با توجه به اینکه باز هم بحث بن شدن به دلیل ایرانی بودن وسط اومده لازم دونستم پست یکی از دوستانم(19rodar ) رو بذارم که چند وقت پیش با ساپورت مایکروسافت صحبت کرده بود دقیقا در مورد همین موضوع.مطالعه بفرمایید
-------------------------------------------------------------------
رفتم با همین انگلیسی دست و پا شکسته با ساپورت مایکروسافت صحبت کردم و موضوع را بهشون گفتم.این حاصل صحبت و جواب من با مایکروسافت است:
ابتدا من اینطور شروع کردم:
hello
i live in Iran. i want know if i connect Xbox live and play online with follow all of the microsoft rules, are you ban my console? i love Xbox and i want buy Xbox one for next Gen. please answer me.thanks
معنی: من در ایران زندگی میکنم.من میخوام بدونم اگر من به ایکس باکس لایو وصل بشم و آنلاین بازی کنم و با رعایت تمامی قوانین مایکروسافت آیا امکان دارد شما منو به خاطر ایرانی بودن بن کنید؟
بعد ایشان جواب داد:
میگه که منطقه شما هنوز ساپورت نمیشه اما می تونید استفاده کنید فقط قادر نیستید از کارت اعتباری خرید انجام دهید.در آخر هم میگه ما کنسول شما رو بن نخواهیم کرد.
بعد همانطور که می بینید جواب دادم که " میشه لطف کنید بگید این چیه؟( اون پیامی رو گذاشتم که الان یه عده(!) روش دارن جولان میدن که مایکروسافت به دلیل ایرانی بودن ما را بن می کند )
حالا تصویر دوم از چت رو ملاحضه بفرمایید:
ساپورت مایکروسافت با کمال تعجب می پرسد:کجا شما اینو دیدید؟
من جواب دادم: یکی از دوستام با یک مامور دیگر از مایکروسافت چت کرده و اون اینو بهش گفته ( که البته دروغ گفتم فقط خواستم ببینم جواب ایشان چیه :d )
و بعد جواب ساپورت این بود:
واقعا ببخشید به خاطر اطلاعات غلطی که به شما داده اند! شما هیچ خریدی از Xbox live انجام ندهید چون ممکن است نتیجه اش بن شدن کنسول شما شود.
اما بدانید که شما رو به خاطر ایرانی بودن بن نخواهیم کرد.(این قسمت رو دورش تو جواب ساپورت ، خط تیره کشیدم)
پس دوستان کم بگید مایکروسافت به خاطر IP ایران ، ایرانی ها رو بن میکنه !! اصلا از این خبرا نیست.ایران هیچ خدماتی از Xbox live تو پوشش خودش ندارد و واسه همین طبق قوانین Xbox live حق خرید از لایو رو هم نداریم پس اگر کسی موارد زیر را رعایت کند هرگز بن نخواهد شد:
1 - عدم استفاده از بازی کپی
2 - عدم خرید از Xbox live
3 - عدم انتقال پروفایل شخصی
4 - عدم انجام گلیچ و هک
5 - رعایت سایر قوانین مایکروسافت در صفحه قوانین ایکس باکس لایو
بازم میگم : مایکروسافت به هیچ وجه کسی را تنها به خاطر ایرانی بودن بن نخواهد کرد.