امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
چه به بن شدن ربط داشته چه نداشته باشه ,نسخه ای که از یک ماه پیش لیک شده و الان تو بازار هست اکثرا هم همون رو خریدن نسخه P2P هستش که همون موقع نیوک اعلام شد, نسخه سالم و صددرصد قابل اطمینان ریلیز imars هست که سه روز پیش واسه دانلود اومد.

آخرین ویرایش:
ما هم بن شدیم رفت(sanbad911).فقدم این pes رو بازی میکنم نمیدونم چرا منو بن کرد؟میگه terms of use رو رعایت نکردی ولی دروغ میگه به خدا:((

داش مالک واقعا بن شدی :( حیف شد اما ما که به قول تو دیدیم همیشه pes رو بازی میکردی واقعا نمیدونم چی بگم به مایکرو اعصاب نذاشته

میگم به خاطر فوش دادن(به بعضیا نمیشه نداد کلا)که بن نمیکنن نه؟

:دی چرا مالک جان صفحات قبلی رو اگه بخونی میفهمی که توی این دوره زمونه ادمین های مایکروسافت ریختن تو لایو :)) چند تای دیگه هم سره همین کل کل و فحش دادن بن شدن :دی
به نظرم با اونایی که اصلا جنبه لایو ندارن و هنوز سنشون به 18 نمیرسه نباید بازی کرد چه برسه باهاشون درگیری لفظی پیدا کرد :دی حیف شد که بن شدی دادا

:دی چرا مالک جان صفحات قبلی رو اگه بخونی میفهمی که توی این دوره زمونه ادمین های مایکروسافت ریختن تو لایو :)) چند تای دیگه هم سره همین کل کل و فحش دادن بن شدن :دی
به نظرم با اونایی که اصلا جنبه لایو ندارن و هنوز سنشون به 18 نمیرسه نباید بازی کرد چه برسه باهاشون درگیری لفظی پیدا کرد :دی حیف شد که بن شدی دادا

آخه فوشام فرهنگی بودن و فیزیکی نبودن:dکه بخاد بنم کنه دیگه حداکثر میگفتم rubish .تو فیلمای اسکارشونم اگه ببینی مدام F رو بکار میبرن حالا واسه چی به من گیر دادن آخه:((

چه به بن شدن ربط داشته چه نداشته باشه ,نسخه ای که از یک ماه پیش لیک شده و الان تو بازار هست اکثرا هم همون رو خریدن نسخه P2P هستش که همون موقع نیوک اعلام شد, نسخه سالم و صددرصد قابل اطمینان ریلیز imars هست که سه روز پیش واسه دانلود اومد.

نه ربطی نداره منم بازی رو وقتی اومد گرفتم اول ولی دیروز چک کردم abgx همش سبز شد جز اخری که بازی بیاد اونم سبز میشه دیگه

الان نمیتونم اکانتم رو رو یه xbox دیگه وارد کنم؟

---------- نوشته در 02:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:50 PM ارسال شده بود ----------

اقای malek911 شما هم به خاطر گیرز بن شدین یه نگاه به پروفایلتون بندازین

امکان نداره آخه من بازیش نکردم که

من اطلاعی در مورد بن شدن بوصیله گیرز ندارم اگه پروفایلت بن نشده باشه میشه با یه دستگاه دیگه ریکاوری کرد ولی اگه مثل هیلو 4 شده باشه هم دستگاهت هم پروفایلت بن شدن و هیچ کاریش نمیشه کرد

شما بازی نکردی ولی گیرز رو داخل دستگاه گذاشتی از همینجا به پروفایلت یه نگاه بنداز

---------- نوشته در 02:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:50 PM ارسال شده بود ----------

ممکنه پروفایلتو به یکی دیگه داده باشی که بخواد مثلا یه چیز برداره یا استفاده کنه :دی به کسی ندادی پروفایلتو که بخواد واست ترنسفر و .. بکنه

با سلام دوست عزیز.

احتمالاً یکی دیگه با پروفایلتون بازی کرده و باعث شده شما بن شید با دستگاه.

دوستان من يه فكري دارم. اميدوارم عملي بشه:
هممون ميدونيم كه كسايي كه آخرين بار قبل از ليك شدن بازي به LIVE وصل شدن، يه بك آپ از پروفايلشون توي Live دارن. خوب در اينصورت ميتونيم پروفايلي رو كه باهاش بازي رو انجام داديم و اطلاعات بازي تاريخ خورده رو پاك كنيم و از طريق صغحه ي اصلي يا يه پروفايل ديگه، پروفايل اصلي رو كه اطلاعاتش مال قبل از قرار دادن ديسك بازي ليك شدست رو Recovery كنيم. اينطوري اطلاعاتي رو كه مايكروساقت براي بن كردن نياز داره، از خودمون جا نميذاريم. البته نميدونم چه بلايي سر سيو هاي قبليمون وقتي پروفايل رو از كنسول پاك مي كنيم، مياد.
بهرحال اميدوارم كه اين روش عملي بشه و تونسته باشم يه كمكي بكنم. اگه كسي اين روش رو تست كرد لطفا نتيجه شو اعلام كنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or