امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
محض کنجکاوی می‌پرسم از کسایی که توی فروم‌های غیر ایرانی هم رفت و آمد دارن؛ آیا کسایی که دیسک اوریجینال Gears قبل از روز عرضه بازی دستشون رسیده (به هر طریقی) و بازی کردن، اونا هم بن شدن؟

آخرین ویرایش:
شما حتی اگر آفلاین هم بازی کرده باشید و امروز به لایو وصل شده باشید تا موقعی که بازی ریلیز نشده و انقدر هم این بازی برای مایکرو مهمه اگر حتی بازی رو توی گیم لیستتون ببینن بازم بنتون میکنن!
اقا ما امروز اومدیم به لایو وصل شیم یهو دیدم زد کنسول بن شده یه فنا رفتیم رفت به خاطر این گرز لعنتی نمیدونم چطوری من که افلاین بازیش کردم

اقا ما امروز اومدیم به لایو وصل شیم یهو دیدم زد کنسول بن شده یه فنا رفتیم رفت به خاطر این گرز لعنتی نمیدونم چطوری من که افلاین بازیش کردم

همون افلاینه که بن می کنه.:| یعنی نمیدونید؟

من الان بازی دستمه اما بازیش نکردم.

دوستان 97 درصد بازی مشکلی پیش نمیاری؟

من از چند جا شنیدم هم خود بازی رو 97 درصد مشکل پیدا میکنه هم مثله این که مایکرو گیره سریع تا ببین مورد مشکوک هست میزنه به فنا میده طرف و
حالا باید بشینیم و ببینیم فداییان لایو :dبا این دیسگا چه میکنن ولی کلا برنرمکسش توصیه میشه شدید
همون افلاینه که بن می کنه.:| یعنی نمیدونید؟

من الان بازی دستمه اما بازیش نکردم.

دوستان 97 درصد بازی مشکلی پیش نمیاری؟

من از چند جا شنیدم هم خود بازی رو 97 درصد مشکل پیدا میکنه هم مثله این که مایکرو گیره سریع تا ببین مورد مشکوک هست میزنه به فنا میده طرف و
حالا باید بشینیم و ببینیم فداییان لایو :dبا این دیسگا چه میکنن ولی کلا برنرمکسش توصیه میشه شدید

سلام ودرود.دوستان عزیز اگر صفحه های قبل را نکاه کنید نوشته شده.ما قانون کپی رایت رو که رعایت نمیکنیم دستگاه پچ شده گیم پچ شده.چه انتظاری دارید اخه؟reward یا جایزه هم میخواین دوستان عزیز با رایت 100 و برنر فقط احتمال بن شدن رو به کمارین مقدار میرسونیم ولی گارانتی یا وارانتی یا بیمه عمر نداره که نه نمیشه اگه شد ماکروسافت جوابگو باشه .همه تو این سایت در تاپیک هاش و ... نوشته میزارن میان یعنی به خاطرشون نمیمونه فراموش می کنند قبل از ریلیز گیم نکن این کارو بت خودن بتزی میکنید حال میکنید بن میشید بازی مزخرف میشه فقط سند موج بن به قول دوستمون که موج اف ام یا موج دریا منظورش بوده شاید(ازکجا میگید چه منبعی انقدر شلوغ میکنید ناپیکو که مدیران میان حال هممونو میگیرن) به نام گیرز نزدن که .فردا تموم شه ریلیز شده .صبر ندارید من 1ماه شاید بیشتر گرفتم ولی هنوز بازی نکردم پس صبر پیشه کنید. 97% شاید نصب نشه وسط بازی کنسول ریست شه احنمال بن هست چی رو میترکونه بادکنکنه مگه بیشتر خرج میکنیم که بعدا مجور نشیم 120 برابرشو بدیم .رجز خوندن چه فایده عمل کن اقا .به همه دوستانیکه زحمت عملیات انتحاری برای بن شدن توسط گیرز خسنه نباشید وتسلیت میکم باشد که ما گوش کنیم حرف اساتید محترمو
o:-):-$

لطفا اگه کسی میدونه جواب بده.
من یه بازی قدیمی از نوع PLAYBOX دارم.اگه باهاش انلاین شم مشکلی نیست؟(دیسکم ازونایی که اون زمان قیمتشون 10000 تومان بود.پلی باکس)

لطفا اگه کسی میدونه جواب بده.
من یه بازی قدیمی از نوع PLAYBOX دارم.اگه باهاش انلاین شم مشکلی نیست؟(دیسکم ازونایی که اون زمان قیمتشون 10000 تومان بود.پلی باکس)
اين playbox كه هيچ نكات امنيتي توش رعايت نشده بهتره باهاشون آنلاين نشي منم خودم چند تا از بازي قديميام play box و باهاشون آنلاين نشدم تا حالا

دوستان من اوایل اسفند بازی رو توی پروفایلم انجام دادم. اما دیگه اصلا به LIVE نرفتم. حتی اگه 2 یا 3 ماه دیگه هم به LIVE برم، بنم؟ هیچ راهی نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or