یوزر اسکور به اندازه ی پشیزی ارزش نداره! هیچ وقت من ندیدم یوزر اسکور ِ یه بازی با سلیقه ی من جور در بیاد. همیشه حداقل 1 امتیاز بالاتر بوده یا پایین تر! به این خاطر نیست که میگم یوزر اسکور معتبر نیست. به این خاطره که شاید یکی اصلا از اون بازی بدش بیاد یا دشمنی باهاش داشته باشه و بهش امتیاز پایین بده و... معمولا نقد و نظر کسی رو میشه معتبر دونست که خودش به نوعی فن بازی باشه یا کاملا بی طرفانه امتیاز بده. نه اینکه حالا 4 نفر که معلوم نیست چه حسی نسبت به بازی داشتن و به صرف اینکه توی گیم اسپات عضون اومدن این امتیازا رو دادن ما نظرشونو وحی آسمانی بدونیم!چرا یوزر اسکور انقدر پایینه؟!(8.6) البته مسلما بزودی بالا میره!
راستی یکی از کاربران گیم اسپات هم در نقدی که از بازی کرده نمره 2 رو به بازی داده و گفته که بازی پیشرفت هایی در زمینه داستان بصری و گرافیک داشته اما سازندگان اون فراموش کردند که یک بازی جدید بسازند و Reach یک FPS تاریخ مصرف گذشته هست که فقط بازسازی شده! و بعد گفته من مطمئنم با وجود این مشکلات فن های سری Halo بازم این بازی رو دوست دارند ولی برای هر فرد دیگری چیزی بجز ناامیدی در این بازی وجود نداره.
از سه نفر دیگه هم که بازی رو نقد کردند یکی نمره 10 داده ، یکی 9 و یکی هم 8
سالانه N تا بازی میاد و میره ، واسه اثبات نادرست بودن حرف من 2 تا دونه مثال میاری ؟!
من میگم بجز اون 2 تا بازی که شما مثال زدی و 10 بوده نمرشون ، بازی های دیگه ای هم بودن که لیاقتشون 10 بوده و نگرفتن ؛ مثال :
Red Dead Redemption
Forza Motorsport 3
Halo Reach
Star Craft 2
البته حدود ۲ سال پیش تقریبا توی ۳ ماه دو تا ۱۰ داد!!آخرین نمره 10 گیم اسپات چند ماه پیش به SMG 2 بود! کلا گیم اسپات سالی یه بار یه 10 میده! کم پیش میاد 2 بار تو یه سال 10 بده! سال پیش که فکر کنم از سایت گیم اسپات هیچ بازیی 10 نگرفت!
کی گفت هر بازی ای ؟!یه دفعه بفرمایید هر بازی میاد باید 10 بگیره. اگه قرار بود این همه بازی 10 بگیرن که دیگه این نمره ارزشی نداشت.
همونطوری که الان 8 و 9 براتون بی ارزش شده، 10 هم همین بلا سرش میومد.
http://www.gamespot.com/wii/action/supermario128/index.html?tag=result;title;5نه دیگه.smg 1 نمرش 10 شد.
نه دیگه.smg 1 نمرش 10 شد.
سایت Gamespy هم به بازی نمره ی کامل 5/5 داد.
پ.ن: شدیدا منتظر امتیاز یار همیشه در صحنه ی Micro یعنی Edge ِ کبیر هستیم
از 54 نقد تو متا ميانگينش 92 هست.Gamespy کارش درسته :d مرجع من همیشه Gamespy بوده چون cheat code هاشم کامله :d:d
حالا میانگین امتیازیش چقدر هست ؟