امتيازات GOD of WAR III

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
godofwariiia2.jpg

سلام.
همين الان تو vg ديدم كه GOW تو اولين نقدش از opm UK نمره 9 گرفته.
God of War III gets 9 in world-first review in OPM UK

و اما چرا 10 نگرفته,
Nathan Ditum (از اعضا مجله)
"بازي چند اينچي از گرفتن 10 از 10 دوره , و تنها دليلشم اينه كه هسته گيم پلي دقيقا مثل بازي هايه قبليه و تنها چيزي هست كه باعث ميشه كه بهترينِ بهترين نباشه" (چه دليلي !!!)

امتیازات بازی تا این لحظه :
OPM UK :
9/10
PSM3 : 10/10
+ Consoles : 19/20
OPM French : 20/20
OPM US : 5/5
GameInformer : 10/10

Last edited by a moderator:
GameInformer به بازی امتیاز کامل داد, 10/10.
Scans
بهترین بازی که تا حالا دیدن!!!!!

This is an excerpt from the scans:

Concept:
Finish the tale of Kratos in an unbelievably epic way.

Graphics:
The graphics and camera work are among the very best that gaming has to offer.

Sound:
As always the music is excellent. The voice cast is a real surprise with the likes of Malcolm McDowell, Rip Torn and Kevin Sorbo.

Playability:
Combat is fluid and responsive and the context sensitive sequences are even better without the buttons overlaid on top of the action.

Entertainment:
You'll pounce from one explosive moment to the next as Kratos delivers the grim brand of justice to the denizens of Olympus.

آخرین ویرایش:
خدايا يعنی ميشه دوباره يه بازی تو اين نسل بياد که هم از ign و هم gamespot نمره کامل بگيره؟؟ يا ميشه يه بازی رکورد ميآنگين امتيازای zelda رو بشکنه؟؟؟

راستی بازی در gameinformer به عنوان بازی ماه و platinum game of gameinformer انتخاب شده و گفتن بهترين بازی که تا به حال ديدن!
اون که دست نیافتنیه! :دی
حالا نهایت ضدحال اینه که تمام مجله ها بیان نمره ی کامل بدن، بره واسه شکوندن رکورد همین Zelda، اون وقت امتیاز 9ی که OPM داد، بیاد همه چیز رو خراب کنه! :دی (که البته احتمال این موضوع ناچیزه! اونم تو این روزایی که یه مشت مجله ی درپیت میان برا خودنمایی، یه بازی رو Underrate می کنن!)

اصلا تو صد تا Review چند تا نمره 8 یا 9 تاثیری نمیزاره. اگه فقط پنجاه شصت تا هم پرفکت بگیره رکورده Zelda رو براحتی میشکونه. من فکر میکنم معدلش تو متا 9.7 بشه که خیلی هم عالیه. (همینجور در حده حدس)

خب امتیازها که توی Gamerankings.com هم هست ! دیگه چرا تاپیک بزنیم براش ؟!

3 صفحه رفته جلو که : ای کاش زیر 10 نگیره
خدا کنه فلان سایت فلان امتیاز رو بده
کاشکی فلان review تاثیر نذاره
خوب یهو اسمش و بذارین آرزوهای اعضا برای امتیازات gow III
اگه امتیاز ها رو قرار اونجا ببینیم اصلا این تاپیک چیه؟!
اصلا چه کاریه؟؟سایت رو جمع کنیم بریم فروم IGN
همه این بحث ها اونجا هست!

3 صفحه رفته جلو که : ای کاش زیر 10 نگیره
خدا کنه فلان سایت فلان امتیاز رو بده
کاشکی فلان review تاثیر نذاره
خوب یهو اسمش و بذارین آرزوهای اعضا برای امتیازات gow III
اگه امتیاز ها رو قرار اونجا ببینیم اصلا این تاپیک چیه؟!
اصلا چه کاریه؟؟سایت رو جمع کنیم بریم فروم IGN
همه این بحث ها اونجا هست!
خب این بحث ها توی همه سایتها هست و یه چیز عادیه ! الآن یکی از حرفه ای ترین سایتهای گیم مثلآ NeoGaf هست که همین بحث های این شکلی تا 63 صفحه جلو بردتش. با هر نقد جدید هم چند صفحه جلوتر میره و مشکلی پیش نمیاد. توی همون سایت یه امتیاز که گذاشته میشه 20 نفر فقط پست میدن "اوه خدای من !" "عجب امتیازی" "این امتیاز فلانه" و ...
کلآ دیدگاهها متفاوته ولی به نظر من تا وقتی که اهانتی به کسی نشه و تاپیک به طور کامل از مسیر منحرف نشه مشکلی نیست.

فروم برای بحث کردن هست، بحث کردن در مورد هر موضوع مرتبطی. بحث در مورد امتیازات یک بازی فوق محبوب و اینکه به نظر هر کدوم از اعضا این امتیازات چه جوری بوده یه فرم کاملا عادی و نرمال هست. قرار نیست هر کی بیاد یه امتیاز اعلام کنه بره که! اگه اینجور قرار بود باشه دیگه اصلا چه نیازی به ایجاد ترد هست؟

بحث در مورد امتیازات و خوندن نظر شخصی دیگران مبحث خیلی جالبی هست منتها به شرطی که تبدیل به اسپم نشه.

راست میگه آریا دیگه . ماکان هم همینطور . خوب همه جای دنبا این بحث ها هست .
من یه پیشنهاد دارم . آریا تو خودت زحمتش رو قبول کن هر امتیازی که میاد بزار تو پست اول تاپیک . اینجوری اونایی که دوست ندارن بحث کنن ، وقت ندارن تاپیک رو بگردن هم راضی میشن .

راست میگه آریا دیگه . ماکان هم همینطور . خوب همه جای دنبا این بحث ها هست .
من یه پیشنهاد دارم . آریا تو خودت زحمتش رو قبول کن هر امتیازی که میاد بزار تو پست اول تاپیک . اینجوری اونایی که دوست ندارن بحث کنن ، وقت ندارن تاپیک رو بگردن هم راضی میشن .

چی راست میگه ؟ :biggrin1: خب راحت میشه یه لیتک Metacritic داد که همه اونجا ببینن ، کلا فروم برای همینه ...
حالا آریا متانت به خرج داد و بجای پاک کردن پست توضیحاتی داد ، دیگه شما پررو نشید :biggrin1:

دقیقا. اگه همه تاپیکهایه امتیاز اینجوری بشه عالیه. پسته اول امتیازها، پستهایه بعد هم بحث درباره امتیازها.
در ضمن انجمن برایه بحث کردنه، اگه فقط اینجا باید 4 تا عدد گذاشت که خوب تو متاکریتیک هم همه این اعداد هست.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or