نمیدونم چند نفر The Surge رو بازی کردن اما به نظرم یکی از بهترین بازیهایی هستش که کسی بازی نکرده یا خیلی کم بزی کردن. همه از جمله خودم فکر میکنن این بازی هم مثل ساخته قبلیشون Lord of the Fallen ضعیف هستش. اما به شدت خوش ساخت هستش و صرفا یه کپی از سولزبورن نیست!
کلی المان گیمپلی مخصوص خودش رو داره که مهمترینش قطع اعضای بدن دشمنا و به دست آوردن آرمور ستهای مختلف ازین روش هستش و همچنین به دست آوردن سلاحهاشون! یعنی شما از هر آرمور و اسلحه که خوشت بیاد به راحتی میتونیبه دستش بیاری
واقعا حرکت به شدت جالبی بود. مبارزات کاملا نرم و رَوون هستن و همچنین کاملا بروتال! تنوع سلاح و آرمورها چه از نظر ظاهری چه کاربردی خیلی عالی هستش. بالانس خوبی هم برقرار کردن مخصوصا برای سلاحهای مختلف. راحت میتونید هر مقطع از بازی رو با سلاحی که دوس دارید برید چون لول آپ کردنشون هم سخت نیست!
گرافیک بازی خوبه. روی پرو ۶۰فریم میده و افت فریم اذیت کنندهای ندیدم! طراحی محیطها خیلی خوبه و یه جاهایی کاملا حس Dead Space میده که خیلی دوس داشتم! باسهای بازی هم خیلی خوب طراحی شدن و طبق معمول این سبک هر باس ۲ یا ۳فاز داره که قلقشونو بگیری مشکلی نخواهی داشت. Dlc هم خیلی خوب و جالب بود هم از لحاظ داستانی هم انمیهای جدید و کلی آرمور و سلاح جدید!
داستان و روایتش هم اوکی بود. تنها مشکل من با بازی این بود که یه جاهایی واقعا گیج میشدی چون زیاد پیش میامد که مجبور بشی برگردی و راه جدید رو باز کنی بری. اگه حواستو جمع نمیکردی مدت طولانی اسکل میشدی
در مجموع ۲باری که تمومش کردم واقعا لذتبخش بود برام و توصیه میکنم اگه این سبک رو دوس دارین تجربه کنینش
9/10