بلاد مقایسه کرد اصلا ولی باساش به نظرم بهتره سبک مبارزاتشون
5 - فلور ABYS واقعا , lولی یه بدی داره اونم اینه که چراااااااااا اخه تا 999 ؟؟؟؟
امتیاز 9/10
از 10 به بازی 9 میدم شاید جهاف و از نظر خیلیا زیاد باشه ولی خوب 9 میدم دیگه اون یه نمره هم برا افت فریم کم کردم میتونستن رو گرافیکش بیشتر کار کنم امیدوارم تو 2 جبران کنن
یه مسئله دیگه هم هست اینه که اگه یه پایه داشته باشی دیگه بازی از عالی عالی تر میشه ( من یه داش گل به اسم بابک دارم که با دنیا عوض نمیکنم خیلی با هم حال کردیم هم سره nioh هم دارک و همینطور بلاد) اصلا با این طرف بشین ماریو بازی کن مهم نیس بازی چیه خودش عشقه اینجا باید بهش بگم دمش گرمممممممم
شرمنده زیاد شد