در کل من خیلی زحمت کشیدم و به این بازی لطف میکنم امتیاز گران قدر 0از 10 رو میدم.
الان من نمیدونم چه اتفاقی افتاده که اینقدر امتیاز پایین دارن میدن ولی جهت اطلاع گفتم که قسمت قبلی بازی هم امتیازاتی در همین سطح گرفته و این نشون میده که یه امر کاملا سلیقه ای هست و اونایی که از سری قبل خوششون اومده از این قسمت هم خوششون میاد.
والا ناراحت نشيد ها.
تنها در تاريكي بازي بسيار عالي است. چيزي كه Atari مشكل داره بودجه فوق كمش است كه باعث ميشه بازي هاش هم عالي نشند.
خودم به شخصه اميدوارم يك دو بازي مثل همين تنها در تاريكي Atari از وضعيت چراغ قرمز خارج كنه و حداقل به حالت زرد از لحاظ مالي در بياره.
نميدونم چرا EA اين شركت نميخره!؟:biggrin1:
خداييش دلتون مياد پشت AiD حرف بزنيد بگيد بازي مزخرفي!؟ من از تريپش خيلي خوشم مياد. من ياد فارنهايت ميندازه البته هنوز بازي رو نگرفتم.
منظورم به صورت كلي بود. يعني كلا سري تنها در تاريكي خيلي باحاله و اون آخر هم منظورم طبق گفته ها وشنيده ها و ديده ها از اين بازي توي دنياي ارتباطات (اينترنت) من ياد فارنهايت ميندازه كه البته هنوز بازي رو نكردم و شايد اينجوري نباشه.واقعا خودت خندت نمیگیره ؟!!
همين سيم برقي كه شما ميگي! تو بعضي از بازي ها از وسطش ميتونستي رد بشي بدون اين كه ككت هم بگزهواقعا بازی قدرتمندی هست من بیشتر ترجیح میدم اجساد رو بندازم ازصخره پایین!
علی رقم گیم پلی قدرتمند بازی فیزیک پایینی داره مثلا سیم برق رو که با میله میزنی یه طوری پرتاب میشه انگار وزن نداره!
ولی در کل بازی قشنگ و قوی ای هست و من فقط خونه دوستم بازی کردم ولی میخوام بخرم البته تاکید میکنم که فقط میخوام اجساد رو بندازم پایین آخه فیزیکشون خنده داره!!