امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
یه سوال حالا من که بخاطر گرز بن شدم برای همیشه بن شدم یا تا یه مدت محدود

داداش این سوالو قبلا هم فکر کنم پرسیدی اگه بازی رو قبل از رلیز جهانی بازی کنی یا کلا بازی کپی خور کنی بری لایو بفهمن تمومه تا گورتم با خودت می بری:d

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من توی داشبورد بودم همین الان انلاین هم بودم یهو زد که پروفایل از جای دیگه انلاین شده دیسکانکت شدم بعدش دیدم نوشته کنسول از لایو بن شده؟تا حالا هکم زدم؟مشکل چیه؟:((

سلام دوستان من توی داشبورد بودم همین الان انلاین هم بودم یهو زد که پروفایل از جای دیگه انلاین شده دیسکانکت شدم بعدش دیدم نوشته کنسول از لایو بن شده؟تا حالا هکم زدم؟مشکل چیه؟:((

همین الان هم همین اتفاق برای من هم افتاد هم پروفایل بن شد هم دستگاه به چند نفر از دوستانم هم زنگ زدم همین مشکل برای اون هم پیش اومده دستگاهشون بن شده به احتمال زیاد هرکسی الان تو ایران به لایو وصل شه به کلی بن میشه به احتمال زیاد داره ipها ایرانی رو داره بن میکنه :(

همین الان هم همین اتفاق برای من هم افتاد هم پروفایل بن شد هم دستگاه به چند نفر از دوستانم هم زنگ زدم همین مشکل برای اون هم پیش اومده دستگاهشون بن شده به احتمال زیاد هرکسی الان تو ایران به لایو وصل شه به کلی بن میشه به احتمال زیاد داره ipها ایرانی رو داره بن میکنه :(
اره خیلی بن شدن ولی همه نه

منم بن شدم فکر کنم تمامی کسانی که اکانت ایکس باکس لایو داشتند بن شدند عیدی ماکروسافت به ایرانی ها
شما اکانت و کنسولتون با هم بن شدن؟:|

تو سایت xbox360iso گفتم خارجی ها که کپی میزنند بن نشدن
بله،مثل اینکه مشکل از کپی بازها نیست،مشکل از آی پی ایرانه
8-|:-w

یعنی ضدحال ترین اتفاق ممکن در این لحظه میتونه بن شدن باشه. یه بار که ۲۰۰۹ بن شدم٬ حالا اون موقع خوب بود واسه کپیخور بودن بن شدم ولی الان بن بشم واقعا زور داره.
اگه دوباره بن بشم ظاهرا ایکس باکسو کلا بزارم کنار سنگین تره.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or