امتيازات GOD of WAR III

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
godofwariiia2.jpg

سلام.
همين الان تو vg ديدم كه GOW تو اولين نقدش از opm UK نمره 9 گرفته.
God of War III gets 9 in world-first review in OPM UK

و اما چرا 10 نگرفته,
Nathan Ditum (از اعضا مجله)
"بازي چند اينچي از گرفتن 10 از 10 دوره , و تنها دليلشم اينه كه هسته گيم پلي دقيقا مثل بازي هايه قبليه و تنها چيزي هست كه باعث ميشه كه بهترينِ بهترين نباشه" (چه دليلي !!!)

امتیازات بازی تا این لحظه :
OPM UK :
9/10
PSM3 : 10/10
+ Consoles : 19/20
OPM French : 20/20
OPM US : 5/5
GameInformer : 10/10

Last edited by a moderator:
دوستان این عکس رو میشه توی 15 ثانیه حتی با Paint (نه Photoshop) درست کرد ! جالبه که طرف حتی حوصله نداشته اون کلمه Preview رو به Review تغییر بده !
يعني چي شايعه شده ؟ اگه هر امتيازي بده ثبت ميشه تو سايتش ديگه :biggrin1:
یه بنده خدایی برای سر کار گذاشتن ملت توی وبلاگش یه عکس گذاشته و نوشته که چند دقیقه پیش IGN به بازی امتیاز داده و زود برداشته ! طرف هم مثلآ عکس گرفته از اون صفحه ! :دی

دوستان این عکس رو میشه توی 15 ثانیه حتی با Paint (نه Photoshop) درست کرد ! جالبه که طرف حتی حوصله نداشته اون کلمه Preview رو به Review تغییر بده !
آریا به جرات می تونم بگم این بی منطق ترین پستیه که از تو دیدم تا حالا! :دی
---

سر Modern Warfare 2 هم دقیقا همین ماجرا پیش اومد! چند روز قبل از Review شدن بازی توسط IGN، یه عکس لیک شده که نشون میده بازی 9.5 گرفته! چند روز بعدش که بازی رسما توسط IGN ریویو شد، مشخص شده نمره کاملا درست بوده!
این هم خبر توی : VG247 لینک: http://www.vg247.com/2009/11/05/igns-modern-warfare-2-score-
mistakenly-released-or-possibly-leaked-online/
اینم عکسش:
http://img14.imageshack.us/img14/467/omng.jpg
حالا GoWIII هم قضیه اش چندان فرقی با این نداره. ;) البته منم نمیگم 100% این قضیه برای GoWIII حقیقت داره، ولی قبلا هم همچین اتفاقی افتاده!

آریا به جرات می تونم بگم این بی منطق ترین پستیه که از تو دیدم تا حالا! :دی
از چه نظر ؟! من مطمئن هستم فیک هست و شکی توش ندارم. حالا چون یه بار برای MW2 درست از آب درومده قرار نیست همیشه این طور باشه ! حتی اگه 10 هم بگیره روی حرفم هستم , همون طور که 99% فورمهای اون ور آب میدونن فیک و تقلبی هست !
ساختن همچین چیزی انقدر آسونه که همین الآن با Paint خشک و خالی این رو ساختم :

بازم میگم ممکنه 10 بگیره ولی دلیل نمیشه که اون وبلاگ حتمآ درست گفته باشه.

آره اینم هست، ولی اون جوری که این IGN UK کف کرده بود، مطمئنا نمره های عالی ای میگیره GoWIII! :دی
پ.ن: IGN UK از زمان وجودش تا حالا فقط به یه بازی 10 داده و اون GTA IV بوده. یعنی GTA IV اولین بوده و فکر نکنم به بازی دیگه ای 10 داده باشه. (شاید اشتباه کنم! No Terror :دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or