امتيازات GOD of WAR III

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
godofwariiia2.jpg

سلام.
همين الان تو vg ديدم كه GOW تو اولين نقدش از opm UK نمره 9 گرفته.
God of War III gets 9 in world-first review in OPM UK

و اما چرا 10 نگرفته,
Nathan Ditum (از اعضا مجله)
"بازي چند اينچي از گرفتن 10 از 10 دوره , و تنها دليلشم اينه كه هسته گيم پلي دقيقا مثل بازي هايه قبليه و تنها چيزي هست كه باعث ميشه كه بهترينِ بهترين نباشه" (چه دليلي !!!)

امتیازات بازی تا این لحظه :
OPM UK :
9/10
PSM3 : 10/10
+ Consoles : 19/20
OPM French : 20/20
OPM US : 5/5
GameInformer : 10/10

Last edited by a moderator:
جالبه همه جا از بازی تعریف میکنه اما مجله رسمی سونی به بازی 9 از 10 داده.درسته امتیاز خوبیه اما برای بازی ای که این همه ازش تعریف میشه چرا 10 نداده اونم مجله رسمی سونی
بچه ها کسی میدونه این مجله به uncharted 2 چند داده بود؟

چه ربطی داره عزیز! یکجور میگی مجله رسمی سونی انگار پول میگیره که به بازی های انحصاری نمره ی کامل بده! درسته مجله ی PS هست ولی درست نقد میکنه بازی رو نه یک طرفه!
در ضمن این منتقد کلا از این سری خوشش نیمده انگار چون به 2 هم 8 و قبلیش رو فکر کنم 6-7 داده بود! (امتیازش رو گزاشتند تو صفحات قبل! ) همین که به این 9 داده خودش خیلیه!

اگر بشه IGN UK هم نمره کامل رو میده دیگه :d

خوب به نظر من و خیلی های دیگه GOW I & II هم بازی های خیلی کامل و عالی بودند! چرا به اونا 6 و 8 داده؟ (من به هر 2 10 میدم :d )
یا مثلا مگه U2 - ME2 - GTA IV که انقدر بازی های عالی بودند زیر 10 نگرفتند؟

خوب به نظر من و خیلی های دیگه GOW I & II هم بازی های خیلی کامل و عالی بودند! چرا به اونا 6 و 8 داده؟ (من به هر 2 10 میدم :d )
یا مثلا مگه U2 - ME2 - GTA IV که انقدر بازی های عالی بودند زیر 10 نگرفتند؟
کی به کدوم 6 داده؟تو گیم رنکینگ اصلا 6 ندارن.

صفحه اول کیوان گفته OPM UK 6 داده! :d
اینجا هم برید آخرین امتیاز 6 هست!
فکر کنم EDGE باز هم اذیت کنه! به اولی 8 و دومی 7 داده!

به به دست ایشون هم درد نکنه! نمره ی کاملی به بازی دادند(وظیفشونه)منم چون اطمینان دارم به بازی با حرفشون کاملا موافقم که بهترین بازی که تا حالا ساخته شده! (با توجه به 2 شماره قبل و این دمویی که بازی کردم و اینکه من عاشق این سبکم کاملا مطمئنم بهترین بازی ساخته شده از نظر من هم خواهد شد :d البته الان هم هست :d )

آخرین ویرایش:
سیل عظیم نمره های کامل شروع میشود.!

And The End There Will Be Only Chaos
GOD OF WAR III

یا حضرت شروع شد اومد:biggrin1:. دیگه تحمل دوریشو ندارم این شماره چیکار که نمی‌کنه. همیشه به این آقا کریتوس ارادت داشتیم و داریم و خواهیم داشت. بذار بیاد اونوقت تازه بفهمین گیم یعنی‌ چی‌.:love:

PSX Extreme به بازی GOW III امتیاز 5 از 5 داد !

از بازی به عنوان بهترین بازیی که تا حالا ساخته شده یاد کرده !!:d

نیما سایت PSX Extreme که هنوز امتیازی نداده! فقط به اولین امتیازی که GoW III گرفته اشاره کرده... (همون امتیاز 20/20 مجله PSM3 فرانسه)

اون امتیاز 5/5 هم توهم ِ contributor ـه N4G هست! معلوم نیست از کجاش آورده!؟:biggrin1:

And although we can't confirm this to be true, the first God of War III review has found its way to the Internet; it's from the European publication, PSM3. You can view the scans here. it appears to be the complete review. They gave the game a perfect score because - as they say - it's quite simply the best game ever made

So there's one review. Count on seeing more pop up here and there over the course of the next few weeks. We, of course, won't post ours until it's allowed
...........................................
فکر کنم EDGE باز هم اذیت کنه! به اولی 8 و دومی 7 داده!
احتمالا میدم اینجوری باشه:
GoW = 8 | GoW II = 7 | GoW III = 6

اره اصلان فکر کنم اشتباه از N4G بوده چون من متن اصلی خبر رو نخوندم . مرسی از تذکرت عزیز .

ولی این جدید ترین امتیاز این بازی که مجله ی فرانسوی Consoles + گرفته کاملا واقعیه :d

fb25a72dfb3d8c9213c4980fd5ad5d39-180x219.jpg

مجله ی فرانسوی Consoles + بازی را نقد کرده است و به بازی امتیاز 19 از 20 داد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or