سلام به دوستان
چه کرده این مایکرو
من که گفتم هرکی با علیرضا ViVaNReD صحبت کنه بن میشه حالا از ما گقتن بود.
عرفان تو هم که بن شدی بابا دوستان ما هم که همگی ملکووتی شدند. من هم منتظر هستم ولی تا این لحظه خبری نشده اگر که من بن نشم نظریه من اثبات میشه قابل توجه امیر NIK "هر کسی که NBA 2K10 بازی کرده باشه بن نمیشه."![]()

محمد تو هم بن میشی نگران نباش :cheesygri
عزیزم تو از همون اولشم یه رابطه پنهانی با بیل داشتی :biggrin1: چون تو نامرد از همون موج اول همرو شانسی پیچوندی رفته . جون ممد فکر کنم کنسول تو اصلا ثبت نشده و کناره دادن بهت .سلام به دوستان
چه کرده این مایکرو
من که گفتم هرکی با علیرضا ViVaNReD صحبت کنه بن میشه حالا از ما گقتن بود.
عرفان تو هم که بن شدی بابا دوستان ما هم که همگی ملکووتی شدند. من هم منتظر هستم ولی تا این لحظه خبری نشده اگر که من بن نشم نظریه من اثبات میشه قابل توجه امیر NIK "هر کسی که NBA 2K10 بازی کرده باشه بن نمیشه."![]()
آخه چه ربطی داره ! منم اینو بازی نکردم و هنوز بن نشدم ! حرف های فضایی نزنید خواهشا !
اتفاقا نظریه ش در حال به اثبات رسیدنه.:cheesygriآخه چه ربطی داره ! منم اینو بازی نکردم و هنوز بن نشدم ! حرف های فضایی نزنید خواهشا !

اتفاقا نظریه ش در حال به اثبات رسیدنه.:cheesygri
میگم محمد این مطلب رو به C4eva بگو اونم یه برسی بکنه ببینه چیه این قضیهٔ NBA 2K9 \
شاید یه Anti Ban Hammer همراش Patch بوده، نمیدونم!؟![]()
به به آقا محمد و آقا سینای گل! از این طرفا!
محمد کاشکی زود تر گفته بودی تا من هم NBA رو بازی کنم و بن نشم. LOL
علیرضا هدایت با ه هست نه با ح!!!
تا وقتی که همه بشن!:biggrin1آفا این Ban Wave تا کی ادامه خواهد داشت ؟
شوخی کردم)اون روزی که بهت گفتم باید بازی می کردی نه بعد از اینکه بن شدییعنی محمد تو بن نشدی؟!
ای بابا
راستی من NBA بازی کردم بازم بن شدم
گوش نمیکنی دیگه چه کارت کنم حالا دعا کن که بن نشمبه به آقا محمد و آقا سینای گل! از این طرفا!
منم قول میدم که برات دعا کنم افتخار بازی NBA 2K10 نصیبت بشهنامه از بزرگترت بیار معرفیت می کنم البته بیل مثله من نیست که با یه بستنی 1000 تومانی سرش کلاه برهعزیزم تو از همون اولشم یه رابطه پنهانی با بیل داشتی :biggrin1: چون تو نامرد از همون موج اول همرو شانسی پیچوندی رفته . جون ممد فکر کنم کنسول تو اصلا ثبت نشده و کناره دادن بهت .
بخاطر همون بستنی هم که بهت دادم ( به مناسبت دهه فجر ) منم با این بیل اشنا کن :biggrin1:
"و خداوند پسران کریم را افرید ":biggrin1:
تو این وسط فدا شدی عرفان . واقعا میدونم الان چه حسی داری که MW2 ریلیز شده و نمیتونی بازی کنی :biggrin1:به به آقا محمد و آقا سینای گل! از این طرفا!
سینا جان اون محمد CE4va رو هم میکنه تو جیب ساعتیش . چون احتمالا کنسولای Ce4va هم بن بشه محمد بن نشه . من از فردا شروع میکنم کل سری NBA 2k و حتی NBA Live رو 1000 میکنم:biggrin1:اتفاقا نظریه ش در حال به اثبات رسیدنه.:cheesygri
میگم محمد این مطلب رو به C4eva بگو اونم یه برسی بکنه ببینه چیه این قضیهٔ NBA 2K10 \
شاید یه Anti Ban Hammer همراش Patch بوده، نمیدونم!؟![]()
بابا با دقت بخون پستنامه از بزرگترت بیار معرفیت می کنم البته بیل مثله من نیست که با یه بستنی 1000 تومانی سرش کلاه بره
چرا بابا! کافیه هاردت رو بذاری رو یه کنسول بن نشده ی دیگه!!! اونجوری میتونی راحت به بازی و اضافه کردن گیمراسکورت ادامه بدی!!!اقایون یعنی هر کسی بن شد Save ها و GS هاش رو نمیتونه روی یه کنسول دیگه استفاده کنه؟!!!
خیلی بد شد که راه حلی نداره؟