امتيازات Halo: Reach

SaDrA-HhH

کاربر سایت
Halo-Reach1.jpg

امتيازات Halo Reach

Last edited by a moderator:
در ادامه ی حرف 619 بگم که به شخصه از گیم پلی H3 بیشتر خوشم میومد چون:
روون تر بود و افت فریم نداشت مراحل فوق العاده جذاب تر و همچنین کنترل رئیس که به شخصه با این که N6 خیلی خوشم اومد ازش ولی جلوی رئیس پشیزی ارزش نداره واسم:dهمچنین کمپین فوق العاده بهتر و همچنین عظمت بیشتر بازی
کلا HALO 3>reachتو این نسل هم از لحاظ داستان هم موسیقی هم گیم پلی فقط میمونه گرافیک که اونم برام ارزش نداره که بخوام حسابش بیارم
اینا همش نظر شخصیمه نریزین سرم:d

میدونی بابک ، منتقد گیم جماعت با احترام تمام به همگان و عذر خواهی از مثال نه چندان مودبانم مثل گاو میمونه ... !
عرض میکنم خدمتتون ... !
اگه جلوش وایستی شاخ میزنه و پشت سرش وایستی خیلی ببخشید جفتک !
همین دوستانی که میگن بازی توی یک ورطه تکراری میفته! ، پس فردا اگه هیلو 4ـی بیاد بسلامتی با یسری المان های جدید و نو آوری و ... میان میگن :

اتفاقی که واسه Final Fantasy , Biohazard افتاد ...
شما نمیتونی همینجوری منتقد ها رو زیر سوال ببری...
از دید یه منتقد ، بازی باید تحول پیدا کنه و از دید دیگری باید وابسته به المان ها و ریشه های اصلیش بمونه برای همینه که یه سایت به FFXIII نمره 10 میده و یکی 5 میده! و اینا هم همش برمیگرده به نظر شخصی اگه قرار بود حرف شما همیشه درست باشه الان SMG2 و GTAIV نمراتشون باید با نسخه های قبلیشون زمین تا آسمون فرق میکرد مثلا GS به GTA:San نمره 10 داده و به IV که یه مقدار از المان های سری GTA فاصله گرفته بود هم 10 داده پس میبینیم که اینجا منتقد GS اصلا گاو مثل گاو نبوده(:d) و خیلی هم عادلانه عمل کرده ، نمونه دیگرش هم SMG 2 هست که خیلی شبیه نسخه اولش بوده اما بازم همه(96%) سایت ها بش نمره 10 رو دادند.
نمره های Reach هم خوبه ولی مطمئنم از GS امتیاز 10 رو نمیگیره(حالا ببینید کی گفتم)

hesam_samy II
مخالفم:دی من کاری ندارم سایت ها چی گفتن، ولی از همه لحاظ Reach بازی بهتری است، حتی بخش داستانی! من تنها ایرادی که به بخش داستانی ریچ میتونم بگیرم نبود Scarab ها هستند که خیلی مبارزه باهاشون رو دوست دارم:دی البته داستان سه گانه هم به صورت کلی و محتوایی بهتر بود. داستان ریچ چیز خیلی پیچیده ای نداشت، فقط خیلی احساسی بود.:دی (البته نباید هم انتظار داشت که یه Prequel از خط اصلی داستانی بهتر باشه!). اما نگذاشتن رئیس توی بازی کار درستی بود، چون اینجوری برای Halo 4 بدجوری مشتاق فقط یه تیزر ازش میشیم:x

Halo 3 زمان خودش عالی بود و میانگینش هم تقریبا اندازه Reach شد، ولی به این معنی نیست که الان هم به اندازه 3 سال پیش عالی باشه. با من بحث نکنید:دی بهترین هیلوی این نسل Reach است و تمام!:دی

دوستان که میگن گیم پلی هیلو 3 بهتر بود یه نگاهی ه این Ability اضافه شده مثه Sprint بکنین که خودش خیلی به سرعت بازی اضافه میکنه ! ;) هر کدوم از این ability ها باعث گستردگی هر چه بیشتر گیم پلی میشن ! ;)
بازی سریع تر میشه و اکشن تر ! تو مولتی هم که این Abilty ها خیلی توپ به کار میان !
همین این جت پک بدرد هانتر زدن میخوره ! یا Armor lock up بدرد نارنجک کاشتن بین دشمنا وقتی محاصره شدین ! :دی یا انتحاری زدن ! :d کلن گستردگی و روونی گیم پلی خیلی خیلی زیاده ! :d باید مثه من روز قبلش هیلو3 رو تجربه میکردین تا اینطوری شین :o

کلا مستر چیف شخصیت وحشتناک قوی بود. نمی دونم شاید هم من اشتباه می کنم !!
خب شما نگاه کنین ! :دی
مسترچیف یه قهرمان بالفطره بود و نباید همون توقع رو از اعضای نوبل الا جورج داشت که جورج هم یه جورایی همونطور بود اما خب مسترچیف دیگه خیلی غول بود :دی از لحاظ شخصیت پردازی چون اگه نبود که هیلو انقد نمی فروخت ! انقد محبوب نبود ! :دی شخصیت مسترچیف تو 3 سری بازی شکل گرفته شخصیت اینا تو 1 سری ! :دی تمام اینا تاثیرداره !

خب مقایسه تون غلطه اون بازی سه سال پیش هست برای همین به نظر شما سطحش پایین تره. من گفتم کمپین 3 برای زمان خودش عالی تر از کمپین ریچ هست.
خب من از گرافیک حرفی نزدم که ! من فقط مقایسه بین گستردگی و همینطور گیم پلی بازی کردم !

نه منظورم اصلا داستانی نیست منظورم همون گیم پلی هست. مثلا توی H3 مستر چیف به قدری قوی بود همه دشمناها را راحت نابود می کرد. مثلا شما وقتی توی سری Halo سوار یک تانک اسکورپین میشید خیلی لذت می برید در صورتی که سوار شدن روی یک جیپ یا Ghost به اون اندازه لذت بخش نیست. این دقیقا ملاک مقایسه نوبل 6 با مستر چیف تو بازی هست. باز هم میگم ریچ بازی عالی هست اما من ( فقط من البته ) از کمپین 3 بیشتر خوشم می اومد.
خب دارین یه اسپارتان 3 رو با رییس و گنده بک اسپارتان های 2 مقایسه می کنین؟!:دی معلوم بود با نبود مسترچیف دیگه بازی اونطور حماسی نیست و نباید انتظار یه کمپین فوق حماسی ازش داشت چون نمی تونستن اعضای نوبل رو شاخ تر از مسترچیف کنن که ! :دی اینطوری میشد لوس بازی که :دی همه اسپارتان ها در یه حد شاخ باشن که میشه لوس بازی :دی
جورج هم مثه مسترچیف نبود توقع از نوبل6 بدبخت دارین ؟ :دی

آخرین ویرایش:
Halo 3 زمان خودش عالی بود و میانگینش هم تقریبا اندازه Reach شد، ولی به این معنی نیست که الان هم به اندازه 3 سال پیش عالی باشه. با من بحث نکنید:biggrin1: بهترین هیلوی این نسل Reach است و تمام!:biggrin1:
میگم بابک تاین نظر تو هست اما به عنوان کسی که از همون H1 طرفدار این سری بودم کمپینشو در حد 3نمی دونم. علت اصلی من این هست که تنوع توی H3 بیشتر بود و اینکه کلا مستر چیف شخصیت وحشتناک قوی بود. نمی دونم شاید هم من اشتباه می کنم !!
باید مثه من روز قبلش هیلو3 رو تجربه میکردین تا اینطوری شین :o
خب مقایسه تون غلطه اون بازی سه سال پیش هست برای همین به نظر شما سطحش پایین تره. من گفتم کمپین 3 برای زمان خودش عالی تر از کمپین ریچ هست.
Halo 3 دو تا مرحله اش (The Ark و Covenant) واقعا شاهکار بود و طراحی فوق العاده ای داشت (حتی بهتر از ریچ)، ولی بقیه مراحلش به Reach اصلا نمیرسه! همین Space Combat کلی تنوع میداد به بازی. کلا تنوع هر دو عالی بود و نمیشه گفت اون یکی از این بیشتر تنوع داشت! ولی خُب قبول دارم داستان 3 بهتر بود (چون داستان اصلی بود).
علتش کاملا مشخص بود نبود فرانک اوکانر. خدا رو شکر تو 343 هست یک حالی به داستان میده.

خب شما نگاه کنین ! :biggrin1:
مسترچیف یه قهرمان بالفطره بود و نباید همون توقع رو از اعضای نوبل الا جورج داشت که جورج هم یه جورایی همونطور بود اما خب مسترچیف دیگه خیلی غول بود :biggrin1: از لحاظ شخصیت پردازی چون اگه نبود که هیلو انقد نمی فروخت ! انقد محبوب نبود ! :biggrin1: شخصیت مسترچیف تو 3 سری بازی شکل گرفته شخصیت اینا تو 1 سری ! :biggrin1: تمام اینا تاثیرداره !
نه منظورم اصلا داستانی نیست منظورم همون گیم پلی هست. مثلا توی H3 مستر چیف به قدری قوی بود همه دشمناها را راحت نابود می کرد. مثلا شما وقتی توی سری Halo سوار یک تانک اسکورپین میشید خیلی لذت می برید در صورتی که سوار شدن روی یک جیپ یا Ghost به اون اندازه لذت بخش نیست. این دقیقا ملاک مقایسه نوبل 6 با مستر چیف تو بازی هست. باز هم میگم ریچ بازی عالی هست اما من ( فقط من البته :دی ) از کمپین 3 بیشتر خوشم می اومد.
نه دیگه منم همینو قبول ندارم:biggrin1: Campaign هر دو توی زمان خودشون عالی بودند و حتی به نظر من Reach بهتر!
مردک پست تو رو هر وقت نقل قول کردم جواب بده :دی

آخرین ویرایش:
میگم بابک تاین نظر تو هست اما به عنوان کسی که از همون H1 طرفدار این سری بودم کمپینشو در حد 3نمی دونم. علت اصلی من این هست که تنوع توی H3 بیشتر بود و اینکه کلا مستر چیف شخصیت وحشتناک قوی بود. نمی دونم شاید هم من اشتباه می کنم !!
منم مسترچیف رو فوق العاده دوست دارم و یه تار کلاهش رو (:دی) هم با Noble Team عوض نمیکنم. اما شخصیت پردازی Noble Team هم خیلی خوب بود (در حد یک بازی FPS عالی بود!). در کل نبود رئیس توی Reach کار کاملا درستی بود، چون اگه بود یه جورایی خز میشد:دی (مثل فیلم هندی میشد مثلا:دی).

Halo 3 دو تا مرحله اش (The Ark و Covenant) واقعا شاهکار بود و طراحی فوق العاده ای داشت (حتی بهتر از ریچ)، ولی بقیه مراحلش به Reach اصلا نمیرسه! همین Space Combat کلی تنوع میداد به بازی. کلا تنوع هر دو عالی بود و نمیشه گفت اون یکی از این بیشتر تنوع داشت! ولی خُب قبول دارم داستان 3 بهتر بود (چون داستان اصلی بود).

در کل من از خود ریچ و امتیازاتش بسیار راضی هستم و به قول سامان برای بازی که پنجمین شماره است که داره یه فرمول تکراری رو اجرا میکنه امتیازات بسیار عالی هستش!
من گفتم کمپین 3 برای زمان خودش عالی تر از کمپین ریچ هست.
نه دیگه منم همینو قبول ندارم:دی Campaign هر دو توی زمان خودشون عالی بودند و حتی به نظر من Reach بهتر!

• Like
Reactions: Daedalus
چیف به هیلو وزن می داد ! نمی دونم چطوری توضیح بدم اما واقعا وقتی امروز Halo 3 رو گذاشتم احساس کردم سرنوشت کل دنیا دست منه ! داستان ریچ احساسی تر بود و پیچش های بهتری داشت اما خب داستان هیلو 3 چون تو خط اصلی داستان هیلو بود فوق العاده بود ! کمپین هم بله ریچ یه مرحله مثل The Ark و The Silent Cartographer کم داره .

اما از اون طرف ریچ گرافیک و رزولوشن عالی داره که هیلو 3 نداشت ! Armor Ability ها جا نشین تجهیزات نا کار آمد هیلو 3 شدن و بازی رو دگرگون کردن . وسایل نقلیه ی جدید و دشمنای جدید و اسلحه های جدید و Frirefight 2.0 و Forge 2.0 و بخش چند نفره ی باور نکردنی , برتری های ریچ نسبت هیلو 3 هستن ! میتونم به جرات بگم تمام هیلو ها رو غیر از ODST که کمتر بازی کردم بالای 500 ساعت با مالتی پلیر و کمپینشون مشغول بودم از همون سال 2001 و با اطمینان بهتون میگم ریچ با وجود اینکه در بعضی زمینه ها مثل داستان و یا شخصیت پردازی در حد سه گانه نیست اما اینقدر ویژگی بهتر داره که من بهترین هیلوی تاریخ بدونمش !

البته قاعدتا بانجی هم قصد نداشته Lone Wolf رو تا اندازه ی چیف بالا ببره ! بالاخره چیف نماد سری هیلو هستش و اگه مثلا Lone Wolf از چیف بهتر از آب در میومد که ...

• Like
Reactions: Dreadlord
شما نمیتونی همینجوری منتقد ها رو زیر سوال ببری...
از دید یه منتقد ، بازی باید تحول پیدا کنه و از دید دیگری باید وابسته به المان ها و ریشه های اصلیش بمونه برای همینه که یه سایت به FFXIII نمره 10 میده و یکی 5 میده! و اینا هم همش برمیگرده به نظر شخصی اگه قرار بود حرف شما همیشه درست باشه الان SMG2 و GTAIV نمراتشون باید با نسخه های قبلیشون زمین تا آسمون فرق میکرد مثلا GS به GTA:San نمره 10 داده و به IV که یه مقدار از المان های سری GTA فاصله گرفته بود هم 10 داده پس میبینیم که اینجا منتقد GS اصلا گاو مثل گاو نبوده(:d) و خیلی هم عادلانه عمل کرده ، نمونه دیگرش هم SMG 2 هست که خیلی شبیه نسخه اولش بوده اما بازم همه(96%) سایت ها بش نمره 10 رو دادند.
نمره های Reach هم خوبه ولی مطمئنم از GS امتیاز 10 رو نمیگیره(حالا ببینید کی گفتم)
اولا" که دوستان قبل از من اشاره کردن که هر گونه پیش گویی رو اینجا انجام ندیم و اونو نزد خودمون نگه داریم(تیکه ی قرمز شده رو عرض میکنم)...
این از این؛ثانیا" آوردن اسم GTA هم اصلا" دردی رو دوا نمیکنه و مثال نقضی بر گفته ی شماست ...
جی تی ای تمام المان های + قبل از خودش رو داره ، بعلاوه ی اضافه جات جدید در گیم پلی و داستان شاهکار ... افزودن کاور گیری به هسته ی اصلی گیم پلی یه جور بدعت حساب نمیشه ، بلکه پیشرفت حساب میشه ...
که باز ما باید یه جاهایی بدعت رو هم قبول کنیم ...
بحث من اینه ، اگه شما از شماره ی اول هیلو رو بازی کرده باشین میبینین که تک تکشون نسبت به شماره ی قبلی پیشرفت داشتن ... این پیشرفت ، از جنس پیشرفت GTA بوده که تمام و کمال مثبت ... شاید کم بنظر برسن این پیشرفتها ، اما دلیلش اینه که اصولا" احتیاجی به کُن فَیَکُن کردن یه گیم پلی بنچ مارک نیست ...

من تنها ایرادی که به بخش داستانی ریچ میتونم بگیرم نبود Scarab ها هستند که خیلی مبارزه باهاشون رو دوست دارم
تو بازی بودن مبارزه هم میتونستی بکنی ولی خوب اسلحه ای گیر نمیدومد که بتونی جلوش دووم بیاری.
اسپویل:
مرحه اخر قبل از اینکه کارتر خودشو به یکی بزنه
------------
تا دو روز پیش همه به گیم اسپات میگفتن گیم اسقات و گیم اسفالت و... حالا همه منتظر امتیازاشن!:دی

این مقایسم جالبه
خداییش چقدر بعضی از این سایتا خوشحالن

GamePro: Halo Reach--100 / Halo 3: ODST--90 / Halo 3--100
1Up: Halo Reach--100 / Halo 3: ODST--91 / Halo 3--100
Planet Xbox 360: Halo Reach--100 / Halo 3: ODST--93 / Halo 3--98
IGN UK: Halo Reach--100 / Halo 3: ODST--86 / Halo 3--95
IGN: Halo Reach--95 / Halo 3: ODST--90 / Halo 3--95
Gameinformer: Halo Reach--95 / Halo 3: ODST--93 / Halo 3--98
Gametrailers: Halo Reach--93 / Halo 3: ODST--89 / Halo 3--98
Eurogamer: Halo Reach--90 / Halo 3: ODST--80 / Halo 3--100
VideoGamer: Halo Reach--90 / Halo 3: ODST--90 / Halo 3--100
GameZone: Halo Reach--85 / Halo 3: ODST--88 / Halo 3--97
Worth Playing: Halo Reach--85 / Halo 3: ODST--95 / Halo 3--96
Giant Bomb: Halo Reach--80 / Halo 3 ODST--80 / Halo 3--NA

وقتی امتیاز ریچ از odst کمتر میشود=))
همون طور که همیشه گفتم Remember ODST
:))
الان فکر کنم تو گیم اسپات کتک کاریه:d
شک ندارم 10 میده . حالا ببینین . فن هیلوه

آخرین ویرایش:
با اینکه شماره اصلی از سری Haloنیست اما امتیازاتش خیره کنندست!

خطاب به دوستانی که انقدر حرص میخورن چرا ODSTامتیاز بیشتری نسبت به reachگرفته : همین که MW2امتیازش میشه 94برای اثبات خوشحال بودن سایتها کافیه!
برای بازی شناخته شده ای مثل هیلو امتیاز و میانگین امتیاز معنا نداره که حرص میخورید!

من که میگم گیم اسپات 9میده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or