امتيازات GOD of WAR III

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
godofwariiia2.jpg

سلام.
همين الان تو vg ديدم كه GOW تو اولين نقدش از opm UK نمره 9 گرفته.
God of War III gets 9 in world-first review in OPM UK

و اما چرا 10 نگرفته,
Nathan Ditum (از اعضا مجله)
"بازي چند اينچي از گرفتن 10 از 10 دوره , و تنها دليلشم اينه كه هسته گيم پلي دقيقا مثل بازي هايه قبليه و تنها چيزي هست كه باعث ميشه كه بهترينِ بهترين نباشه" (چه دليلي !!!)

امتیازات بازی تا این لحظه :
OPM UK :
9/10
PSM3 : 10/10
+ Consoles : 19/20
OPM French : 20/20
OPM US : 5/5
GameInformer : 10/10

Last edited by a moderator:
عزیز گیم پلی بازی که از نمایش e3 مشخص شد که کاملا تکراریه فقط چند تا فن جدید بهش اضافه شده.نکته اینجاست که اوون منتقد درک اینو نداشه که هنوز هیچ بازی ای نتونسته به همین گیم پلی تکراری برسه یعنی با همین گیم پلی به ظاهر تکراری هم تو سبک خودش تکه و 100% کامل و ویران کننده+ اینکه گیم پلیه تکراریش اصلا از جذابیشتش و ارزش انجام دوباره بازیش کم نمیکنه که خیلی جالبه چون در مورد کمتر بازی ای صادقه.
والا ما دو نسخه قبلی رو که بازی کردیم اثری از گیم پلی تکراری ندیدیم! مبارزات گوناگون با باس ها، قابلیت ارتقاء سلا ها، پرواز، فینیشر های سینمایی و صدها مورد دیگه که الان حضور ذهن ندارم.

به اینها میگن ایراد بنی اسرائیلی..

خوب اگر نقطه ضعف فقط اینی باشه که این یارو گفته پس با یک بازی فوق عالی طرفیم..

والا ما دو نسخه قبلی رو که بازی کردیم اثری از گیم پلی تکراری ندیدیم! مبارزات گوناگون با باس ها، قابلیت ارتقاء سلا ها، پرواز، فینیشر های سینمایی و صدها مورد دیگه که الان حضور ذهن ندارم.

منظور گیم پلی کلی هست.. اینهای که میگین تغییراتی که هست تو تمام شماره های بعد بازی ها اعمال میشه و تو این بازی هم 100 درصد اعمال میشه.

این بازی کمتر از 10 نباید بگیره چون کاملترین هست و باید رکورد میانگین امتیازات را بلاخره بزنه این هم که 9 داده واسه همین انقدر مورد اعتراض قرار گرفته چون 9 خیلی کمه

این بازی کمتر از 10 نباید بگیره چون کاملترین هست و باید رکورد میانگین امتیازات را بلاخره بزنه این هم که 9 داده واسه همین انقدر مورد اعتراض قرار گرفته چون 9 خیلی کمه

شما بازی رو چند دور تموم کردید؟؟؟در کل نمیشه که رو هوا نظر داد- انشا... 20 هست بازی ولی
بهتره تجربه کنیم بعدا تایید

شماره 1 و 2 ش را که بازی کردم و تریلر و عکس هم که همه دیده اید گیم پلی هم که نسبت به قبل فرقی نکرده و فقط کمی بهتر شده و مواردی اضافه شده داستانشم که جای حرفی باقی نمیذاره پس لازم نیست که تجربه کنیم که بفهمیم چه بازی هست در ضمن بازی ای که 4 سال واسش زحمت کشیدن و استودیوش هم همه میشناسند :smile: ولی نظرتون درسته که ابتدا تجربه کنیم بعد ولی از طرف دیگه این هم یه بازی استثنایی هست

راست میگه فریدون هم زمان با شروع ساخت نسخه اول یه تیم مشغول تحقیق روی ps3 و ساخت انجین هماهنگ با این کنسول بوده و میشه 7 سال ساخت!!!!!

البته این OPM با سری GOW مشکل داره :دی
به نسخه اول 6/10 و دوم 8/10 داده بود... با همین 9 هم باید کلامون رو بندازیم بالا.
اره حق با تو هستش :love::love::biggrin1: من اگه 0/10 هم بگیره حال میکنم باهاش :love::biggrin1:

فقط خواهشی میکنم این فن های ایکس باکس پا بشن برن توی این سایت های که اصلا کسی نمی شناسه امتیاز بیاره :biggrin1:

godofwariiia2.jpg

"بازي چند اينچي از گرفتن 10 از 10 دوره , و تنها دليلشم اينه كه هسته گيم پلي دقيقا مثل بازي هايه قبليه و تنها چيزي هست كه باعث ميشه كه بهترينِ بهترين نباشه" (چه دليلي !!!)

د
البته انصافا حرفش درسته
من خودم از فناي اين بازي ام ،‌نسخه تستش رو هم بازي كردم
به غير از اون دستكش جديدش هيچ چيزه جديدي به گيم پلي اضافه نشده
بايد صبر كنيم تا نسخه اصلي بياد

البته انصافا حرفش درسته
من خودم از فناي اين بازي ام ،‌نسخه تستش رو هم بازي كردم
بايد صبر كنيم تا نسخه اصلي بياد

سايکلاپس سواری،مبارزه با سنتاور،مبارزه با کايمرا،پرواز با هارپی ها و سر هليوس ناوری نيست؟؟؟؟؟

سايکلاپس سواری،مبارزه با سنتاور،مبارزه با کايمرا،پرواز با هارپی ها و سر هليوس ناوری نيست؟؟؟؟؟
دلت خوشه ها!! آخه یه اینا میگن نوآوری؟
نوآوری یعنی اینکه دست کریتوس M16 و RPG-7 ببینیم تا گیم پلی مثل نسخه های قبل نباشه!

یه سری بازیها از بدو تولد اینقدر کم نقص و نفیس هستن که دیگه جای برای پیشرفت ندارن. از نظر محتوای گیم پلی عرض میکنم خدمتت. توقع نداشته باشید که سازندگان این "دسته بازیهای" درهر شماره براتون Renaissance کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or