امتيازات بازي Alone in the Dark

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام

بالاخره اولين امتياز از بازي Alone in the Dark كه خيلي از ما ها منتظرش بوديم اعلام شد و اين امتياز تا حدود زيادي همه رو نا اميد كرد

Xbox World 360 : 7.3/10

157918_1_hs.jpg

IGN UK بازی رو Review کرد و بهش امتیاز 7/10 رو داده که به نظرم امتیازی خوبی هست نسبتاً، البته من هم توقع 8.5، 9 از این بازی داشتم ولی... ( IGN UK به MGS4 امتیاز 9.5/10 رو داد، در حالی که IGN US امتیاز 10/10 داد، گفتم که بدونید سختگیر هست ! )

2i8177.jpg

Read Review

جدا 7 بسشه من قبل از اینکه بیاد انقدر ویدیو هاش جذاب بود میگفتم 9 میگیره موقعی که بازی رو گرفتم یه خرده رفتم گقتم 8 ولی حالا که وسطاش هستم میگم 7 ;)

حسام از چه نظر میگی که الان که تا وسطاش اومدی 7 میدی ؟
از نظر Gameplay یا Graphic یا داستان ؟
مشکلاتش رو تاپیکش گفتم به نظر من گرافیک در حد یه بازی معمولیه.گیم پلی نواواری های زیادی داره ولی کمی بیش از حد کنترل بده و انیمیشنها بد طراحی شدن کلا بازی خوبیه یعنی حتما یه بار رو باید تموم بشه ولی اگر این سوژه دست یه سازنده بهتر بود به یه شاهکار تبدیل میشد

سایت IGN به این بازی امتیاز فوق العاده ضعیف 3.5 از 10 داد.
Presentation 4.5
Graphics 6.0
Sound 6.5
Gameplay 3.0
Lasting Appeal 3.0
OVERALL 3.5

سایر امتیازات:
ActionTrip 7.7 of 10
UGO 6.5 of 10
TotalVideoGames 7.0 of 10
GamePro 5.0 of 10
1UP 7.5 of 10
VideoGamer 6.0 of 10

کلیه امتیازات مربوط به XBOX 360 بوده و متوسط امتیاز نسخه XBOX 360 تاکنون 6.4 بوده است.

آخرین ویرایش:
حالم بهم میخوره از هرچی اینطور بازیهاست . اولش با سر و صدا میان جلو اخر سر با این امتیازات افتضاح :sick:
خجالت نمیکشن . از ign گرفته 3.5 از gamespot هم فکر کنم با این شرایط بگیره 2 که فکر کنم بستشه .

بله،حالا من صفحه 1 یا 2 گفته بودم بازی جالبی نیست و زیاد خفن نخواهد بود،کسری بعد از ظهرش داشت منو میکشت :دی رسیدی دادا به حرف من ؟ :دی

موضوع اینه که کلا این فلسفه امتیازدهی به بازیها کاملا سلیقه ای هست ... مثلا یکی از یه بازی همینجوری خوشش میاد و در حالی که شاید اون بازی واقعا از لحاظ های مختلف هیچی نداشته باشه ، مثلا بهش میده 9 در حالی که همون بازی از خیلی نقدهای دیگه مثلا 6 - 7 گرفته . بر عکس این موضوع هم هست ...

مثلا همین بازی مطمئنا امتیازش اگه به صورت فنی مورد بررسی قرار بگیره و احساسی و سلیقه ای عمل نشه مطمئنا 3.5 نخواهد بود !

حرف من اینه که کسایی که بازی رو نقد میکنن فرستاده های خدا نیستن !!! موجودات خارق العاده ای هم نیستن .... یکی هستن مثل من و شما با یکم تخصص بیشتر . و میتونن خیلی احساسی ، سلیقه ای و حتی فنبوی گونه عمل کنن توی نقد هاشون .

خلاصه بیشترین چیزی که میتونه ارزش و امتیاز یک بازی رو مشخص کنه ( البته اونم نه خیلی دقیق ) میانگین امتیازاتش از نقدهای مختف هست . و مهمتر از اون سلیقه خود شما !
مثلا یه بازی با امتیاز 8 میتونه برای شما حکم 9.5 رو داشته باشه و یا یک بازی با امتیاز 9 میتونه برای شما 7 باشه .

موضوع اینه که کلا این فلسفه امتیازدهی به بازیها کاملا سلیقه ای هست ... مثلا یکی از یه بازی همینجوری خوشش میاد و در حالی که شاید اون بازی واقعا از لحاظ های مختلف هیچی نداشته باشه ، مثلا بهش میده 9 در حالی که همون بازی از خیلی نقدهای دیگه مثلا 6 - 7 گرفته . بر عکس این موضوع هم هست ...

مثلا همین بازی مطمئنا امتیازش اگه به صورت فنی مورد بررسی قرار بگیره و احساسی و سلیقه ای عمل نشه مطمئنا 3.5 نخواهد بود !

حرف من اینه که کسایی که بازی رو نقد میکنن فرستاده های خدا نیستن !!! موجودات خارق العاده ای هم نیستن .... یکی هستن مثل من و شما با یکم تخصص بیشتر . و میتونن خیلی احساسی ، سلیقه ای و حتی فنبوی گونه عمل کنن توی نقد هاشون .

خلاصه بیشترین چیزی که میتونه ارزش و امتیاز یک بازی رو مشخص کنه ( البته اونم نه خیلی دقیق ) میانگین امتیازاتش از نقدهای مختف هست . و مهمتر از اون سلیقه خود شما !
مثلا یه بازی با امتیاز 8 میتونه برای شما حکم 9.5 رو داشته باشه و یا یک بازی با امتیاز 9 میتونه برای شما 7 باشه .
نیما جان اینطورم که میگی نیست درسته این منتقدایی که بازیارو نقد میکنن ابل بشر نیستن ولی یه چیزی سرشون میشه و مطمئنن سعی میکنن به دور از هیچ گونه فنبوی بازی بازیارو نقد کنن حالا من نمیدونم این بازی چه چیزی برای فنبوی بازی در آوردن داره؟
ولی با نظرت کاملا موافقم میانگین امتیازات خیلی مهمتر از امتیاز فقط یک سایته
در آخر همونطور که گفتی سلیقه خیلی مهمه و خیلی تعیین کنندس و منم حتما اینو امتحان میکنم ببینم چیرا اینطوری شد واین امتیازاتو گرفت به هر حال پول زیادی نمیدم فقط 2000 اما اگه یه اروپایی بودم مطمئنن دو فاکتورو در نظر میگرفتم برای خرید یکی پرسیدن از کسانی که بازیو خریدن و یکی توجه به امتیاز سایتها

آخرین ویرایش:
کلا من 4 تا سایت تو این همه مدت برای خودم انتخاب کردم به ترتیب :
1:gamespot
teamxbox:2
gamesradar:3
ign:4
که هیچ کدوم احساسی عمل نمیکنن البته ign تنها تو بازیهای xbox360 احساسش سرجاش هست /:)

کلا وقتی ببینم از این 4 تا سایت یه بازی امتیاز خوب گرفته میرم طرفش .

این Alone in the Dark که تا حالا افتضاح بودنش را برای من اثبات کرده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or