امتيازات Halo: Reach

SaDrA-HhH

کاربر سایت
Halo-Reach1.jpg

امتيازات Halo Reach

Last edited by a moderator:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HL2-GF
همچین میگی جوگیر شده انگار داده 5 ... :دی خب 9.5 واسه یه فرمول که 9 ساله داره تکرار میشه به نظر من ـه هیلو فن خوبه !

در ضمن بابک منتظر Game Spot هستم به شدت ... :-" می گفتی 10 میده دیگه ... ؟! :دی
من گفتم 9.5 یا 10 میده:دی

اون جمله اولت هم دقیقا IGN گفته:دی (فکر کنم از اون کش رفتی:دی). گفته Reach یه فرمول تکراری 10 ساله رو به اوجش میرسونه.

البته نکته ی جالبش اینه حتی سر این بازی هم که امکان داشت فن بازی شدیدا روی پیش بینی هام تاثیر بزاره هم میانگین رو درست پیش بینی کردم ... :دی گفته بودم بین 92 تا 95 که فعلا میانگین بازی بر اساس 13 تا نقد 93 ـه . اینجوری مواقع ممکنه تا دو عدد میانگین جا به جا بشه در نهایت . مثلا در بدترین شرایط ممکنه بشه 91 و در بهترین شرایط شاید تا 95 بیاد مثلا ! ( که نمیاد ... :دی )
اون جمله اولت هم دقیقا IGN گفته:biggrin1: (فکر کنم از اون کش رفتی:biggrin1:). گفته Reach یه فرمول تکراری 10 ساله رو به اوجش میرسونه.
والا هنوز نخوندم نقد IGN رو ... :دی

وقتی گیم اسپات به یه اشغالی مثل odst که نه گرافیک درست حسابی داره نه داستان امتیاز 9 میده بعید نیست به این یکی 10 بده
شما برای دیدن گرافیک بالا میتونی به انیمیشن ها و CG های بلیزارد روی بیاری. برای داستان هم بهترین گزینه کتاب داستان است!

ODST با اینکه یه Expansion Pack بود، از خیلی بازیهای کامل Content بیشتری داشت. حالا هرچقدر هم میخواید بگید آشغال، واقعیت رو نمیتونید تغییر بدید...:) ODST بازی خوبی بود.
كسي نميتونه بگه ODST بازيه بدي بود اما يكي از دلايلي كه خيليا خيلي(مث من)خوششون نيومد گيم پلي بازي بود وقتي كه با روكي بازي ميكردي اصلا به Halo شباهتِ زيادي نداشت.
اتفاقا منم اصلا از اون مراحلش خوشم نمیومد:دی خودم بخوام به بازی نمره بدم، 8 میدم. ولی دلیل نمیشه که بگیم بازی بدی بود یا آشغال (=))) بود، چون مُد Firefight اولین بار تو ODST معرفی شد و خیلی مُد فوق العاده ایه (اونایی که بازی کردن میدونند).

آخرین ویرایش:
شما برای دیدن گرافیک بالا میتونی به انیمیشن ها و CG های بلیزارد روی بیاری. برای داستان هم بهترین گزینه کتاب داستان است!

ODST با اینکه یه Expansion Pack بود، از خیلی بازیهای کامل Content بیشتری داشت. حالا هرچقدر هم میخواید بگید آشغال، واقعیت رو نمیتونید تغییر بدید...:) ODST بازی خوبی بود.
كسي نميتونه بگه ODST بازيه بدي بود اما يكي از دلايلي كه خيليا خيلي(مث من)خوششون نيومد گيم پلي بازي بود وقتي كه با روكي بازي ميكردي اصلا به Halo شباهتِ زيادي نداشت.

خُب میانگین بازی از 21 نقد فعلا همون 93 هستش.

امتیازات جدیدتر:

Game Revolution 10/10
Destructoid 10/10
Telegraph 10/10
Joystiq 10/10
Xbox360Achievements 9.4/10
Everyeye.it 9.3/10
Computer and Video Games 9.2/10
Eurogamer Italy 9/10
Games Radar 8/10

• Like
Reactions: reach usa
همین الان مسئله جالبی به گوش من رسید:دی

سایت Worthplaying به ODST داده بود 9.5 ، بعد به Reach داده 8.5 :دی (جل الخالق!). منتقد جفتش هم یکی بوده! رفتگر توی خیابون هم بیاری این دو تا رو بهش نشون بدی میفهمه Reach قابل مقایسه با ODST نیست، این چجوری نفهمیده در تعجبم:دی

کلا یکی دوتاشون واقعا کشکی نمره دادن! یعنی با نگاه به سابقه شون میشه فهمید. خودم از اول هم کار درستی میکردم که فقط به امتیاز Gamespot و تا حدودی IGN توجه میکنم. حداقل امتیازهاشون با نظر و سلیقه من یکی هست.

خاک بر سر IGN :d
به SC :conviction داده 9.3 بعد به ریچ داده 9.5 :دی بعدم میاد میگه میانگین نمی گیریم :دی گرافیک conviction داد 8 گیم پلی 8.5 بعد داده 9.3 !:d به ریچ که 2 تا 10 داره یه 3 تا 9.5 داده 9.5 !:d خــــــــاک بر سرش !:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or