کسایی که از گلیچ استفاده میکنن و اسمشون رو جز اسم های اول لیدبورد میبرن احتمال بنشون خیلی زیاد هست.۳ نفر هم از فرند لیست من بن شدن هر ۳ تاشونم اهل گلیچ بودن به نظرم به این موضوع ربط داره !!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
اینم اذافه کنم که بازی کردن قبل از ریلیز 100% احتمال بن دارهبن کردنا هنوز ادامه داره یک نفذ دیگه هم 5 ساعت پیش بن شد/پارسال همین موقع لایو خیلی ها رو بن کرد /ک بعدا عذرخواهی کرده نفری 1600 پوینت و 3 ماه گلد داد/خدا کنه کسایی ک بن شدن الکی باشه/ولی امسال 100% میگن بن ها 4 دلیل داشته باشه /1-تحریم 2-ااستفاده بیش از حد از اکانت سیلور(ام اچ اف) 3-روش های غیر قانونی گرفتن دی ال سی و بازی ارکید 10 نفر از فرندام ک کنسول بن نشدن وقتی پرو جدید ساختن گفتن ایمیل برامون امده بود marketplace# /اون روش اینه ک یه دی ال سی بخری بعدش بدون دانلود بدی به ی رفیقات بعدش ک اون دانلود کرد خودت دانلود کنی (با این روش میتونی بدون ترنسفر بگیری.این روش قانونی نیست و خیلی ها باسه این بن شدن /تنها روش قانونی لایسنس ترنسفر/اگه کسی خواست گیمرتگه کسایی ک از این روش بن شدن رو بگم ی پست بزاره
- - -ویرایش - - -
اسم منم کسری هست /اون زمان ک ساختم ی سام الکی دادم گفتم بعدا عوض می کنم/ولی الان نمی تونم عوضش کنم
- - -ویرایش - - -
23 تا بن شدن داداش رامین
- - -ویرایش - - -
نوشته ک ایران و کره شمالی و سوریه و ... تحریمن و در صورت اتصال بن می شن/اخرش هم نوشته بو زمانی ک تو لایو ثبت نام کردی ی توافق نامه بین تو مایکروسافت بسته شده ک از کپی استفاده نکنی و ادرس فیک وارد نکنی و خیلی حرف های دیگه
- - -ویرایش - - -
این وسط کسی کنسول بن شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - -ویرایش - - -
به دی ال سی خریدن و بازی ارکید با وی پی ان هیچ ربطی نداره /من بعضی فرندام ک بن شدن تو عمرشون پوینت ندیده بودند په برسه خریده باشند
- - -ویرایش - - -
اینم بگم بازی کردن بازی کردن بازی ها قبل از ریلیز جهانی هم 99%احتمال بن شدن داره
دوستان حالا بر فرض به خاطر آی پی ایران باشه با PC هم تو اکانت لایو بریم ممکنه بن کنن؟:d
دوستان حالا بر فرض به خاطر آی پی ایران باشه با PC هم تو اکانت لایو بریم ممکنه بن کنن؟:d
شما که اینهمه اطلاعات خفن دارید و خودتون رو خدای ایکس باکس میدونید بهتره تشریف ببرید همون مایکروسافت کار کنید و الکی اینجا با اطلاعات اشتباه جواب مردم رو ندید چون فقط دارید بیسوادی خودتون رو نشون همه میدید.نه داداشی اصلا نیس همچین چیزی.مایکروسافت نمیاد کسی که منفعت براش داشته باشه الکی بن کنه !!! اونا که بن میشن بدون که یه ضرری چیزی بهش زدن که اونم بنشون کرده.از کره مریخ هم باشی آی پیت هم ماله اونجا باشه تا کاری نکنی چیزی نمیشه.همون کارای بالا گلیچ و ترانسفر و بازی قبل ریلیز و تمام.
شما که اینهمه اطلاعات خفن دارید و خودتون رو خدای ایکس باکس میدونید بهتره تشریف ببرید همون مایکروسافت کار کنید و الکی اینجا با اطلاعات اشتباه جواب مردم رو ندید چون فقط دارید بیسوادی خودتون رو نشون همه میدید.
نه من بی سواد ام اصان شما خوبی !!! من هیچ ادعایی ندارم و از همه نوووووب ترم !!!الکی هم به من گیر نده حوصلتم ندارم همین آی پی و تحریمم شما ها شایعه کردید همه جا !!! با آی پی هیچ کشوری کاری ندارن.من دوستم اسمش رامتین و توو ایران نیس.بازی اورجینال هم بازی میکنه.دیروز بن شد.به نظرتون چرا؟؟؟چون زیاد به یچه ها ترانسفر کرده بود.