میدونم منظورت چیه، از طرفی اگر واقعا بن شدنهای این دفعه بخاطر فیرم ویر باشه (که به نظر من هست)، شدیدا باعث وجدان درد طرف میشه، چون میدونی باعث بن شدن چندصد هزار شده؟
من اینطوری فکر میکنم چون خیلی هایی مثل من یا حتی اشکان و علی که دیگه آخر این موضوعات هستن و همیشه تمام نکات رو رعایت میکردن و آن لاین نمیرفتن و بازی زودتر از موقع بازی نمیکردن و با همه اینا بن شدن.
حتی یه جایی من خوندم که طرف دستگاه نو رو باز کرده و فقط فیرم ویرش رو عوض کرده و هیچ دیسکی توش نذاشته و به لایو وصل شده و بن شده.
علاوه بر همه اینا، راستش من از این جمله برداشتم اینه که بقول تو خواسته آبرو داری کنه و واقعا فیرم ویر باعث بن میشده: all aspects of fw indistinguisable from orig, no more bans
بهرحال چند سال پیش هم یه باگ توی فیرم ویر کرئون باعث بن شدن خیلی ها شد، برای همین اینطور موضوعات خیلی هم دور از ذهن نیست.
سلام
راهي هست بدون اينكه كنسول رو وصل كنيم بفهميم بن شديم يا نه؟ از اينرنت ؟
نميخوام وصل كنم كه بن بشم .
مموری مشکلی ایجاد نمی کنه. می تونی اونو روی کنسول غیر بن بزاری. ولی هارد هنوز معلوم نیست که باعث بن شدن می شه یا نه.خلیل جان یعنی من الان اگه مموری که روی کنسول بن شدم بوده(با مموری من فقط بازی میکردم)رو بزارم روی کنسول بن نشدم کار نمیکنه یا خطریه(کنسول جدیدم کپی خور نیست)؟!:biggrin1:
----------
خوب به یاری اهورامزدا من هم بن شدم!:biggrin1:
ساعت 11 شب ! هنوز در انتظار بن !و هنوز خبری از بن شدن نیست
![]()
منظورتون کدوم سیوها هست؟! سیوهایی که بعد از بن شدن درست کردیم یا کلا؟! چون من هاردم 250 بود و کنسولم بن شد! کنسول جدید که گرفتم هارد رو روش گذاشتم و تنها مصیبتی :biggrin1: که به بار اومده بود خراب شدن پروفایل بود که این کار رو کردم:امیر بعد از بن شدن کنسول، هر گونه Save یا اچیومنتی روی هارد بگیری، بعد از انتقال هارد روی کنسول جدید هیچ کودوم قابل استفاده نخواهند بود. وتنها راحت Recover کردن پروفایل از لایو ـه. اما سیو ها همچنان میپره.
خوب شما بعد از بن شدن کنسول روش بازی کردید؟ منظورم اینه که بازی کردید که سیو بشه؟؟ چون اگر بازی نکنید احتمال برگشت هست. که خوب مال شما هم مشکلی ایجاد نکرده.منظورتون کدوم سیوها هست؟! سیوهایی که بعد از بن شدن درست کردیم یا کلا؟! چون من هاردم 250 بود و کنسولم بن شد! کنسول جدید که گرفتم هارد رو روش گذاشتم و تنها مصیبتی :biggrin1: که به بار اومده بود خراب شدن پروفایل بود که این کار رو کردم:
هارد 250 (که احتمالا یکی از عوامل اصلی بن شدن کنسول قبلیم بود!) رو درآوردم! مموری 256 که داشتم رو روی دستگاه گذاشتم! به لایو وصل شدم و پروفایلم رو ریکاور کردم! هارد رو زدم جا (و کابل اترنت رو کاملا کشیدم و تا 6 ماه دیگه هم نمیزنم سر جاش ! :biggrin1و پروفایل رو Moveیدم :biggrin1: توی هارد و تا امروز دارم خوش و خرم بازی میکنم و کاری هم به کار لایو ندارم چون نمیخوام دوباره پاچه ام رو بگیره! :biggrin1:
پ.ن: تمامی سیو هام خراب..... نشده بودند :biggrin1: و کاملا سالم بودن و الان دارم ازشون استفاده میکنم!

آره! بعضی (یه دو سه تایی) از سیوهام هم توی بازی مینوشت لود نمیشه! (Corrupt نبود!) مثلا Forza 3 رو مینوشت که لود نخواهد شد و باید یه سیو جدید بسازی! ولی از بین 50 60 تا سیوهام فقط 2 3 تاش خراب بود! شایدم همونایی بوده که بعد از بن شدن کنسول بازی کردم! چون یادم نمیاد!:biggrin1:خوب شما بعد از بن شدن کنسول روش بازی کردید؟ منظورم اینه که بازی کردید که سیو بشه؟؟ چون اگر بازی نکنید احتمال برگشت هست. که خوب مال شما هم مشکلی ایجاد نکرده.