امتيازات بازي Alone in the Dark

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام

بالاخره اولين امتياز از بازي Alone in the Dark كه خيلي از ما ها منتظرش بوديم اعلام شد و اين امتياز تا حدود زيادي همه رو نا اميد كرد

Xbox World 360 : 7.3/10

157918_1_hs.jpg

سازنده نسخه اصلي بازي Darkworks بود ديگه هموني كه coldfear رو ساخت؟؟؟
همون بايد بازي رو ميساخت.
اين آتاري فكر كنم بعد اين بازي ديگه رسما نابود بشه.

سازنده نسخه اصلي بازي Darkworks بود ديگه هموني كه coldfear رو ساخت؟؟؟
همون بايد بازي رو ميساخت.
اين آتاري فكر كنم بعد اين بازي ديگه رسما نابود بشه.

حميدرضا جان به اطلاعت برسونم که سايت Game Stop تا حالا 2 مليون نسخه از بازيو پيش فروش کرده
:p:p

حدود 1 ماه پیش بود که تو G1 داشت نشون میداد یه فردی joystick به دست داره جلوی مجری های G1 داره بازی میکنه من حدود 10 دقیقه نگاه کردم هیچ چیز قابل توجهی هم توش نبود،گرافیک بازی هم متوسط بود... طبق اون چیز هایی که قبلا گفته شده بود که نمیدونم قراره تو نسخه اصلی ه باشه یا نه،فقط یه چیز خوب برای n00b ها وجود داره ک میتونن هر episode رو skip کنن :دی و افتخار کنن و تو بوق بکنن که ما بازی رو تموم کردیم :دی horror بود و ما نیز اصلا نترسیدیم :دی

راستش من خیلی وقته دیگه به امتیازی که بازیها میارن دقت نمیکنم چون عوامل زیادی در امتیازدهی به این بازیها نقش دارن که از نظر ما اصلا مهم نیستن، همینطور هم ساخت و پاخت های پشت پرده زیادی هستش که به بازیها امتیاز بالا میدن چون تبلیغ اونا توی سایتشون هستش و یا امتیاز پایین میدن که قیمت سهام اون بیاد پایین و بتونن بخرنش.
یه بازی مثل Viking که همه جا نمره هشت و خورده ای گرفته بود رو من اصلا نتونستم بیشتر از یکی دو ساعت بازی کنم (دقت کنید که این نظر شخصی من بوده، نیاین بگین تو حالیت نیست، خیلی هم بازی باحالی بوده) و یه بازی رو مثل LOST که همه جا شش و خورده ای یا هفت گرفته بود رو اینقدر باهاش حال کردم که اگر بازم یه بازی مثل اون بیاد، حتما میگیرمش.

اگه یه دمو از بازی میدادن انقدر بحثو جدال نبودا.
قدیما که مدیر فرومش گفته بود دمو ی بازی روز انتشار بازی میاد:eek:
حالا معلوم نیست قضیه چیه.

===
ولی امیدوارم بازی ی خوبی از آب در اومده باشه
فعلا که بازی 360 نداریم منتظر اینم حالا اگه اینم خوب نباشه بی بازی میمونیم:((

فردا ظهر بازی برای عرضه حاضره.واقعا بازار ایران غوغایی برای خودش بازیهای ارزان و سر وقت:laughing:
ولی به هر حال هنوز باورم نمیشه که این بازی امتیاز بالایی نگرفته منتظرم ببینم بقیه چه امتیازی میدن;)

فردا ظهر بازی برای عرضه حاضره.واقعا بازار ایران غوغایی برای خودش بازیهای ارزان و سر وقت:laughing:
ولی به هر حال هنوز باورم نمیشه که این بازی امتیاز بالایی نگرفته منتظرم ببینم بقیه چه امتیازی میدن;)

قرار بود سه شنبه هفته آینده بازی بیاد که حالا که برای xbox اومده جای سوال است که قرار بود برای همه کنسول ها و PC در یک روز بیاد پس بقیه چی شدن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or