من گفتم 9.5 یا 10 میدههمچین میگی جوگیر شده انگار داده 5 ...خب 9.5 واسه یه فرمول که 9 ساله داره تکرار میشه به نظر من ـه هیلو فن خوبه !
در ضمن بابک منتظر Game Spot هستم به شدت ...می گفتی 10 میده دیگه ... ؟!
![]()
والا هنوز نخوندم نقد IGN رو ...اون جمله اولت هم دقیقا IGN گفته:biggrin1: (فکر کنم از اون کش رفتی:biggrin1. گفته Reach یه فرمول تکراری 10 ساله رو به اوجش میرسونه.
چند نفر از این نقدکننده ی این سایت سوال جالب پرسیدن:
I have a question. How did MW2 score a 9.3?
راست میگن بنده خدا هاIn gamezone, Halo:reach=Transformer game. WTF!!
شما برای دیدن گرافیک بالا میتونی به انیمیشن ها و CG های بلیزارد روی بیاری. برای داستان هم بهترین گزینه کتاب داستان است!وقتی گیم اسپات به یه اشغالی مثل odst که نه گرافیک درست حسابی داره نه داستان امتیاز 9 میده بعید نیست به این یکی 10 بده
اتفاقا منم اصلا از اون مراحلش خوشم نمیومدكسي نميتونه بگه ODST بازيه بدي بود اما يكي از دلايلي كه خيليا خيلي(مث من)خوششون نيومد گيم پلي بازي بود وقتي كه با روكي بازي ميكردي اصلا به Halo شباهتِ زيادي نداشت.
كسي نميتونه بگه ODST بازيه بدي بود اما يكي از دلايلي كه خيليا خيلي(مث من)خوششون نيومد گيم پلي بازي بود وقتي كه با روكي بازي ميكردي اصلا به Halo شباهتِ زيادي نداشت.شما برای دیدن گرافیک بالا میتونی به انیمیشن ها و CG های بلیزارد روی بیاری. برای داستان هم بهترین گزینه کتاب داستان است!
ODST با اینکه یه Expansion Pack بود، از خیلی بازیهای کامل Content بیشتری داشت. حالا هرچقدر هم میخواید بگید آشغال، واقعیت رو نمیتونید تغییر بدید...ODST بازی خوبی بود.