malek911
کاربر سایت
نه ندادم خودمم الان به زور تونستم پیداش کنم و برم تو سایت xboxممکنه پروفایلتو به یکی دیگه داده باشی که بخواد مثلا یه چیز برداره یا استفاده کنه به کسی ندادی پروفایلتو که بخواد واست ترنسفر و .. بکنه
نه ندادم خودمم الان به زور تونستم پیداش کنم و برم تو سایت xboxممکنه پروفایلتو به یکی دیگه داده باشی که بخواد مثلا یه چیز برداره یا استفاده کنه به کسی ندادی پروفایلتو که بخواد واست ترنسفر و .. بکنه
نه ندادم خودمم الان به زور تونستم پیداش کنم و برم تو سایت xbox
پرفوسرانی که میگن ایشون آیدیشو داده به کسه دیگه بگم اگه اینطوره پس چرا کنسولشون بن شده؟؟
:-o:-o اصلا من ندارمش که بتونم بازیش کنم.مگه میشه اکانتم رو کسه دیگه ای همینجوری رو هوا برداره؟شاید ماکرو قاط زده؟پس چرا اینجا بازی گرز در لیست بازی های اخیر هست ؟ : malek911's Gamertag
:-o:-o اصلا من ندارمش که بتونم بازیش کنم.مگه میشه اکانتم رو کسه دیگه ای همینجوری رو هوا برداره؟شاید ماکرو قاط زده؟
الان دارم یه متن واسشون میفرستم شاید خودشون یه بررسی بکنن
مطمئنا این روش هم کار نمیکنه شاید Save ها یا اچیومنت ها برگردن اما همه چیز برنمیگردهدوستان من يه فكري دارم. اميدوارم عملي بشه:
هممون ميدونيم كه كسايي كه آخرين بار قبل از ليك شدن بازي به LIVE وصل شدن، يه بك آپ از پروفايلشون توي Live دارن. خوب در اينصورت ميتونيم پروفايلي رو كه باهاش بازي رو انجام داديم و اطلاعات بازي تاريخ خورده رو پاك كنيم و از طريق صغحه ي اصلي يا يه پروفايل ديگه، پروفايل اصلي رو كه اطلاعاتش مال قبل از قرار دادن ديسك بازي ليك شدست رو Recovery كنيم. اينطوري اطلاعاتي رو كه مايكروساقت براي بن كردن نياز داره، از خودمون جا نميذاريم. البته نميدونم چه بلايي سر سيو هاي قبليمون وقتي پروفايل رو از كنسول پاك مي كنيم، مياد.
بهرحال اميدوارم كه اين روش عملي بشه و تونسته باشم يه كمكي بكنم. اگه كسي اين روش رو تست كرد لطفا نتيجه شو اعلام كنه.
من دلیلی واسه کار کردن این روش نمی بینم چون هیچ اطلاعاتی ازمون به جا نمیمونه. انگار نه انگار که بازی رو انجام دادیم.مطمئنا این روش هم کار نمیکنه شاید Save ها یا اچیومنت ها برگردن اما همه چیز برنمیگرده
راستی اگر مدیری پست منو پاک میکنه حداقل یه خبری بدن به چه دلیل پست منو پاک میکنن (تا جایی که من یادمه چیزی خلاف قانون سایت یا به کسی توهین نکردم)
چیییی میگی؟؟؟دوست عزیز وقتی که اکانت به هر دلیلی بن بشه در کنسول دیگری ، هنگام ساین شدن با آن کنسول شخص بن می شود.
فکر کنم فقط پروفایل شما بن شده با یه پروفایل دیگه چک کن ببین کنسول بن شده یا نهThis email is to notify you that your Xbox LIVE account privileges have been permanently suspended due to playof pirated or otherwise illegally obtained titles.
Your conduct was brought to the attention of the LIVE Enforcement Team through complaints filed by other Xbox LIVE users or in the course of our operation of the service. The LIVE Enforcement Team has reviewed the evidence regarding your conduct and determined it violates the Xbox LIVE Terms of Use and/or Code of Conduct. Because your conduct is in violation, the LIVE Enforcement Team has issued a permanent suspension.
During your suspension, you will not be able to log into Xbox LIVE. Your Xbox LIVE privileges will not be reinstated.
Customer Support is not able to modify or provide any further details about your suspension.
Microsoft expects that all customers abide by the Code of Conduct. The Code of Conduct provides guidelines for appropriate behavior while using the service.
You can view the Xbox LIVE Code of Conduct from the Xbox LIVE Dashboard under Xbox LIVE Policies in Account Management, or by visiting http://www.xbox.com/legal/codeofconduct.htm.You can view the Xbox LIVE Terms of Use by visiting http://www.xbox.com/legal/livetou.htm.
Thank you,
LIVE Enforcement Team
اینو الان برام فرستاد میگه کاری کردی که نباید میکردی فعلا بنت میکنیم تا بیشتر برسی کنیم و فعلا تحت نظری.فکر کنم واسه یه حرف نژاد پرستانم یارو کاکا ...رفته بهشون چقلی کرده:d
فکر کنم فقط پروفایل شما بن شده با یه پروفایل دیگه چک کن ببین کنسول بن شده یا نه
یه هکر آمریکایی ما را حک کرده بوداینو الان برام فرستاد میگه کاری کردی که نباید میکردی فعلا بنت میکنیم تا بیشتر برسی کنیم و فعلا تحت نظری.فکر کنم واسه یه حرف نژاد پرستانم یارو کاکا ...رفته بهشون چقلی کرده
دوستان من يه فكري دارم. اميدوارم عملي بشه:
هممون ميدونيم كه كسايي كه آخرين بار قبل از ليك شدن بازي به LIVE وصل شدن، يه بك آپ از پروفايلشون توي Live دارن. خوب در اينصورت ميتونيم پروفايلي رو كه باهاش بازي رو انجام داديم و اطلاعات بازي تاريخ خورده رو پاك كنيم و از طريق صغحه ي اصلي يا يه پروفايل ديگه، پروفايل اصلي رو كه اطلاعاتش مال قبل از قرار دادن ديسك بازي ليك شدست رو Recovery كنيم. اينطوري اطلاعاتي رو كه مايكروساقت براي بن كردن نياز داره، از خودمون جا نميذاريم. البته نميدونم چه بلايي سر سيو هاي قبليمون وقتي پروفايل رو از كنسول پاك مي كنيم، مياد.
بهرحال اميدوارم كه اين روش عملي بشه و تونسته باشم يه كمكي بكنم. اگه كسي اين روش رو تست كرد لطفا نتيجه شو اعلام كنه.