امتيازات Halo: Reach

SaDrA-HhH

Loyal Member
Halo-Reach1.jpg

امتيازات Halo Reach

Last edited by a moderator:
فقط تنها چيزي كه خيلي براي من مهم بود فلودها بود كه توي اين نسخه نبودن واقعا ازشون خوشم نميومد به نظرم گيم پلي اون قسمت كيفيت بازي رو كاهش مي داد

خُب مجله معتبر OXM UK به بازی امتیاز کامل 10/10 داده و آن را یک بازی بی ایراد خوانده:

نکات مثبت از نگاه این مجله:

PROS:
-Disc crammed full of features
-Campaign built for replayability
-Firefight gets match-making
-MP ranking addictive as ever
-Unbeatable customisation tools

نکات منفی:

CONS:
-NONE

=======

سایت سخت گیر Gamereactor هم به بازی امتیاز کامل 10/10 داده و Reach را بهترین و حماسی ترین قسمت از سری هیلو به شمار آورده.

پ.ن: سایتهای کوچک و بزرگ زیادی به بازی امتیاز دادن، ولی من سعی میکنم فقط اونایی که تو متا ثبت میشن رو بگذارم. این دو امتیاز هم در متاکریتیک ثبت میشن...

• Like
Reactions: MehradCreed
این 2 تا امتیاز کامل اخیر کشیدش بالا اساسی :دی
یه بنده خدایی گفته میشه 92 ( لول ) !
بالا ترم میره ایشالا :دی
ویرایش: MondoXbox هم به بازی 9.4/10 داد!
مگه اینا جیره خور ماکرو نیستن ؟:دی

آخرین ویرایش:
Gamereactor Sweden و Gamereactor Denmark و همچنین سایت Telegraph هم به بازی امتیاز کامل 10/10 دادند و همونطور که دوستمون اشاره کرد، میانگین بازی رو فعلا از 25 نقد به 94 رسوندند!

سایت Kombo نیز به بازی 9.5/10 داد که در متا ثبت میشه.

از 25 نقد، بازی 10 امتیاز کامل، 3 امتیاز 9.5 ، 4 امتیاز بین 9 و 9.5 ، 4 امتیاز 9 ، 2 امتیاز 8.5 و 2 امتیاز 8 دارا می باشد.

ویرایش: MondoXbox هم به بازی 9.4/10 داد!

آخرین ویرایش:
نمراتش تا حالا فوق العاده.به دلم افتاده بود رو دست سوپر ماریو میزنه:d

چیزی که مشخصه اینه حق گیم پلی این بازی کمتر از10 نیست گیم پلیش واقعا خمار کننده است.انلاینش چه شود فردا عرضه جهانی لایو بازا لحضه شماری کنن...

گیم اسپات هم فکر کنم 9.5 بده

نمراتش تا حالا فوق العاده.به دلم افتاده بود رو دست سوپر ماریو میزنه:d

چیزی که مشخصه اینه حق گیم پلی این بازی کمتر از10 نیست گیم پلیش واقعا خمار کننده است.انلاینش چه شود فردا عرضه جهانی لایو بازا لحضه شماری کنن...

گیم اسپات هم فکر کنم 9.5 بده
گیم پلیش نعشه کنندست :دی نه خمار کننده ...
ایشالا نهایتا" میره تا رکورد آنچارتد نه سوپر ماریو ... :دی

خاک بر سرش ! :d به Sound داده 9 ! :d 10 که هیچ 11 هم براش کمه !:d به گیم پلی هم داده نه :|
Gameplanet و Metro GameCentral هم به بازی 8/10 دادند و میانگین بازی رو دوباره به 93 رسوندند.
اومدن خاله خرسه بازی انگاری :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or