Sam_Fisher2
کاربر سایت
اقا ما امروز اومدیم به لایو وصل شیم یهو دیدم زد کنسول بن شده یه فنا رفتیم رفت به خاطر این گرز لعنتی نمیدونم چطوری من که افلاین بازیش کردم
اقا ما امروز اومدیم به لایو وصل شیم یهو دیدم زد کنسول بن شده یه فنا رفتیم رفت به خاطر این گرز لعنتی نمیدونم چطوری من که افلاین بازیش کردم
همون افلاینه که بن می کنه. یعنی نمیدونید؟
من الان بازی دستمه اما بازیش نکردم.
دوستان 97 درصد بازی مشکلی پیش نمیاری؟
من از چند جا شنیدم هم خود بازی رو 97 درصد مشکل پیدا میکنه هم مثله این که مایکرو گیره سریع تا ببین مورد مشکوک هست میزنه به فنا میده طرف و
حالا باید بشینیم و ببینیم فداییان لایو :dبا این دیسگا چه میکنن ولی کلا برنرمکسش توصیه میشه شدید
اين playbox كه هيچ نكات امنيتي توش رعايت نشده بهتره باهاشون آنلاين نشي منم خودم چند تا از بازي قديميام play box و باهاشون آنلاين نشدم تا حالالطفا اگه کسی میدونه جواب بده.
من یه بازی قدیمی از نوع PLAYBOX دارم.اگه باهاش انلاین شم مشکلی نیست؟(دیسکم ازونایی که اون زمان قیمتشون 10000 تومان بود.پلی باکس)
بگو دقیقا این هفته ی اخیر ، چیکار کردی؟؟همین چند دقیقه پیش اومدم وصل بشم لایو یه دفعه گفت : CONSOLE BANNED
F**K
یه قربانی دیگه برای گیرزاقا امروز رفتم وصل شم گفت بن شدی شانس گند ما رو میبینید