امتيازات GOD of WAR III

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
godofwariiia2.jpg

سلام.
همين الان تو vg ديدم كه GOW تو اولين نقدش از opm UK نمره 9 گرفته.
God of War III gets 9 in world-first review in OPM UK

و اما چرا 10 نگرفته,
Nathan Ditum (از اعضا مجله)
"بازي چند اينچي از گرفتن 10 از 10 دوره , و تنها دليلشم اينه كه هسته گيم پلي دقيقا مثل بازي هايه قبليه و تنها چيزي هست كه باعث ميشه كه بهترينِ بهترين نباشه" (چه دليلي !!!)

امتیازات بازی تا این لحظه :
OPM UK :
9/10
PSM3 : 10/10
+ Consoles : 19/20
OPM French : 20/20
OPM US : 5/5
GameInformer : 10/10

Last edited by a moderator:
به همین خاطره که میگم باید قدر gamespot را دونست :biggrin1: با اینکه این سایت قبله نیست و مرجع تمام و کمال نیست که همه رجوع کنن بهش ! ولی حداقل کاری که میکنه وقتی یه امتیاز میده ادم میدونه حق بازی از این کمتر نبوده نه مثل بقیه سایتها که امتیازات 10 و 9.5 را ریختن جلوی بازی دارن حراجش میکنن و هرکی یکیش را بر میداره !

حالا قدر EDGE را هم باید بیشتر دونست :biggrin1:

من يه نکته ايی تو امتيازای EDG ديدم اين فقط کافيه ببينه يه چند جا از يه چيزی ايراد بگيرن يا به نسبت پايين بدن ميآد و زرتی يه 7 يا 5 ميندازه امّا اگه ببينه همه تعريف ميکنن و ايرادی نميگيرن 9 ميده گاهيم البته 10 ميده که ..... :دی

به همین خاطره که میگم باید قدر gamespot را دونست :biggrin1: با اینکه این سایت قبله نیست و مرجع تمام و کمال نیست که همه رجوع کنن بهش ! ولی حداقل کاری که میکنه وقتی یه امتیاز میده ادم میدونه حق بازی از این کمتر نبوده نه مثل بقیه سایتها که امتیازات 10 و 9.5 را ریختن جلوی بازی دارن حراجش میکنن و هرکی یکیش را بر میداره !

حالا قدر EDGE را هم باید بیشتر دونست :biggrin1:
من امتیازهای gs خیلی قبول دارم.الکی نمره نمیده.خیلی با دقت و سختگیری خاصی به بازی نگاه میکنه.مثل خودمه:biggrin1:ولی بعضا در انتخاب بهترینها دچار توهم میشه:biggrin1:نمیدونم چرا:confused:ولی edge خیلی باحاله:biggrin1:من که قبولش دارم:biggrin1:

توی هر تاپیکی که مربوط به امتیاز بازی های PS3 بحث EDGE و Gamespot و ... رو پیش میکشید، یکی میگه من اینو قبول دارم، یکی دیگه من اونو قبول دارم... ترو خدا بیخیال بشید.

حدود 1 ساعت دیگه اکثر review های اروپایی میاد، فردا هم سایت های آمریکایی، من احتمال میدم مثل Uncharted 2 کلی نمره 10 درو کنه :دی

IGN:
8.5 : Presentation
The story is far from perfect, but huge props to Sony Santa Monica for once again including a ton of bonus content.
Graphics : 9.5
It is at times the best-looking game ever, but not all assets were created equal. Still, you will be floored.
Sound : 9.5
Fantastic soundtrack and great effects. Some of the voice work could be better, however.
Gameplay 9.5
The combat is nearly perfect, the scale is mind-boggling, and the brutality is rewarding. It's more of the same, but that's not too much of a complaint.
Lasting Appeal : 8
It won't take much more than about 10 hours one time through, but collectables can bring you back, not to mention the Challenge rooms and Arena Battles.

9.3 : OVERALL
كي گفته بود 10 ميده؟
راستي چرا انقد كشيد پايين امتيازا ؟ دپرس شديم رفت پي كارش...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or