شما نمیتونی همینجوری منتقد ها رو زیر سوال ببری...میدونی بابک ، منتقد گیم جماعت با احترام تمام به همگان و عذر خواهی از مثال نه چندان مودبانم مثل گاو میمونه ... !
عرض میکنم خدمتتون ... !
اگه جلوش وایستی شاخ میزنه و پشت سرش وایستی خیلی ببخشید جفتک !
همین دوستانی که میگن بازی توی یک ورطه تکراری میفته! ، پس فردا اگه هیلو 4ـی بیاد بسلامتی با یسری المان های جدید و نو آوری و ... میان میگن :
اتفاقی که واسه Final Fantasy , Biohazard افتاد ...
hesam_samy II
مخالفم619
خب شما نگاه کنین !کلا مستر چیف شخصیت وحشتناک قوی بود. نمی دونم شاید هم من اشتباه می کنم !!
خب من از گرافیک حرفی نزدم که ! من فقط مقایسه بین گستردگی و همینطور گیم پلی بازی کردم !خب مقایسه تون غلطه اون بازی سه سال پیش هست برای همین به نظر شما سطحش پایین تره. من گفتم کمپین 3 برای زمان خودش عالی تر از کمپین ریچ هست.
خب دارین یه اسپارتان 3 رو با رییس و گنده بک اسپارتان های 2 مقایسه می کنین؟!نه منظورم اصلا داستانی نیست منظورم همون گیم پلی هست. مثلا توی H3 مستر چیف به قدری قوی بود همه دشمناها را راحت نابود می کرد. مثلا شما وقتی توی سری Halo سوار یک تانک اسکورپین میشید خیلی لذت می برید در صورتی که سوار شدن روی یک جیپ یا Ghost به اون اندازه لذت بخش نیست. این دقیقا ملاک مقایسه نوبل 6 با مستر چیف تو بازی هست. باز هم میگم ریچ بازی عالی هست اما من ( فقط من البته ) از کمپین 3 بیشتر خوشم می اومد.
میگم بابک تاین نظر تو هست اما به عنوان کسی که از همون H1 طرفدار این سری بودم کمپینشو در حد 3نمی دونم. علت اصلی من این هست که تنوع توی H3 بیشتر بود و اینکه کلا مستر چیف شخصیت وحشتناک قوی بود. نمی دونم شاید هم من اشتباه می کنم !!Halo 3 زمان خودش عالی بود و میانگینش هم تقریبا اندازه Reach شد، ولی به این معنی نیست که الان هم به اندازه 3 سال پیش عالی باشه. با من بحث نکنید:biggrin1: بهترین هیلوی این نسل Reach است و تمام!:biggrin1:
خب مقایسه تون غلطه اون بازی سه سال پیش هست برای همین به نظر شما سطحش پایین تره. من گفتم کمپین 3 برای زمان خودش عالی تر از کمپین ریچ هست.باید مثه من روز قبلش هیلو3 رو تجربه میکردین تا اینطوری شین![]()
علتش کاملا مشخص بود نبود فرانک اوکانر. خدا رو شکر تو 343 هست یک حالی به داستان میده.Halo 3 دو تا مرحله اش (The Ark و Covenant) واقعا شاهکار بود و طراحی فوق العاده ای داشت (حتی بهتر از ریچ)، ولی بقیه مراحلش به Reach اصلا نمیرسه! همین Space Combat کلی تنوع میداد به بازی. کلا تنوع هر دو عالی بود و نمیشه گفت اون یکی از این بیشتر تنوع داشت! ولی خُب قبول دارم داستان 3 بهتر بود (چون داستان اصلی بود).
نه منظورم اصلا داستانی نیست منظورم همون گیم پلی هست. مثلا توی H3 مستر چیف به قدری قوی بود همه دشمناها را راحت نابود می کرد. مثلا شما وقتی توی سری Halo سوار یک تانک اسکورپین میشید خیلی لذت می برید در صورتی که سوار شدن روی یک جیپ یا Ghost به اون اندازه لذت بخش نیست. این دقیقا ملاک مقایسه نوبل 6 با مستر چیف تو بازی هست. باز هم میگم ریچ بازی عالی هست اما من ( فقط من البتهخب شما نگاه کنین ! :biggrin1:
مسترچیف یه قهرمان بالفطره بود و نباید همون توقع رو از اعضای نوبل الا جورج داشت که جورج هم یه جورایی همونطور بود اما خب مسترچیف دیگه خیلی غول بود :biggrin1: از لحاظ شخصیت پردازی چون اگه نبود که هیلو انقد نمی فروخت ! انقد محبوب نبود ! :biggrin1: شخصیت مسترچیف تو 3 سری بازی شکل گرفته شخصیت اینا تو 1 سری ! :biggrin1: تمام اینا تاثیرداره !
مردک پست تو رو هر وقت نقل قول کردم جواب بدهنه دیگه منم همینو قبول ندارم:biggrin1: Campaign هر دو توی زمان خودشون عالی بودند و حتی به نظر من Reach بهتر!
منم مسترچیف رو فوق العاده دوست دارم و یه تار کلاهش رو (میگم بابک تاین نظر تو هست اما به عنوان کسی که از همون H1 طرفدار این سری بودم کمپینشو در حد 3نمی دونم. علت اصلی من این هست که تنوع توی H3 بیشتر بود و اینکه کلا مستر چیف شخصیت وحشتناک قوی بود. نمی دونم شاید هم من اشتباه می کنم !!
نه دیگه منم همینو قبول ندارممن گفتم کمپین 3 برای زمان خودش عالی تر از کمپین ریچ هست.
اولا" که دوستان قبل از من اشاره کردن که هر گونه پیش گویی رو اینجا انجام ندیم و اونو نزد خودمون نگه داریم(تیکه ی قرمز شده رو عرض میکنم)...شما نمیتونی همینجوری منتقد ها رو زیر سوال ببری...
از دید یه منتقد ، بازی باید تحول پیدا کنه و از دید دیگری باید وابسته به المان ها و ریشه های اصلیش بمونه برای همینه که یه سایت به FFXIII نمره 10 میده و یکی 5 میده! و اینا هم همش برمیگرده به نظر شخصی اگه قرار بود حرف شما همیشه درست باشه الان SMG2 و GTAIV نمراتشون باید با نسخه های قبلیشون زمین تا آسمون فرق میکرد مثلا GS به GTA:San نمره 10 داده و به IV که یه مقدار از المان های سری GTA فاصله گرفته بود هم 10 داده پس میبینیم که اینجا منتقد GS اصلا گاو مثل گاو نبوده(:d) و خیلی هم عادلانه عمل کرده ، نمونه دیگرش هم SMG 2 هست که خیلی شبیه نسخه اولش بوده اما بازم همه(96%) سایت ها بش نمره 10 رو دادند.
نمره های Reach هم خوبه ولی مطمئنم از GS امتیاز 10 رو نمیگیره(حالا ببینید کی گفتم)
تو بازی بودن مبارزه هم میتونستی بکنی ولی خوب اسلحه ای گیر نمیدومد که بتونی جلوش دووم بیاری.من تنها ایرادی که به بخش داستانی ریچ میتونم بگیرم نبود Scarab ها هستند که خیلی مبارزه باهاشون رو دوست دارم
شک ندارم 10 میده . حالا ببینین . فن هیلوهالان فکر کنم تو گیم اسپات کتک کاریه:d