امتيازات GOD of WAR III

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
godofwariiia2.jpg

سلام.
همين الان تو vg ديدم كه GOW تو اولين نقدش از opm UK نمره 9 گرفته.
God of War III gets 9 in world-first review in OPM UK

و اما چرا 10 نگرفته,
Nathan Ditum (از اعضا مجله)
"بازي چند اينچي از گرفتن 10 از 10 دوره , و تنها دليلشم اينه كه هسته گيم پلي دقيقا مثل بازي هايه قبليه و تنها چيزي هست كه باعث ميشه كه بهترينِ بهترين نباشه" (چه دليلي !!!)

امتیازات بازی تا این لحظه :
OPM UK :
9/10
PSM3 : 10/10
+ Consoles : 19/20
OPM French : 20/20
OPM US : 5/5
GameInformer : 10/10

Last edited by a moderator:
خب این بحث ها توی همه سایتها هست و یه چیز عادیه ! الآن یکی از حرفه ای ترین سایتهای گیم مثلآ NeoGaf هست که همین بحث های این شکلی تا 63 صفحه جلو بردتش. با هر نقد جدید هم چند صفحه جلوتر میره و مشکلی پیش نمیاد. توی همون سایت یه امتیاز که گذاشته میشه 20 نفر فقط پست میدن "اوه خدای من !" "عجب امتیازی" "این امتیاز فلانه" و ...
کلآ دیدگاهها متفاوته ولی به نظر من تا وقتی که اهانتی به کسی نشه و تاپیک به طور کامل از مسیر منحرف نشه مشکلی نیست.

شما درست میگی

باحال ترین قسمت نقد این تیکه هست :
To the longtime fans: this is my first GoW experience, but I’m still pretty sure you’ll appreciate what’s on offer here
انگار بازی ریسینگه :دی بازی ای که نصف جذابیتش داستانش هست رو بدون تجربه نسخه های قبلی انجام داده و نقد هم نوشته ! lol

باحال ترین قسمت نقد این تیکه هست :
To the longtime fans: this is my first GoW experience, but I’m still pretty sure you’ll appreciate what’s on offer here
انگار بازی ریسینگه :دی بازی ای که نصف جذابیتش داستانش هست رو بدون تجربه نسخه های قبلی انجام داده و نقد هم نوشته ! lol
امتیاز این سایت مزخرف حساب می‌شه:confused:

امتیاز این سایت مزخرف حساب می‌شه:confused:
امتیازش توی gamerankings.com حساب میشه. امتیاز خیلی خوبی هم هست. (نباید انتظار داشته باشین همه سایتها 9.5 , 10 بدن. امتیاز 9.2 هم واقعآ عالیه)

Nextgn به بازی 10/10 داد...
http://www.nextgn.com/2010/03/08/god-of-war-3-review/
"I've never been this excited about reviewing a game before and, to be frank, I wasn't that excited about reviewing God of War III before I played it. I never really boarded the God of War III hype train – sure, I was looking forward to playing it and all, it just never really got me. With the abundance of button mashing hack n' slash games out on the market today I could have easily waited a lot longer for God of War III – but now that I've had the chance to play through it I take my words back – God of War III cannot come soon enough!"

امتیازش توی gamerankings.com حساب میشه. امتیاز خیلی خوبی هم هست. (نباید انتظار داشته باشین همه سایتها 9.5 , 10 بدن. امتیاز 9.2 هم واقعآ عالیه)

نه می‌خوام بدونم که اگه داستانو میدونست چند میداد؟ ولی‌ بازم نمره بسیار خوبه:love:

مشکل اينجاس از بس اين سايت ها همش 10 دادن الان 9 هم امتياز بالايی حساب نميکنن دوستان ولی نسل قبل يه بازی 9 ميگرفت همه چقدر خوش حال ميشديم!

هميشه گفتن بازی نمره 8 يعنی خوب بازی نمره 9 به بالا يعنی شاهکار!

من فکر می کنم تو این چند سال با یه رشد تصاعدی که کیفیت بازی ها داشته امتیاز های Perfect خیلی پیش پا افتاده و کم ارزش شدن . دیگه اگر میانگین بازی 92 به بالا نشه همه زانوی غم بقل میگیرن . تا مثلا یه بازی 8 میگیره همه نا امید میشن . اگر Uncharted 2 یا مثلا Mass Effect 2 از یه جا 8 میگیرفت همه شاکی میشدن . اینا همه صدقه سری همون رشد تصاعدیه که این امتیاز ها رو کم ارزش کرده .
اصلا حس خوبی نیست . قبلا اگر یه بازی 10 می گرفت همه از تعجب شاخ در میاوردن ولی الان ... اگر نگیره داد و بیداد ها بلند میشه .
نمیدونم ، شاید من اشتباه میکنم .

قبلا اگر یه بازی 10 می گرفت همه از تعجب شاخ در میاوردن ولی الان ... اگر نگیره داد و بیداد ها بلند میشه .
نمیدونم ، شاید من اشتباه میکنم
کاملاً درسته...
خود من وقتی برای بار اول دیدم GS به GTA IV نمره کامل داد باورش واسم خیلی سخت بود...
به نظر من حالا که بازیا رشد تصاعدیشون رفته بالا امتیاز ها هم باید این رشدو داشته باشن مثلاً از 40 نمره بدن! :d

به نظر میرسه دیگه وقتشه رکورد Ocarina of Time شکسته بشه!!:دی البته به شرطی که چند تا از این سایت ها جو گیر نشن و ...
رکورد Ocarina of Time شاید هیچ وقت شکسته نشه.اگه لیست امتیازات این بازی رو در Metacritic نگاه کنید تعداد مجلات و سایت هایی که به بازی امتیاز دادند بسیار کم تر از الانه و با توجه به مجلات بسیار خوشحالی که الان تشریف دارن شکستن این رکورد تقریبا غیر ممکنه..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or