خوب از اعتبار سایت کم میشه و دیگه توی متا و گیم رنکینگ به حساب نمیان .پس هیچ وقت به این فاحشی ناداوری نمی کنن ولی همین الان سایتایی که نمره ی زیر 9 دادن فکر میکنی علتش چیه ؟میگم این وسط اگه یه سایت پول بگیره از اون شرکتی که بازیش بیشترین امتیاز ها رو داره و به بازی 5 بده چی؟:d
هر چقدر هم بریزید سرش میگه این نقد من هست:d
این مردک که گفتن امتیازش ثبت نمیشه !:d
بابا نصف این سایت هایی که امین گذاشته تو متا حساب نمیشناین مردک که گفتن امتیازش ثبت نمیشه !:d
باقی سایت های که تو متا ثبت نمیشن که برای عمه و خالشون بازی رو نقد نکردن که..! حالا یکمی اعتبار نداشتن متایی نشدن.:dبابا نصف این سایت هایی که امین گذاشته تو متا حساب نمیشن:biggrin1: الان کلا 35 تا نقد تو متا ثبت شدند.
من که گفتم همیشه چندتا سایت لوس پیدا میشن شما گوش ندادین.. تازه خیلی هم به هیلو لطف کردن که 4 و 5 بهش ندادن..Hell lol :d
یعنی اگه Geow3 هم اینطوری بهش امتیاز بدن و نامردی در حقش کنن هم باز برا عمه و خالشون امتیاز ندادن ؟!:d
بابا نصف این سایت هایی که امین گذاشته تو متا حساب نمیشنالان کلا 35 تا نقد تو متا ثبت شدند.
Hell lol :dباقی سایت های که تو متا ثبت نمیشن که برای عمه و خالشون بازی رو نقد نکردن که..! حالا یکمی اعتبار نداشتن متایی نشدن.
پس چرا GS و EDGE نمره نميدن؟
اين GS هميشه بايد اخر باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)x
چـــــــــــــــــی ؟:d فقط بخاطر نداشتن پایان متفاوت رو لجندری! :d چه دلیل مسخره ای !:d خب بجاش برو فایرفایت بازی کن مردک !