god of xb360
کاربر سایت
داداشه من شما اگه 100 ساله دیگه وایسی بگی ایران تحریمه وایییی ملت نرید لایو بن میشید هیچی درست نمیشه.آره ایران تحریمه ولی به این معنی نیس که دیگه بخوان با آی پی بن کنند.بره باره هزارم دارم میگم این بن شدن ها به آی پی ربطی نداره به تحریم هم ربطی نداره.تحریم ایران برای خرید از مایکروسافته که تحریمه.فک میکنی فقط خودت با ساپورتش صحبت کردی؟؟؟!!!منو یکی از دوستام کردیم.از وضع بد اینترنتمون گفتیم که نیمتونیم بدون لگ بازی کنیمو گفتیم که از ایرانیم...دقت کنید قشنگ و واضح گفتیم که از ایرانیم.خیلی هم تعریف کرد ازمون و امید وار بودن که توو آینده بتونن ایران رو هم پشتیبانی کنند.دیگه لطفا داستان درست نکنید.من خودم دیروز و امروز تا همین 2 ساعت پیش لایو بودم داشتم جهاد 3 بازی میکردم هیچ اتفاقی هم نیوفتاد.تازه با دیسک 97و گلد فری.خوشم میاد، خودت هم حرفت رو نقض میکنی. اولاً اگه لایسنس ترنسفر کرده بود، فکر نمیکنم زیاد ایرادی داشته باشه اما اگه از روش شیرینگ پروفایل استفاده کرد، خب باید بن میشد. این حرف شما به سمع ما میرسونه که اگه طرف خارج هم باشه، کار خلاف هم انجام بده بن نمیشه.
ایرانیها بدون هیچ دلیلی بن میشن، یکی همین تحریمها هستش که شما باور ندارین. البته حقم دارین شما فکر نمیکنم حتی یکبار هم شما با ساپورت مایکروسافت حرف زده باشین.
یادش بخیر، یکی از بچههای این تاپیک هم گفته بود در آپدیت داشبورد بعدی، ایران هم اضافه میشه![]()