امتيازات GOD of WAR III

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
godofwariiia2.jpg

سلام.
همين الان تو vg ديدم كه GOW تو اولين نقدش از opm UK نمره 9 گرفته.
God of War III gets 9 in world-first review in OPM UK

و اما چرا 10 نگرفته,
Nathan Ditum (از اعضا مجله)
"بازي چند اينچي از گرفتن 10 از 10 دوره , و تنها دليلشم اينه كه هسته گيم پلي دقيقا مثل بازي هايه قبليه و تنها چيزي هست كه باعث ميشه كه بهترينِ بهترين نباشه" (چه دليلي !!!)

امتیازات بازی تا این لحظه :
OPM UK :
9/10
PSM3 : 10/10
+ Consoles : 19/20
OPM French : 20/20
OPM US : 5/5
GameInformer : 10/10

Last edited by a moderator:
Eurogamer – 9 TheSixthAxis – 9 GamePro – 4.5/5 Strategy Informer – 9.3 Gamerzines – 97% PlayStation Lifestyle – 5/5 Joystiq – N/A Gamereactor – 9 (IGN – 9.3 (video review below Videogamesdaily – 8 IGN AU – 9.4 play.tm – 94% 1UP – A D’Toid – 10 Videogamer – 10 Ars – N/A (”Verdict: Buy) Kotaku – N/A دوستان من انتظار بیشتر از اینها رو داشتم فکر میکردن همه بش 10 بدن ولی الان خیلی ناراحت شدم. معلومه اون چیزی که سازندگانش میگفتن نبوده. Gamespot به نسخه 1 و 2 بازی نمره 9.3 داده ولی به این 9 داده.

IGN UK هم كه به قول بكس كف كرده بود 10 نداد. با اين وضعيت از EDGE بالاي 8 انتظار نميره :biggrin1:

چند وقتی کلا ign هر 3 شعبش چت میزنن توی امتیاز دهی بازی ها
من خودم فن ign ولی واقعا که:)

ولی الان خیلی ناراحت شدم. معلومه اون چیزی که سازندگانش میگفتن نبوده. Gamespot به نسخه 1 و 2 بازی نمره 9.3 داده ولی به این 9 داده.

خدا اون زمان gow 1.2 رو بیامرزه گفتم که جدیدا ......

دلیل اینکه IGN به گرافیکش 9.5 داده طبق گفته این سایت برمیگرده به یه سری قسمتهای محدود از بازی و یه سری شخصیتها که به اندازه بقیه قسمتها عالی نبودن. البته نوشته حتی در بدترین حالت هم جزو بازیهای خیلی خوب به حساب میاد.
چیزهای دیگه ای که در مورد بازی گفته :
بازی باورنکردنیه. صحنه هایی در بازی وجود داره که آدم فکر میکنه مستقیمآ از پشت میزهای WETA Digital (شرکتی که جلوه های ویژه سری Lord of the Ring رو ساخته) بیرون اومده. این بازی تعدادی از بهترین جلوه های بصری که در عمرم دیدم رو در خودش داره. طراحی Kratos هم فوق العاده عالیه و شاید بشه گفت زیباترین طراحی یک شخصیت رو در تاریخ بازیهای کامپیوتری شاهد هستیم.
توضیحات GameSpot در مورد این بخش :
وقتی دوربین بازی در صحنه های حماسی نبرد عقب و جلو میشه , فک ـتون می افته ! ولی از اون مهم تر توجه به جزییات هست که بازی رو در صدر قرار میده. انیمیشن های کریتوس در بعضی صحنه ها واقعآ عالی کار شده. وقتی کریتوس روی دوش یکی از دشمنان (اسم دشمن رو نمی برم چون شاید اسپویل بشه :دی) میره , انیمیشن خم شدن دست ها و پاهای اون و نمایش زجر و سختی ای که میکشه واقعآ دیدنیه. افکتها و جلوه های نور بازی خیره کننده هست. مشعل ها به زیبایی روی محیط قرار گرفته و حسی وهم آلود به شخصیتهای اطرافشون میده. در کنار همه ویژگی های فنی بازی , از نظر هنری هم کاری فوق العاده به حساب میاد و در مجموع GoW III بازی ای خیره کننده محسوب میشه.

معلومه اون چیزی که سازندگانش میگفتن نبوده. Gamespot به نسخه 1 و 2 بازی نمره 9.3 داده ولی به این 9 داده.
بهتره به جای نگاه کردن صرف به امتیازات , نقدها هم خونده بشه.

كي گفته بود 10 ميده؟
راستي چرا انقد كشيد پايين امتيازا ؟ دپرس شديم رفت پي كارش...
LOL

-------------------------------
اوه اوه GS دست کيم داده بازيو نقد کنه :d

9 شده امتياز بد خيلی جالبه :laughing:

IGN هم يه چيزيش ميشه جديداً بازی 10 ساعت گيم پلی داره ميگه کمه :d

دوستان من انتظار بیشتر از اینها رو داشتم فکر میکردن همه بش 10 بدن ولی الان خیلی ناراحت شدم. معلومه اون چیزی که سازندگانش میگفتن نبوده. Gamespot به نسخه 1 و 2 بازی نمره 9.3 داده ولی به این 9 داده.

GS الان ديگه اونجوری نمره نميده رند ميده! منتقد بازی هم از منتقدای فوق سخت گير سايته و همه ميشناسنش!
شما از اين انتظارات بيجا نداشته باش!

9
شده امتياز بد خيلی جالبه :laughing:
وقتی تو دو هفته اخیر از هر 10 تا پست 11 تاش مربوط بود به GOTY شدن GOW 3 بود 9 امتیاز بدی میشه!
9 واسه GOTY قطعی سال کمه!

Kikizo هم به بازی 8 از 10 داد!

Simply breathtaking on, a scale that puts most Hollywood blockbusters to shame
ای جان! چی شده پس...
-----------
خیلی جالبه واقعا نصف این سایتها و مجلات زرت زرت به بازیهای 10 میدن حالا نوبت این یکی شده...

بهتر نیست به امتیاز ها با عینک احساس نگاه نکنید . به عقیده من امتیاز ها خوبه . تو نقد ها هم از بازی خوب گفته شده و نکات ضعیف رو ریز و قابل چشم پوشی دونستن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or