امتيازات Halo: Reach

SaDrA-HhH

کاربر سایت
Halo-Reach1.jpg

امتيازات Halo Reach

Last edited by a moderator:
چرا یوزر اسکور انقدر پایینه؟!(8.6) البته مسلما بزودی بالا میره!
راستی یکی از کاربران گیم اسپات هم در نقدی که از بازی کرده نمره 2 رو به بازی داده و گفته که بازی پیشرفت هایی در زمینه داستان بصری و گرافیک داشته اما سازندگان اون فراموش کردند که یک بازی جدید بسازند و Reach یک FPS تاریخ مصرف گذشته هست که فقط بازسازی شده! و بعد گفته من مطمئنم با وجود این مشکلات فن های سری Halo بازم این بازی رو دوست دارند ولی برای هر فرد دیگری چیزی بجز ناامیدی در این بازی وجود نداره.
از سه نفر دیگه هم که بازی رو نقد کردند یکی نمره 10 داده ، یکی 9 و یکی هم 8
یوزر اسکور به اندازه ی پشیزی ارزش نداره! هیچ وقت من ندیدم یوزر اسکور ِ یه بازی با سلیقه ی من جور در بیاد. همیشه حداقل 1 امتیاز بالاتر بوده یا پایین تر! به این خاطر نیست که میگم یوزر اسکور معتبر نیست. به این خاطره که شاید یکی اصلا از اون بازی بدش بیاد یا دشمنی باهاش داشته باشه و بهش امتیاز پایین بده و... معمولا نقد و نظر کسی رو میشه معتبر دونست که خودش به نوعی فن بازی باشه یا کاملا بی طرفانه امتیاز بده. نه اینکه حالا 4 نفر که معلوم نیست چه حسی نسبت به بازی داشتن و به صرف اینکه توی گیم اسپات عضون اومدن این امتیازا رو دادن ما نظرشونو وحی آسمانی بدونیم!

خواهشا این حرفا رو نزنید. مهمترین چیز به نظرم Critic اسکور و متوسط امتیازی یه بازی هست نه یوزر اسکور!

سالانه N تا بازی میاد و میره ، واسه اثبات نادرست بودن حرف من 2 تا دونه مثال میاری ؟!
من میگم بجز اون 2 تا بازی که شما مثال زدی و 10 بوده نمرشون ، بازی های دیگه ای هم بودن که لیاقتشون 10 بوده و نگرفتن ؛ مثال :
Red Dead Redemption
Forza Motorsport 3
Halo Reach
Star Craft 2

امتیاز ۱۰ باید جوری باشه که سالی یک الی ۲ سالی ۱ دونه بدن!!!
کلا توی این نسل ما خیلی امتیازات بالا دیدیم!

آخرین نمره 10 گیم اسپات چند ماه پیش به SMG 2 بود! کلا گیم اسپات سالی یه بار یه 10 میده! کم پیش میاد 2 بار تو یه سال 10 بده! سال پیش که فکر کنم از سایت گیم اسپات هیچ بازیی 10 نگرفت!
البته حدود ۲ سال پیش تقریبا توی ۳ ماه دو تا ۱۰ داد!!

یه دفعه بفرمایید هر بازی میاد باید 10 بگیره. اگه قرار بود این همه بازی 10 بگیرن که دیگه این نمره ارزشی نداشت.
همونطوری که الان 8 و 9 براتون بی ارزش شده، 10 هم همین بلا سرش میومد.
کی گفت هر بازی ای ؟!
ولی یسری بازی که واقعا" حقشون بوده 10 بگیرن نگرفتن ... البته اینایی که 10 گرفتن حقشون بوده ...

من واقعا فرق 9.5 و 10 گیم اسپاتو نمیفهمم.اگه به قول دوستان 9.5 یعنی بازیی که اشکالاتش قابل چشم پوشیه و 10 هیچ مشکلی نداره،خوب پس چرا gta IV نمرش 10 شد؟اگه این بازی نمرش دهه به نظره من RDR هم نمرش دهه یا هیلو ریچ هم همین طور.

امروز Edge در سایت خودش اعلام کرد نقد ریچ رو جمعه منتشر خواهد کرد!!! دلیل این تاخیر رو Edge این طور توصیف کرده که اونها هنوز به طور کامل تمام بخش های Reach رو تجربه و بررسی نکردند! Edge گفته که اونها تا الان فقط بازی رو روی Normal به اتمام رسوندند و فقط چند ساعتی بخش MP رو بازی کردند. به خاطر همین گفته شده که جمعه نقد بازی منتشر میشه تا بازی رو، روی heroic و Legendary و همچنین به صورت Co-op هم تموم کنند و علاوه بر اون، با مردم عادی هم به تجربه مولتی پلیر بازی بپردازند تا قضاوت صحیحی از این بخش هم داشته باشند.

این خیلی خبر جالبیه:دی چون یه سایت مثل Worthplaying که به بازی نمره 8.5 داده (به ODST داده بود 9.5 !!) گفته بود مولتی پلیر بازی رو اصلا تجربه نکرده!! یا مثلا یکی دو تا سایت صراحتا گفته بودن فقط یک بار بازی رو به اتمام رسوندند.
حالا یه سری فن بوی (البته تو اینجا:دی) بیان Edge رو مسخره کنند، چون به بازی انحصاری کنسولشون نمره بالا نداده!

پ.ن: البته من خودم پیش بینی کردم به بازی 9 میده. ولی 7 هم بده، قبولش داریم:دی

آخرین ویرایش:
خدایش باز دمش گرم حد اقل 3 بار تموم میکنه بازی رو ،مثل سایتهای خوشحال نمره نمیده-
اخر نقد GS هم ادیتور نوشته بود که اوضاع از چه قراره....

سایت Gamespy هم به بازی نمره ی کامل 5/5 داد.

پ.ن: شدیدا منتظر امتیاز یار همیشه در صحنه ی Micro یعنی Edge ِ کبیر هستیم:دی

Gamespy کارش درسته :d مرجع من همیشه Gamespy بوده چون cheat code هاشم کامله :d:d

حالا میانگین امتیازیش چقدر هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or