امتيازات بازي Alone in the Dark

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام

بالاخره اولين امتياز از بازي Alone in the Dark كه خيلي از ما ها منتظرش بوديم اعلام شد و اين امتياز تا حدود زيادي همه رو نا اميد كرد

Xbox World 360 : 7.3/10

157918_1_hs.jpg

یه چیز خوب برای n00b ها وجود داره ک میتونن هر episode رو skip کنن :biggrin1: و افتخار کنن و تو بوق بکنن که ما بازی رو تموم کردیم
ایول !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(شوخی بود هاااااااااا !)
ولی من یکی خیلی به این بازی امید داشتم ... .
البته تا خودم بازی نکنم هیچی معلوم نیست !!

ایول !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(شوخی بود هاااااااااا !)
ولی من یکی خیلی به این بازی امید داشتم ... .
البته تا خودم بازی نکنم هیچی معلوم نیست !!
خيلي بعيده همچين چيزي باشه و عاقبتي چيزي نداشته باشه، حتما يه برنامه اي سرش دارن.

من هوزم به این بازی امید دارم ! حداقل فکر کنم GamePlay بازی چیزی نباشه که در حد معمولی باشه - ویا جو اکشن و طراحی و محیط بازی همگی به نظر من خوب هستند. با این حال باید منتظر IGN هم موند :cheesygri

از همون اول مشخص بود ، بازی که بخواد رو 10 تا کنسول عرضه بشه عاقبتی جز اين نخواهد داشت.
چه ربطي داره اولا كه نسخه PS2 .Wii رو اصلا Eden نميسازه دوما اين 2 نسخه فقط براي رفع ضرر و برگشت حالت مادي عادي براي Atari ساخته شده و فكر كنم 6 ماه هم نشه كه خبر ساخت اين دو نسخه اومده در حالي كه نسخه هاي Next-Gen چند سالي هست كه در حال كار هست

آخی،نیست که 60 دلار پول بازی میدیم که نگران امتیازش هم هستی؟
جواتی توهم هی بچه های مردم رو ضایع کن
بابا ما 5000 تومن میدیم زورمون میاد خوشبحال تو که
با000 2 تومن میری میخریش

واقعا برام از اول هم عجیب بود که چطور بعضی ها خودشون را برای این بازی میکشتن .
من که از اول هم کوچکترین اومیدی به این بازی نداشتم و میدونستم که افتضاح از اب در میاد .
سایلنت هیل هم که میخواد بیاد یکی از این هاست .

سلام من یه سوال درمورد خود بازی داشتم یه دمو دیدم هم اول شخص بود هم سوم شخص این بازی تو گیم پلی چندم شخص؟ یعنی از هر دو مخلوط میشه
یا نه بعضی وقتا خودش اول شخص میشه گاهی اوقات هم سوم شخص؟ من تریلری که دیدم فقط با ماشیناش حال نکردم گرافیکش تو خیابون خیلی بد بود
امتیازای که میزارید از جاهای معتبر و معروف باشه لطفا تا مشخص بشه بازیش خوب یا نه;)

سلام من یه سوال درمورد خود بازی داشتم یه دمو دیدم هم اول شخص بود هم سوم شخص این بازی تو گیم پلی چندم شخص؟ یعنی از هر دو مخلوط میشه
یا نه بعضی وقتا خودش اول شخص میشه گاهی اوقات هم سوم شخص؟ من تریلری که دیدم فقط با ماشیناش حال نکردم گرافیکش تو خیابون خیلی بد بود
امتیازای که میزارید از جاهای معتبر و معروف باشه لطفا تا مشخص بشه بازیش خوب یا نه;)
نه دست خودمون هست هر وقت خواستیم میتونیم دید بازی رو تغییر بدیم -
هنوز بازیش معلوم نیست عالیه یا خوب یا بد !!!

بازی در اصل به صورت سوم شخص هست و در زمان انتخاب اسلحه و Combine اسلحه ها شما به حالت اول شخص در می آیید و سرتون به سمت پایین میشه و جیبهای داخل کتتون رو نگاه میکنید. ولی احتمال اول شخص بودن بازی در حالت عادی هم وجود داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or