soltane7posh
کاربر سایت
درود رفقای ما هم دارن بن میشن چندتایی بن شدند
خدا رحم کنه این دیگه چه مصیبتی هست اون از فروش اوزیل اینم از این
خدا رحم کنه این دیگه چه مصیبتی هست اون از فروش اوزیل اینم از این
اگه ایمیل دریافت نکردید باید یه پست تو فروم ایکس باکس بزاریددوستان ببخشيد نامربوطه
email واسه شما كي اومد كه بن شديد ماله من هنوز نيومده
من یه سوال دارم این چند نفر که بن شدن تو این چند روزه بن پروفایل شدن فقط یا بن کنسول هم شدن؟
- - -ویرایش - - -
اگه ایمیل دریافت نکردید باید یه پست تو فروم ایکس باکس بزارید
این هم بگم ماکروسافت دلیل قانع کننده ای تو ایمیلش نمیاره به احتمال زیاد هم میگه بخاطره وصل شدن به لایو از ایران هست که اینم دلیل غیر قابل قبولی هست.
- - -ویرایش - - -
نمیدونم راست هست یا نه ولی نصف کلن مافیا بن شدن.
مشکلی از بلک لیست نیست اگه بخوایم بگیم که ماکروسافت بخاطر یه بازی بن میکنه اون بازی باید انحصاریش باشه.البته اگه قبل از عرضه ی جهانی بازی شده باشه در هر صورت هر بازیی باشه ماکروسافت بن میکنه.هى من كفتم هى اين مديرا و ناظم ها يا تاپيكمو قفل كردن يا ريپلاى گذاشتن كه دروغ ميگم. خدا شاهده من صبح تاپيكشو زدم اولين نفرى هم بودم. تو ixtreme هم زدم طرف پاك كرد گفت دروغ گفتى براش مدرك گذاشتم گفت او كى مشكلى نيس دوباره بزار. مردم اعصاب ندارنحالا گذشته از اينا من يه جستجو كردم ديدم تو بن شده ها بيشتر splinter cell رو بازى كردن. نكنه بخاطر اون باشه؟ من همين الان داشتم انلاين ميزدم مشكلى نبود- - -ویرایش - - -اره رفيق، مافيا ها بن شدن
مشکلی از بلک لیست نیست اگه بخوایم بگیم که ماکروسافت بخاطر یه بازی بن میکنه اون بازی باید انحصاریش باشه.البته اگه قبل از عرضه ی جهانی بازی شده باشه در هر صورت هر بازیی باشه ماکروسافت بن میکنه.
- - -ویرایش - - -
من پست های قبلی رو نخوندم میشه لطفا یکی بگه ایا کسایی که بن شدن بن کنسول هم شدن؟
پس مربوط به بازی کردن قبل از عرضه ی جهانی نمیشه.مثل اينكه نه، كنسول بن نشدند
کلا چند نفر از دوستات بن شدن آقا کسری؟ من 7 8 نفرهمین دو دیقه پیش یکی دیگه از فرندام بن شد/گیمرتگش:cz unkown /خدا کنه کسایی ک بن شدن کنسول بن نشده باشن/ظاهرا بن کردن اا هنوز ادامه داره