امتيازات GOD of WAR III

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
godofwariiia2.jpg

سلام.
همين الان تو vg ديدم كه GOW تو اولين نقدش از opm UK نمره 9 گرفته.
God of War III gets 9 in world-first review in OPM UK

و اما چرا 10 نگرفته,
Nathan Ditum (از اعضا مجله)
"بازي چند اينچي از گرفتن 10 از 10 دوره , و تنها دليلشم اينه كه هسته گيم پلي دقيقا مثل بازي هايه قبليه و تنها چيزي هست كه باعث ميشه كه بهترينِ بهترين نباشه" (چه دليلي !!!)

امتیازات بازی تا این لحظه :
OPM UK :
9/10
PSM3 : 10/10
+ Consoles : 19/20
OPM French : 20/20
OPM US : 5/5
GameInformer : 10/10

Last edited by a moderator:
من خودم از فناي اين بازي ام ،‌نسخه تستش رو هم بازي كردم
به غير از اون دستكش جديدش هيچ چيزه جديدي به گيم پلي اضافه نشده

منظورتون دمو ـه؟
اگه آره، نکنه انتظار دارید همه امکانات و گیم پلی بازی رو تو دمو تجربه کنی؟

تو فرومای بازی سنتر خدا نکنه کسی از یه بازی انتقاد کنه

عزیز دوستان صفحه قبل جواب دادن بازی پیشرفت های خودش رو داشته اما همه چی رو که نمیشه تو یک دمو نشون داد پس چرا مردم میرن بازی اصلی رو میخرن پس همون دمو رو بازی کنن پول بیخود هم ندن .

این که نشود هر وقت یک چیزی به نظر شما انتقاد بیاد به نظر بقیه هم باشه بعضی ها مثل شما سطحی نگاه میکنن بعضی ها هم نه کلی مطلب رو مورد بررسی قرار میدن. و نتیجه میگیرن .;)

پس شما یا نظر نده یا این که نظر دادی باید انتظار نظر مخالف رو هم داشته باشی چون همین هستش که اسم این جا ها رو گزاشتن FORUMS .;)

عزیز دوستان صفحه قبل جواب دادن بازی پیشرفت های خودش رو داشته اما همه چی رو که نمیشه تو یک دمو نشون داد پس چرا مردم میرن بازی اصلی رو میخرن پس همون دمو رو بازی کنن پول بیخود هم ندن .

این که نشود هر وقت یک چیزی به نظر شما انتقاد بیاد به نظر بقیه هم باشه بعضی ها مثل شما سطحی نگاه میکنن بعضی ها هم نه کلی مطلب رو مورد بررسی قرار میدن. و نتیجه میگیرن .;)

پس شما یا نظر نده یا این که نظر دادی باید انتظار نظر مخالف رو هم داشته باشی چون همین هستش که اسم این جا ها رو گزاشتن FORUMS .;)
چی میگی ؟!!
حالت خوبه؟!
کدوم نظر مخالف ؟!!!
مثله اینکه باید به شما هم بگم
اول برو کامنتهای قبلیمو بخون بعد بیا کامنت بذار
راستی آفرین به شما که سطحی نگاه نمیکنی

اولا اين تاپيك امتيازات gow3 هست نه انتقاد و بحث و تبادل نظر !!!
دوما هم اين تاپيك امتيازات gow3 هست نه انتقاد و بحث و تبادل نظر !!!
سوما نظرتون رو برا خودتون نگر داريد 3 صفحه و 1 امتياز!!! مديران بر حسب اتفاق يه نظارتي بكنيد بد نيستا!!

اصلا مگه باید توی چند روز کریتوس بره حرکت های جدید برای Blade of Athena یا بگیره؟ داستان دقیقا بعد 2 اتفاق میفته دیگه پس وقتی برای یاد گرفتن حرکات جدید نداشته! :d

تو بازی حداقل 3 سلاح دیگه غیر از این هست که احتمالا همشون جدیدا و خوب ضربات مخصوص به خودشون رو دارند! 3 تا سلاح جدید چیز جدیدی نیست؟؟؟؟
مطمئنا تو بازی جادو هم وجود داره همون طور که توی 2 بازی قبل بود و دیدیم همه ی جادو ها با نسخه ی 1 فرق میکرد تا 2 !
دشمنای جدید هم اومدن صدرا هم مواردی رو گفت!
اون کفش هرمس! - سر هلیوس - اون کلاه که احتمالا مال آپولو هست و هزار چیز دیگه که نمی دونیم :d

شما چی می خوای از بازی دیگه؟

چی میگی ؟!!
حالت خوبه؟!
کدوم نظر مخالف ؟!!!
مثله اینکه باید به شما هم بگم
اول برو کامنتهای قبلیمو بخون بعد بیا کامنت بذار
راستی آفرین به شما که سطحی نگاه نمیکنی

آفرین به شما که حالت خوبه تو تاپیک امتیاز بازی هستی نه تاپیک خود بازی دوم .

شما این حرف پایین رو زدی یا نه .:confused: فکر کنم حرف های خودت رو هم یادت نمیاد .

تو فرومای بازی سنتر خدا نکنه کسی از یه بازی انتقاد کنه

اول از همه تو تاپیک امتیاز به قول خودت انتقاد کردی از بازی بعد انتقادت هم چی بوده . از دمو انتظار بازی اصلی رو داری بعدشم که دوستان جواب میدن اون بالای رو میگی .

البته انصافا حرفش درسته
من خودم از فناي اين بازي ام ،‌نسخه تستش رو هم بازي كردم
به غير از اون دستكش جديدش هيچ چيزه جديدي به گيم پلي اضافه نشده
بايد صبر كنيم تا نسخه اصلي بياد

بعد من حالم خوبه اما فکر کنم حال شما بد باشه.

اگه اشتباه نکنم PSM3 به شماره دوم بازی امتیاز 93 داده بود.
"simply one of the best games of all time!" No less
Forget the demo, you will almost pity, forget everything you saw until then, because even the great Nathan Drake will falter.The god of war has hit all his power on the PS3 and after him there will be only chaos.
کمربندهاتون رو ببندید...:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or