بازی خوبی نبود ، بازی بسیار خوبی بود ... من عاشق تم سیاه وDark این بازی شدم ...شما برای دیدن گرافیک بالا میتونی به انیمیشن ها و CG های بلیزارد روی بیاری. برای داستان هم بهترین گزینه کتاب داستان است!
ODST با اینکه یه Expansion Pack بود، از خیلی بازیهای کامل Content بیشتری داشت. حالا هرچقدر هم میخواید بگید آشغال، واقعیت رو نمیتونید تغییر بدید...ODST بازی خوبی بود.
اتفاقا منم اصلا از اون مراحلش خوشم نمیومدخودم بخوام به بازی نمره بدم، 8 میدم. ولی دلیل نمیشه که بگیم بازی بدی بود یا آشغال (
) بود، چون مُد Firefight اولین بار تو ODST معرفی شد و خیلی مُد فوق العاده ایه (اونایی که بازی کردن میدونند).
عزیزم این نقد هایی که میبینی نظر شخصی منتقده...میفهمی یا خیلی سنگینه...؟؟!:dخاک بر سر IGN :d
به SC :conviction داده 9.3 بعد به ریچ داده 9.5بعدم میاد میگه میانگین نمی گیریم
گرافیک conviction داد 8 گیم پلی 8.5 بعد داده 9.3 !:d به ریچ که 2 تا 10 داره یه 3 تا 9.5 داده 9.5 !:d خــــــــاک بر سرش !:d
نظر شخصی چیچیه؟؟وقتی به گیم پلی میده 8.5 گرافیک 8 یه دفعه در کل میده 9.3 جل الخالق...:dریاضیشون هم ضعیفه این منتقدای Ignعزیزم این نقد هایی که میبینی نظر شخصی منتقده...میفهمی یا خیلی سنگینه...؟؟!:d
عزیزم این نقد هایی که میبینی نظر شخصی منتقده...میفهمی یا خیلی سنگینه...؟؟!:d
اما خداوکیلی چجوری روشون شدنظر شخصی چیجیه؟؟وقتی به گیم پلی میده 8.5 گرافیک 8 یه دفعه در کل میده 9.3 جل الخالق...:dریاضیشون هم ضعیفه این منتقدای Ign

دشمنی با ریچ داره از سر و کولش میباره !
خب برا همین میگم خاک بر سرش دیگه !کلآ IGN امتیاز نهاییش جمع تک تک امتیازاش نیست ! مثلآ همین IGN UK که به Reach امتیاز 10 داده توی امتیازهای جداگانه به همه قسمتهاش 10 نداده !
اول اینکه به گرافیک Conviction داده 8.5 به گیم پلی 9!!خاک بر سر IGN :d
به SC :conviction داده 9.3 بعد به ریچ داده 9.5بعدم میاد میگه میانگین نمی گیریم
گرافیک conviction داد 8 گیم پلی 8.5 بعد داده 9.3 !:d به ریچ که 2 تا 10 داره یه 3 تا 9.5 داده 9.5 !:d خــــــــاک بر سرش !:d
یه چیز دیگه در مورد ign هم اینه که چند وقته سیستم امتیاز دهی شون عوض شده. اگر سیستم قبلی بود شاید امتیاز REACH میشد مثلا 9.8 یا 9.2 !کلآ IGN امتیاز نهاییش جمع تک تک امتیازاش نیست ! مثلآ همین IGN UK که به Reach امتیاز 10 داده توی امتیازهای جداگانه به همه قسمتهاش 10 نداده !
منم الان داشتم نقد GamesRadar رو میخوندم. به کمپین بازی داده 7. کمپین رو از هیلو3 ضعیفتر دونسته و اشکال اصلیش اینه که کمپین بازی بیشتر ODST2 هست تا Halo4 ! من خودم ODST بازی نکردم و نمیدوم چی میگه ولی به نظر خودم کمپین بازی به جز یه سری تغییرات محدودی شبیه هیلوهای قبلیه.همین الان مسئله جالبی به گوش من رسید:biggrin1:
سایت Worthplaying به ODST داده بود 9.5 ، بعد به Reach داده 8.5 :biggrin1: (جل الخالق!). منتقد جفتش هم یکی بوده! رفتگر توی خیابون هم بیاری این دو تا رو بهش نشون بدی میفهمه Reach قابل مقایسه با ODST نیست، این چجوری نفهمیده در تعجبم:biggrin1:
آره منم نقد ها رو میخوندم یه همچین چیزی گفته بودن. البته نه با این شدتمنم الان داشتم نقد GamesRadar رو میخوندم. به کمپین بازی داده 7. کمپین رو از هیلو3 ضعیفتر دونسته و اشکال اصلیش اینه که کمپین بازی بیشتر ODST2 هست تا Halo4 ! من خودم ODST بازی نکردم و نمیدوم چی میگه ولی به نظر خودم کمپین بازی به جز یه سری تغییرات محدودی شبیه هیلوهای قبلیه.
میدونی بابک ، منتقد گیم جماعت با احترام تمام به همگان و عذر خواهی از مثال نه چندان مودبانم مثل گاو میمونه ... !آره منم نقد ها رو میخوندم یه همچین چیزی گفته بودن. البته نه با این شدت
مثلا چند تاشون گفتن که سری هیلو داره توی یک ورطه تکراری میفته! همه از Reach و گیم پلی و بخش داستانی و همه چیش کلی تعریف کردند، ولی نظرشون کلا این بود که باید یه تغییر تحول اساسی تو هیلو اتفاق بیفته، نه اینکه مثلا ریچ خیلی بازی مشکل داری باشه! و با این حال هم امتیازات واقعا عالی گرفته.
حالا هم که بانجی دیگه هیلو نمیسازه و دست 343 افتاده، دیگه فکر کنم توی Halo 4 تغییرات خیلی زیادی توی گیم پلی و کلا سبک و سیاق بازی ببینیم! البته من دوست ندارم خیلی تغییر کنهولی تقریبا مطمئنم 343 نمیاد همین گیم پلی رو ادامه بده. چون این گیم پلی که بانجی خلق کرد، توی Reach به اوجش رسید، یعنی دیگه این گیم پلی که هیلو داره، بهتر از ریچ خداییش نمیشه!! این دیگه آخرش بود
به خاطر همین بعید میدونم 343 بیاد همین رو ادامه بده.
پس من فکر میکنم Halo 4 هیلویی خیلی متفاوت تر از قبلی ها خواهد بود...
اتفاقی که واسه Final Fantasy , Biohazard افتاد ...بازی از اصالت های خودش دور مونده !
از ODST که خیلی خیلی بهتر بود. اما راست گفته در حد H3 نبود کمپین بازی چون اون حالت حماسی اش فقط توی چند تا مرحله پیدا می شد. ساعتش هم کمتر از H3 بود.منم الان داشتم نقد GamesRadar رو میخوندم. به کمپین بازی داده 7. کمپین رو از هیلو3 ضعیفتر دونسته و اشکال اصلیش اینه که کمپین بازی بیشتر ODST2 هست تا Halo4 ! من خودم ODST بازی نکردم و نمیدوم چی میگه ولی به نظر خودم کمپین بازی به جز یه سری تغییرات محدودی شبیه هیلوهای قبلیه.
بابا من روز قبلش هیلو 3 رو تموم کردم اما ریچ به شدت حماسی تر بود ! موسیقی فوق حماسی ! مرحله آخر که خیلی خیلی حماسی بود !از ODST که خیلی خیلی بهتر بود. اما راست گفته در حد H3 نبود کمپین بازی چون اون حالت حماسی اش فقط توی چند تا مرحله پیدا می شد. ساعتش هم کمتر از H3 بود.
سلیقه ها فرق می کنه اما از نظر من H3 توی زمان خودش خیلی کمپین بهتری داشت. مخصوصا اون مرحله Desert که بهترین مرحله ای بود که من توی یک بازی FPS بازی کرده بود. اون تم اصلی Halo هم نداشت کلی دپ شدم. مسئله این هست که به شخصیت پردازی هر 6 تا شخصیت به اندازه کافی جالب نبود. کلا به جز امیل و جرج و یکم هم کارتر بقیه تو باقالی ها بودند. البته ریچ بازی عالی بود اما کمپینش من بهش میدم 8.5 اما کمپین H3 واقعا 10 حقش بود. حالا اگه بحث دیگه بود توی خود تاپیک بازی انجام میدیم.بابا من روز قبلش هیلو 3 رو تموم کردم اما ریچ به شدت حماسی تر بود ! موسیقی فوق حماسی ! مرحله آخر که خیلی خیلی حماسی بود !اعضای نوبل هم که خیلی تأثیرگذار بودن و بسیار شخصیت های قهرمان گونه ای داشتن !
فقط یه چیف نداشت این بازی منتقدا هم مشکلشون همینه:d