امتيازات GOD of WAR III

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
godofwariiia2.jpg

سلام.
همين الان تو vg ديدم كه GOW تو اولين نقدش از opm UK نمره 9 گرفته.
God of War III gets 9 in world-first review in OPM UK

و اما چرا 10 نگرفته,
Nathan Ditum (از اعضا مجله)
"بازي چند اينچي از گرفتن 10 از 10 دوره , و تنها دليلشم اينه كه هسته گيم پلي دقيقا مثل بازي هايه قبليه و تنها چيزي هست كه باعث ميشه كه بهترينِ بهترين نباشه" (چه دليلي !!!)

امتیازات بازی تا این لحظه :
OPM UK :
9/10
PSM3 : 10/10
+ Consoles : 19/20
OPM French : 20/20
OPM US : 5/5
GameInformer : 10/10

Last edited by a moderator:
اوه اوه داريم نزديك ميشيم به منتشر شدن اين ابر بازي !
بعد از بازي كردن دانته و ارضا نشدن الان به شدت تشنه ي GOWIII هستم تا به شدت ارضا شم :biggrin1:
1 ماه و نيم مونده ديگه آره ؟

آون ایراد نداشتن برای پیامبره ایشون 10 از 10 میگرن نه بازیها در اصل!اینا از یک مقیاسی در نظر میگیرن که
اگه بیشترین لیاقت رو کیفیت رو تو همه زمینه هایی که توی نقد در نظر میگیرن رو داشته باشه- اونجاست که 10 از 10 میدن!
بابا مگه کسی به امتیازای این بازی توجه میکنه؟:biggrin1:همه میخواید بخرید دیگه!تاپیک زدن نداره:biggrin1:

ماشاالله چقدر توقعات بعضی از بروبچ تو این نسل بالا رفته مگه زمان PS2 یادشون رفته که اینجوری برداشت میکنند , چقدر بازیهای خوب و عالی روی این کنسول اومد , مگه همشون 10 گرفتند..مگه چندتا بازی داریم که تا الان 10/10 گرفته باشند..:confused:

امتیاز ها مهم نیست.
مهم این شاهکاره که قراره بیاد.
ایراد گرفتن این یارو از تکراری بودن گیم پلی وارد نیست.

آخرین ویرایش:
ایراد گرفتن این یارو از تکراری بودن گیم پلی وارد نیست.
فکر کنم تنها موردی که به این عنوان وارد نیست همین یک قلم باشه!
آخه GOW و GamePlay تکراری ؟!!! جل الخالق! معلوم نیست این یارو زمان نوشتن نقد در سلامت روحی بوده یا نه ؟! :d

فکر کنم تنها موردی که به این عنوان وارد نیست همین یک قلم باشه!
آخه GOW و GamePlay تکراری ؟!!! جل الخالق! معلوم نیست این یارو زمان نوشتن نقد در سلامت روحی بوده یا نه ؟! :d

عزیز گیم پلی بازی که از نمایش e3 مشخص شد که کاملا تکراریه فقط چند تا فن جدید بهش اضافه شده.نکته اینجاست که اوون منتقد درک اینو نداشه که هنوز هیچ بازی ای نتونسته به همین گیم پلی تکراری برسه یعنی با همین گیم پلی به ظاهر تکراری هم تو سبک خودش تکه و 100% کامل و ویران کننده+ اینکه گیم پلیه تکراریش اصلا از جذابیشتش و ارزش انجام دوباره بازیش کم نمیکنه که خیلی جالبه چون در مورد کمتر بازی ای صادقه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or