بن کردنا هنوز ادامه داره یک نفذ دیگه هم 5 ساعت پیش بن شد/پارسال همین موقع لایو خیلی ها رو بن کرد /ک بعدا عذرخواهی کرده نفری 1600 پوینت و 3 ماه گلد داد/خدا کنه کسایی ک بن شدن الکی باشه/ولی امسال 100% میگن بن ها 4 دلیل داشته باشه /1-تحریم 2-ااستفاده بیش از حد از اکانت سیلور(ام اچ اف) 3-روش های غیر قانونی گرفتن دی ال سی و بازی ارکید 10 نفر از فرندام ک کنسول بن نشدن وقتی پرو جدید ساختن گفتن ایمیل برامون امده بود marketplace# /اون روش اینه ک یه دی ال سی بخری بعدش بدون دانلود بدی به ی رفیقات بعدش ک اون دانلود کرد خودت دانلود کنی (با این روش میتونی بدون ترنسفر بگیری.این روش قانونی نیست و خیلی ها باسه این بن شدن /تنها روش قانونی لایسنس ترنسفر/اگه کسی خواست گیمرتگه کسایی ک از این روش بن شدن رو بگم ی پست بزاره
- - -ویرایش - - -
اسم منم کسری هست /اون زمان ک ساختم ی سام الکی دادم گفتم بعدا عوض می کنم/ولی الان نمی تونم عوضش کنم
- - -ویرایش - - -
23 تا بن شدن داداش رامین
- - -ویرایش - - -
نوشته ک ایران و کره شمالی و سوریه و ... تحریمن و در صورت اتصال بن می شن/اخرش هم نوشته بو زمانی ک تو لایو ثبت نام کردی ی توافق نامه بین تو مایکروسافت بسته شده ک از کپی استفاده نکنی و ادرس فیک وارد نکنی و خیلی حرف های دیگه
- - -ویرایش - - -
این وسط کسی کنسول بن شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - -ویرایش - - -
به دی ال سی خریدن و بازی ارکید با وی پی ان هیچ ربطی نداره /من بعضی فرندام ک بن شدن تو عمرشون پوینت ندیده بودند په برسه خریده باشند
- - -ویرایش - - -
اینم بگم بازی کردن بازی کردن بازی ها قبل از ریلیز جهانی هم 99%احتمال بن شدن داره