امتيازات بازي Alone in the Dark

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام

بالاخره اولين امتياز از بازي Alone in the Dark كه خيلي از ما ها منتظرش بوديم اعلام شد و اين امتياز تا حدود زيادي همه رو نا اميد كرد

Xbox World 360 : 7.3/10

157918_1_hs.jpg

همیشه یه سری بازی نباید به امتیاز هاشون توجه کردو همیشه و باید بازیش کرد Alone in the Dark هم از اون سری هستش که من به خاطره خود بازیش و علاقه ای که به سری های قیبلش داشتم منتظر نسخه PC هستم تا بگیرم و بازیش کنم و این امتیاز ها هم به نظرم کمی خودخواهانه داده شدند شاید گرافیک بازی در حد بالایی نباشه اما داستان و گیم پلی که دیدم مشکل آنچنانی نداشت که بعضی سایت ها 4 یا 3 دادند :|

من این بازی رو تموم کردم.فقط به خاطره خنده آخره خنده بود مثلا ترسناکم بود پر باگ و سوتی و.........
بازی اولش به نظر خوب میاد ولی بعد....
در کل من خیلی زحمت کشیدم و به این بازی لطف میکنم امتیاز گران قدر 0از 10 رو میدم.
تنها در بدبختی

معمولا این AITD یه جوریه بازیش که زیاد امتیاز بالا نمیگیره ولی جالبه طرفدار و کشته مرده زیاد داره! طبیعتا بخاطر امتیازاتش هم نیست چون AITD The New Nightmare قسمت قبلیه این بازی امتیاز 6.4 آورده از Gamespot ولی میبینین که چقدر طرفدار داره!
اونموقع هام یادمه این امتیاز و نمره های آشغال نبود و کسی کاری به کار اینا نداشت ، بازیه خودمونو میکردیم.

الان من نمیدونم چه اتفاقی افتاده که اینقدر امتیاز پایین دارن میدن ولی جهت اطلاع گفتم که قسمت قبلی بازی هم امتیازاتی در همین سطح گرفته و این نشون میده که یه امر کاملا سلیقه ای هست و اونایی که از سری قبل خوششون اومده از این قسمت هم خوششون میاد.

در کل من خیلی زحمت کشیدم و به این بازی لطف میکنم امتیاز گران قدر 0از 10 رو میدم.

هیچ بازیی امتیاز 0 نگرفته پس شما لطف کن امتیاز هاتو برای خودت نگه دار یه وقت برای بازی ای که خودتون که دارین میسازین کم میارین ( کشتی خاموش) ;)

الان من نمیدونم چه اتفاقی افتاده که اینقدر امتیاز پایین دارن میدن ولی جهت اطلاع گفتم که قسمت قبلی بازی هم امتیازاتی در همین سطح گرفته و این نشون میده که یه امر کاملا سلیقه ای هست و اونایی که از سری قبل خوششون اومده از این قسمت هم خوششون میاد.

دقیقا سلیقه ای است وقتی کسی نسخه قبلی (کابوس جدید) رو بازی کرده باشه طبیعتا این نسخه رو هم دنبال میکنه و اهمیتی هم به امتیاز ها سلیقه ای نمیده چون دونستن ماجرای ادوارد کارنبی مهمتر از این امتیاز های سلیقه ای و بعضا مسخره ای هست که بعضی سایت ها دادند .

به نظر من 3.5 هم برای این بازی زیاده .انقدر این بازی باگ داره و مسخره است که من همون چپتر اول بی خیال بازی شدم .حیف alone in the dark که اینجوری خرابش کردند.
من نمیدونم این سازنده های بازی اصلا بازی را تست نکردند همین جوری با کلی باگ دادند بیرون :confused:

من نمیدونم این سازنده های بازی اصلا بازی را تست نکردند همین جوری با کلی باگ دادند بیرون
احتمالا نسخه کپی این بازی مثل POP:T2T که کلی باگ داشت باشه و نسخه اوریجینال سالم باشه البته باید صبر کرد و دید که آیا نسخه کپی سالمتر هم در آینده میاد یا نه .

این کسانی که به این بازی نمره ی زیر 7 دادند معلومه که صلواتی نمره دادن.کرایسیس با اون همه عظمت تو گیم اسپات 4 باگ بزرگ ازش گرفتن اما نمره ی 9.5 گرفت.alone in the dark تا حالا فقط 2 باگ بزرگ داشته.چه جوری نمره ی 4 بهش دادن؟؟؟؟؟؟:laughing:

جدا فک نمیکردم اینقدر بهش نمره پایین بدن!!!!! هر چند به نظر منم به این امتیازات اهمیت ندین

نسخه پی سی هم به نظرتون اینقدر باگ داره؟

والا ناراحت نشيد ها.
تنها در تاريكي بازي بسيار عالي است. چيزي كه Atari مشكل داره بودجه فوق كمش است كه باعث ميشه بازي هاش هم عالي نشند.
خودم به شخصه اميدوارم يك دو بازي مثل همين تنها در تاريكي Atari از وضعيت چراغ قرمز خارج كنه و حداقل به حالت زرد از لحاظ مالي در بياره.
نميدونم چرا EA اين شركت نميخره!؟:biggrin1:
خداييش دلتون مياد پشت AiD حرف بزنيد بگيد بازي مزخرفي!؟ من از تريپش خيلي خوشم مياد. من ياد فارنهايت ميندازه البته هنوز بازي رو نگرفتم.

والا ناراحت نشيد ها.
تنها در تاريكي بازي بسيار عالي است. چيزي كه Atari مشكل داره بودجه فوق كمش است كه باعث ميشه بازي هاش هم عالي نشند.
خودم به شخصه اميدوارم يك دو بازي مثل همين تنها در تاريكي Atari از وضعيت چراغ قرمز خارج كنه و حداقل به حالت زرد از لحاظ مالي در بياره.
نميدونم چرا EA اين شركت نميخره!؟:biggrin1:
خداييش دلتون مياد پشت AiD حرف بزنيد بگيد بازي مزخرفي!؟ من از تريپش خيلي خوشم مياد. من ياد فارنهايت ميندازه البته هنوز بازي رو نگرفتم.

واقعا خودت خندت نمیگیره ؟!!

واقعا بازی قدرتمندی هست من بیشتر ترجیح میدم اجساد رو بندازم ازصخره پایین!

علی رقم گیم پلی قدرتمند بازی فیزیک پایینی داره مثلا سیم برق رو که با میله میزنی یه طوری پرتاب میشه انگار وزن نداره!

ولی در کل بازی قشنگ و قوی ای هست و من فقط خونه دوستم بازی کردم ولی میخوام بخرم البته تاکید میکنم که فقط میخوام اجساد رو بندازم پایین آخه فیزیکشون خنده داره!!

البته به جز اجساد چیزهای دیگه ای هم هست... مثلا آتیش... تمام چیزهای چوبی مثل در و دیوار و صندلی و ... آتیش میگیره و به راحتی قابل انتقال هست...پس مواظب باشید...

واقعا خودت خندت نمیگیره ؟!!
منظورم به صورت كلي بود. يعني كلا سري تنها در تاريكي خيلي باحاله و اون آخر هم منظورم طبق گفته ها وشنيده ها و ديده ها از اين بازي توي دنياي ارتباطات (اينترنت) من ياد فارنهايت ميندازه كه البته هنوز بازي رو نكردم و شايد اينجوري نباشه.
الان شفاف سازي شد؟ :biggrin1:
ولي خداييش خندم گرفت چون خودم فهميدم هركي بخونه چي برداشت ميكنه.

واقعا بازی قدرتمندی هست من بیشتر ترجیح میدم اجساد رو بندازم ازصخره پایین!

علی رقم گیم پلی قدرتمند بازی فیزیک پایینی داره مثلا سیم برق رو که با میله میزنی یه طوری پرتاب میشه انگار وزن نداره!

ولی در کل بازی قشنگ و قوی ای هست و من فقط خونه دوستم بازی کردم ولی میخوام بخرم البته تاکید میکنم که فقط میخوام اجساد رو بندازم پایین آخه فیزیکشون خنده داره!!
همين سيم برقي كه شما ميگي! تو بعضي از بازي ها از وسطش ميتونستي رد بشي بدون اين كه ككت هم بگزه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or