خيلي بعيده همچين چيزي باشه و عاقبتي چيزي نداشته باشه، حتما يه برنامه اي سرش دارن.ایول !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(شوخی بود هاااااااااا !)
ولی من یکی خیلی به این بازی امید داشتم ... .
البته تا خودم بازی نکنم هیچی معلوم نیست !!
چه ربطي داره اولا كه نسخه PS2 .Wii رو اصلا Eden نميسازه دوما اين 2 نسخه فقط براي رفع ضرر و برگشت حالت مادي عادي براي Atari ساخته شده و فكر كنم 6 ماه هم نشه كه خبر ساخت اين دو نسخه اومده در حالي كه نسخه هاي Next-Gen چند سالي هست كه در حال كار هستاز همون اول مشخص بود ، بازی که بخواد رو 10 تا کنسول عرضه بشه عاقبتی جز اين نخواهد داشت.
نه دست خودمون هست هر وقت خواستیم میتونیم دید بازی رو تغییر بدیم -سلام من یه سوال درمورد خود بازی داشتم یه دمو دیدم هم اول شخص بود هم سوم شخص این بازی تو گیم پلی چندم شخص؟ یعنی از هر دو مخلوط میشه
یا نه بعضی وقتا خودش اول شخص میشه گاهی اوقات هم سوم شخص؟ من تریلری که دیدم فقط با ماشیناش حال نکردم گرافیکش تو خیابون خیلی بد بود
امتیازای که میزارید از جاهای معتبر و معروف باشه لطفا تا مشخص بشه بازیش خوب یا نه![]()
سلام من یه سوال درمورد خود بازی داشتم یه دمو دیدم هم اول شخص بود هم سوم شخص این بازی تو گیم پلی چندم شخص؟ یعنی از هر دو مخلوط میشه
یا نه بعضی وقتا خودش اول شخص میشه گاهی اوقات هم سوم شخص؟ من تریلری که دیدم فقط با ماشیناش حال نکردم گرافیکش تو خیابون خیلی بد بود
امتیازای که میزارید از جاهای معتبر و معروف باشه لطفا تا مشخص بشه بازیش خوب یا نه![]()