امتيازات Halo: Reach

SaDrA-HhH

کاربر سایت
Halo-Reach1.jpg

امتيازات Halo Reach

Last edited by a moderator:
Red Dead Redemption
Forza Motorsport 3
Halo Reach
Star Craft 2
کانسپت بازیهای رو بگیری 10 از 10 هستند ! اما از لحاظ تکنیکی واقعا 10 از 10 نیستند !
اتفاقا تو اینا Red Dead Redemption واقعا 10 لیاقتشه ...
(حتی بیشتر):biggrin1:
نه برادر من . درسته RDR از لحاظ جذابیت 10 از 10 بود . طوری که آدم وقتی میرفت توی بازی غرقش میشد و ایراداتش به چشم نمیومد . اما وقتی یکم میگشتی میدیدی که گرافیک یه جاهای خیلی کمی مشکل داره ! افت فریم در بعضی از اوقات داشت ، و چند تا باگ دیگه مثل آلایزینگ و Screen Tearing و اینا !

آخرین ویرایش:
سالانه N تا بازی میاد و میره ، واسه اثبات نادرست بودن حرف من 2 تا دونه مثال میاری ؟!
من میگم بجز اون 2 تا بازی که شما مثال زدی و 10 بوده نمرشون ، بازی های دیگه ای هم بودن که لیاقتشون 10 بوده و نگرفتن ؛ مثال :
Red Dead Redemption
Forza Motorsport 3
Halo Reach
Star Craft 2

عین 4تایی که مثال زدی 9.5 گرفتن.یکیشون که میتونست 10 بشه.مخصوصا RDR>:d<

یه دفعه بفرمایید هر بازی میاد باید 10 بگیره. اگه قرار بود این همه بازی 10 بگیرن که دیگه این نمره ارزشی نداشت.
همونطوری که الان 8 و 9 براتون بی ارزش شده، 10 هم همین بلا سرش میومد.

یه دفعه بفرمایید هر بازی میاد باید 10 بگیره. اگه قرار بود این همه بازی 10 بگیرن که دیگه این نمره ارزشی نداشت.
همونطوری که الان 8 و 9 براتون بی ارزش شده، 10 هم همین بلا سرش میومد.
بهترین حرف ممکن توی این چند وقته ! دقیقا همین منظورو من خواستم توی تاپیک Quantom Theory برسونم منتها کسی متوجه نمیشد !

چرا یوزر اسکور انقدر پایینه؟!(8.6) البته مسلما بزودی بالا میره!
راستی یکی از کاربران گیم اسپات هم در نقدی که از بازی کرده نمره 2 رو به بازی داده و گفته که بازی پیشرفت هایی در زمینه داستان بصری و گرافیک داشته اما سازندگان اون فراموش کردند که یک بازی جدید بسازند و Reach یک FPS تاریخ مصرف گذشته هست که فقط بازسازی شده! و بعد گفته من مطمئنم با وجود این مشکلات فن های سری Halo بازم این بازی رو دوست دارند ولی برای هر فرد دیگری چیزی بجز ناامیدی در این بازی وجود نداره.
از سه نفر دیگه هم که بازی رو نقد کردند یکی نمره 10 داده ، یکی 9 و یکی هم 8

راستی یکی از کاربران گیم اسپات هم در نقدی که از بازی کرده نمره 2 رو به بازی داده و گفته که بازی پیشرفت هایی در زمینه داستان بصری و گرافیک داشته اما سازندگان اون فراموش کردند که یک بازی جدید بسازند و Reach یک FPS تاریخ مصرف گذشته هست که فقط بازسازی شده! و بعد گفته من مطمئنم با وجود این مشکلات فن های سری Halo بازم این بازی رو دوست دارند ولی برای هر فرد دیگری چیزی بجز ناامیدی در این بازی وجود نداره.
علتش یک سری افراد معلوم الحال هستند.
یادمه alan wake قبل از این که بیاد امتیاز کاربرانش توی متا 1 و خرده ای بود!:d

نمره ی 2 داده نقدش تو چشم بزنه ملت بیان بخونن . فقط علتش همینه . جلب توجه دیگران.
وگرنه هیچ بازیی تاریخ گذشته نمیشه . منچ و گل یا پوچم هنوزم جای خودش بسیار سرگرم کنندس چه برسه به شاهکار بانجی

سالانه N تا بازی میاد و میره ، واسه اثبات نادرست بودن حرف من 2 تا دونه مثال میاری ؟!
من میگم بجز اون 2 تا بازی که شما مثال زدی و 10 بوده نمرشون ، بازی های دیگه ای هم بودن که لیاقتشون 10 بوده و نگرفتن ؛ مثال :
Red Dead Redemption
Forza Motorsport 3
Halo Reach
Star Craft 2
و کجاس ME2 ؟:-/

دپوستان میانگین ریچ باید از CE بالا میزد !:( یه مشت سایت احمق نمره های زیر 9 دادن :| یکی از کاربرای GS داده بود به بازی 2 همه به فحش میخواستن بکشنش:d:d

گیم اسپات امتیاز 10 رو به بازی میده که نسبت به زمان خودش جلوتره و در زمان عرضه نمونه نداره و بعدا میبینیم که این نوع بازی ها پس از عرضه بسیار مورد تقلید قرار میگیرن ولی امتیاز 9.5 از نظر گیم اسپات یجورایی 10 حساب میشه یعنی بازی هایی که کامل هستند و نقایص اونها در برابر نقطه قوتشون قابل چشم پوشی هستند ولی اون شاخصه تک بودن در زمان عرضه رو ندارن .

یوزر اسکور که مهم نیست ! یادمه 6 ماه پیش Tekken 6 اومده طرف بهش داده بود 1 ! بعد توی نقد نوشته بود که این بازی خیلی سخته من نمیتونم تمومش کنم =)) !

الان امتیاز 9.5 از گیم اسپات خوب نیست؟:دی عجب!
امسال یه RDR و یه Starraft II از GS نمره 9.5 گرفتند که سومیش Reach است. حتی Gamespot به ME2 (با میانگین 96) و GoW III هم نمره 9 داد، نه 9.5 !

کلا تو این نسل که این همه بازی اومده، 4 تا بازی از این سایت نمره کامل گرفتند. SMG1, SMG2, MGS4, GTA IV . نمره 9.5 یعنی شاهکار، شاهکار مخصوصا برای بازی ای که بعد از 10 سال همون گیم پلی اولیه اش رو داره و فقط هر بار یه مقدار ارتقاش داده.
دپوستان میانگین ریچ باید از CE بالا میزد
Reach که هیچی، بعید میدونم تا سالها هیچ FPS ـی بیاد که میانگین CE رو بزنه! CE اولین تو سبک خودش و متحول کننده شوتر کنسولی بود. CE موقعی که اومد اصلا ترکوند:دی FPSهایی که الان، تو سال 2010 هم دارند میان، از همون استانداردی پیروی می کنند که سال 2001 بانجی توی CE پایه گذاری کرد. هیچ وقت انتظار شکسته شدن رکورد اون رو نداشته باشید...

الان امتیاز 9.5 از گیم اسپات خوب نیست؟:دی عجب!
امسال یه RDR و یه Starraft II از GS نمره 9.5 گرفتند که سومیش Reach است. حتی Gamespot به ME2 (با میانگین 96) و GoW III هم نمره 9 داد، نه 9.5 !

کلا تو این نسل که این همه بازی اومده، 4 تا بازی از این سایت نمره کامل گرفتند. SMG1, SMG2, MGS4, GTA IV . نمره 9.5 یعنی شاهکار، شاهکار مخصوصا برای بازی ای که بعد از 10 سال همون گیم پلی اولیه اش رو داره و فقط هر بار یه مقدار ارتقاش داده.

Reach که هیچی، بعید میدونم تا سالها هیچ FPS ـی بیاد که میانگین CE رو بزنه! CE اولین تو سبک خودش و متحول کننده شوتر کنسولی بود. CE موقعی که اومد اصلا ترکوند:دی FPSهایی که الان، تو سال 2010 هم دارند میان، از همون استانداردی پیروی می کنند که سال 2001 بانجی توی CE پایه گذاری کرد. هیچ وقت انتظار شکسته شدن رکورد اون رو نداشته باشید...
نه بابا!
SMG1 هم 9.5 گرفته.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or