امتيازات بازي Alone in the Dark

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام

بالاخره اولين امتياز از بازي Alone in the Dark كه خيلي از ما ها منتظرش بوديم اعلام شد و اين امتياز تا حدود زيادي همه رو نا اميد كرد

Xbox World 360 : 7.3/10

157918_1_hs.jpg

اين هم پست ترين نمره تا اين لحظه

Gamereactor : 3/10
Graphics: 4
Gameplay: 3
Lyd: Audio: 4
Durability: 3

اینجوری که نمره دادن یعنی بازی از IRON MAN هم بدتر است ؟:biggrin1:

واقعا برام از اول هم عجیب بود که چطور بعضی ها خودشون را برای این بازی میکشتن .
من که از اول هم کوچکترین اومیدی به این بازی نداشتم و میدونستم که افتضاح از اب در میاد .
سایلنت هیل هم که میخواد بیاد یکی از این هاست .

من هنوزم خودمو واسه این بازی میکشم چون هنوز خودمون بازی نکردیم ولی اینو بدون مغز ما در امتیاز دادن از خارجی ها بهتره و درکمون از بازی از خارجی ها بهتره من حتی نمره 0 هم بگیره باز بازی را میگیرم چون 70 هزار تومان که نمیخواهم پول بدم 2 هزاره بدشم بهترین بازی است از نظر من

من حتی نمره 0 هم بگیره باز بازی را میگیرم چون 70 هزار تومان که نمیخواهم پول بدم 2 هزاره بدشم بهترین بازی است از نظر من
شانس اوردی گفتی میخوام 2000تومن پول بدم وگرنه جواتی میومد
بهت تیکه مینداخت
برو بچ سایت معتبر خفنی به بازی امتاز نداده؟؟؟؟
userها تو گیم تریلرز به بازی 9.2دادن حالا بازی بیاد فکر کنم بد بخوره تو زوقشون

بازي از Euro Gamer داغون نمره 7 گرفت پس مطمئن باشيد بازي اگه شاهكار نباشه چيز عالي هست

پ.ن : محض اطلاع بدونيد كه اين سايت خوشحال به بازي هاي همچون MGS . GEOW ,نمره 8 و به بازي مثل Ninja Gaiden 2 نمره 7 داده

بازي از Euro Gamer داغون نمره 7 گرفت پس مطمئن باشيد بازي اگه شاهكار نباشه چيز عالي هست

پ.ن : محض اطلاع بدونيد كه اين سايت خوشحال به بازي هاي همچون MGS . GEOW ,نمره 8 و به بازي مثل Ninja Gaiden 2 نمره 7 داده
من که هنوز امیدوارم وقتی به MGS4 میده 8 معلومه این عنوان (AITD ) بازی خوبیه
ولی همونطور که کسری جان گفت این Euro Gamer اساسا خوشحال تشریف داره

من که دارم این بازی رو میرم حدود 2 ساعته دارم میرم بازی واقعا خوش ساخته گرچه یه خرده دوربین و کنترل خشکه ولی بازی بسیار خوبیه نمیدونم چرا بعضی سایتها کم دادن به نظر من زیر 8تا 8.5 براش کمه;)

البته بیشتر امتیازات پایین مربوط به PS2 میشه ولی خو مثل اینکه اون طور که باید و شاید انتظارات رو بر آورده نکرده:cheesygri
Xbox World 360 Magazine UK 73 out of 100

game play بازي به شدت ضعيفه ولي فيزيك بازي 3 تا 4 نسل جلو هست :cheesygri.
نورپردازي هم عاليه.
بازي تركيبي از اول شخص و سوم شخصه كه يك نمور آدم رو اوايل گيج ميكنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or