امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
یعنی ضدحال ترین اتفاق ممکن در این لحظه میتونه بن شدن باشه. یه بار که ۲۰۰۹ بن شدم٬ حالا اون موقع خوب بود واسه کپیخور بودن بن شدم ولی الان بن بشم واقعا زور داره.
اگه دوباره بن بشم ظاهرا ایکس باکسو کلا بزارم کنار سنگین تره.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

بابا صد نفر میشناسم فقط برنر مکس بازی کردند بن شدن مشکل از ای پی ایرانه الان سایت xbox360iso که خدای هک و بازی های کپی ایکس باکس هست تاپیک زدم گفتن بنی در کار نیست و تاپیک رو بستن

بابا صد نفر میشناسم فقط برنر مکس بازی کردند بن شدن مشکل از ای پی ایرانه الان سایت xbox360iso که خدای هک و بازی های کپی ایکس باکس هست تاپیک زدم گفتن بنی در کار نیست و تاپیک رو بستن

میترسم SONY هم دست به همچین کاری بزنه و هممون رو بدبخت کنه

---------- نوشته در 01:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:44 AM ارسال شده بود ----------

یعنی ضدحال ترین اتفاق ممکن در این لحظه میتونه بن شدن باشه. یه بار که ۲۰۰۹ بن شدم٬ حالا اون موقع خوب بود واسه کپیخور بودن بن شدم ولی الان بن بشم واقعا زور داره.
اگه دوباره بن بشم ظاهرا ایکس باکسو کلا بزارم کنار سنگین تره.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

تو هم بن شدی ؟؟؟

---------- نوشته در 01:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:48 AM ارسال شده بود ----------

برای من زده در سال 9999 از بن خارج میشی و این یعنی بن چون ما تا اونوقت زنده نیستینم :D

سسلام

بباببا اایین مااککرو کککهه اعصصابمو خوخرد کررد ییعنی وواقعا بن شددیم رففت؟

بابا این چه **** بازیه اه لعنت بر ماکروسافت لعنت بهشون ای ********* های ******* شده آخه چه ********* هستید که به خودت جرعت دادین مص ***************** ایرانیارو بن کنین آخه *** به *** شده های ******* چه ****** میخورید هان؟؟ ای ********** ماکروی *$^&&$^##$$@$** ***@#)*^)&%8*#^*&^@*!:d:|:boxing::blink1::spam::banned:

جدا از شوخی من که خیلی اعصابم خورده باید یکم که اوضا بهتر شد و دیدیم سونی هم طرف $@^$%$& نمیره و ایرانو تحریم نمیکنه همگی یک نامهی تشکر آمیز به سونی و یک نامه ی #*(&%$(&^ به ماکروی #$*$^ میفرستیم:(( بازم اینم نمیشه در نتیجه نیتجه میگیریم که یه تیغ بهتر از همچی .... نه نیست راهش فقط یه دست کال آف با دیال آپه 3 سوت اونورید.

حالا واقعیتش بن شدنمون قطعیه؟

یا علی(ع)

بابا صد نفر میشناسم فقط برنر مکس بازی کردند بن شدن مشکل از ای پی ایرانه
من کنسولم رو کپی‌خور نکردم (تا حالا پیچ‌های کنسولم هم باز نشده کلاً) و بازی‌‌هام هم همه اوریجینال هستن. اگه من هم بن شدم، اون وقت می‌شه گفت حرف شما درسته!
فعلاً که هنوز خبری نیست.

اقا نمیشه از مایکرو شکایت کرد? اخه تا الان با ایران مشکلی نداشته . بعد شاید یه بنده خدایی اورجینال میزنه . تکلیف اون چیه. واقعا که :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or