یه سوال حالا من که بخاطر گرز بن شدم برای همیشه بن شدم یا تا یه مدت محدود
داداش این سوالو قبلا هم فکر کنم پرسیدی اگه بازی رو قبل از رلیز جهانی بازی کنی یا کلا بازی کپی خور کنی بری لایو بفهمن تمومه تا گورتم با خودت می بری:d
آخرین ویرایش:
یه سوال حالا من که بخاطر گرز بن شدم برای همیشه بن شدم یا تا یه مدت محدود
Your account has been suspended from Xbox LIVE.
You won't be able to sign in to Xbox LIVE until 12/31/9999. More information has been sent to your Microsoft account email address.
For more information about Xbox policies, see the Xbox LIVE Code of Conduct and the Xbox LIVE Terms of Use
این یعنی واقعا بایذ تا سال 9999 صبر کنم؟

سلام دوستان من توی داشبورد بودم همین الان انلاین هم بودم یهو زد که پروفایل از جای دیگه انلاین شده دیسکانکت شدم بعدش دیدم نوشته کنسول از لایو بن شده؟تا حالا هکم زدم؟مشکل چیه؟![]()

اره خیلی بن شدن ولی همه نههمین الان هم همین اتفاق برای من هم افتاد هم پروفایل بن شد هم دستگاه به چند نفر از دوستانم هم زنگ زدم همین مشکل برای اون هم پیش اومده دستگاهشون بن شده به احتمال زیاد هرکسی الان تو ایران به لایو وصل شه به کلی بن میشه به احتمال زیاد داره ipها ایرانی رو داره بن میکنه![]()
شما اکانت و کنسولتون با هم بن شدن؟منم بن شدم فکر کنم تمامی کسانی که اکانت ایکس باکس لایو داشتند بن شدند عیدی ماکروسافت به ایرانی ها

بله،مثل اینکه مشکل از کپی بازها نیست،مشکل از آی پی ایرانهتو سایت xbox360iso گفتم خارجی ها که کپی میزنند بن نشدن

آره همش بن شدهشما اکانت و کنسولتون با هم بن شدن؟![]()
داداش ظاهرا دارن توی این زمینه هم تحریممون میکنن.دوستان ای جریان بن شدن چیه؟مگه میشه بیخود و فقط بخاطر ip مارو بن کنن؟