امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
دوستان زیاد حرص و جوش نخورید دیر یا زود داره اما سوخت و سوز نداره :دی به نظرم ارزش حرص خوردن نداره
اگه فقط واسه اینکه ما ایرانی هستیم دارن مارو بن میکنن به درک که بن بشیم :دی

دوستانی که بن شدن یه سوال.
شما همه بازیهای جدید رو باهم بازی کردین ؟! یعنی منظورم اینه که تا ریلیز جهانی شد شما 4-5 تا بازی رو همزمان انجام میدادین ؟!

دوستانی که بن شدن یه سوال.
شما همه بازیهای جدید رو باهم بازی کردین ؟! یعنی منظورم اینه که تا ریلیز جهانی شد شما 4-5 تا بازی رو همزمان انجام میدادین ؟!

من که خیلی رعایت میکردم و 2 ماهی هست که اصلا آنلاین نشدم ولی بن شدم :D

دوستان الکی جو ندید ...
من خودم خیلی تحقیق کردمو مدام هم دارم لایو بازی میکنم ...
همه جورشم تست کردم ... از بازی های LT 2 گرفته تا الان کــ شده LT 3 بعد قضیه بازی های 97% و الانم کــ برنرمکس ها ...
من خودم کسیم کــ Account Modding انجام میدم یه 9ماهی هم میشه کــ بصورت Free دارم از بازی ها و کلا لایو بهره میبرم ...
مایکرو هیچ مشکلی با ایران نداره (فقط بخاطره این تحریما market رو برامون Block کرده) از LT 3+ به بعد هم هیچ کسو بن نکرده و نخواهد کرد چون براش بصرفه نیست »» فقط چند تا نکته مهم رو اگه بهش همیشه توجه داشته باشید هیچ وقت بن نخواهید شد (بنم شدید بدید خودم آن بنتون میکنم :D) ولی هیچ وقت رو بازی هایی کــ مایکرو روشون حساس ــعه جولون ندید ! قبل از release جهانی هیچ بازی ای رو تو کنسولتون نذارید ! تو لایو شاخ بازی در نیارید تا report نشید اگرم اکانت modding میکنید درجا همه رو باهم نزنید آنلاک کنید ... ریز ریز کار کنید تا شکــی برا مایکرو پیش نیاد در آخرم هیچ فرقی برای مایکرو نمیکنه کــ شما با برنر بازی کنید،با 97% بازی کنید یا مثلا IPـــتون مال ایران باشه ...
برید بشینیدو لذت ببرید
سوالی بود درخدمتیم

بجای اینکه الکی تز بدین و بگین به ایران ربطی نداره برید چندین صفحه قبل جواب مایکروسافت رو گذاشتم براتون ایران تحریمه و تو لیست تحریم های مایکروسافت هم هست. بهانه هم اینه که وقتی شما ایرانی هستی چرا مثلا آدرس آمریکا وارد میکنی و به بهانه تحریم و Falsify address بن میکنن. منتهی ظاهرا همرو یکجا بن نکرده و کم کم داره این کار انجام میشه. جالب اینه که همه توی همون ساعتی که من بن شده بودم بن شدن. کم کم دارن تحقیق و شناسایی میکنن.

بجای اینکه الکی تز بدین و بگین به ایران ربطی نداره برید چندین صفحه قبل جواب مایکروسافت رو گذاشتم براتون ایران تحریمه و تو لیست تحریم های مایکروسافت هم هست. بهانه هم اینه که وقتی شما ایرانی هستی چرا مثلا آدرس آمریکا وارد میکنی و به بهانه تحریم و Falsify address بن میکنن. منتهی ظاهرا همرو یکجا بن نکرده و کم کم داره این کار انجام میشه. جالب اینه که همه توی همون ساعتی که من بن شده بودم بن شدن. کم کم دارن تحقیق و شناسایی میکنن.

فردین اگه اینطور یهست چرا سونی بن نمیکنه !
فکر نکنم برا این قضیه باشه !
مشکل جای دیگه هست به نظرم

دوست من مگه میشه به جرم اینکه ادرس اشتباه زدی بن کنن ؟ برای همیشه ؟؟ یک چیز کوچیک که نیست . فقط به خاطر یک ادرس اشتباه امکان نداره ...

---------- نوشته در 01:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:06 PM ارسال شده بود ----------

درود

دوستان شاید اکانت بنده بن شده باشه اما من به لایو وصل نشدم. چیکار کنم که کنسول بن نشه؟

هچی فعلا وصل نشو تا دوستان تهشو در بیارن .. فعلا که میگن برای ip یهه یعنی نمیشه کاری کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or