امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
دلیلش چی بوذ؟؟سر گرز بی احتیاطی کردی؟

---------- نوشته در 12:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:01 AM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز گرز رو بازی کردی و بن شدنت طبیعی بوده
بله پروفایلشون را اگر ببینید متوجه میشید که Gear را بازی کردن متاسفانه. :(

[h=3]Suicide mission [/h]

سلام دوستان من ساعت 8.45 امروز خواب بودم دوستم زنگ زد کنسولش lt2 بود رفته بود یه جای براش 3 کرده بودن خوب گیمای جدید رو زیاد کار نمی کرد تو لایو هم نبود 1 ماه تقریبا بود 3 کرده بود 3 شنبه شب لاو خریده بود و ... بازی میکرد جدیدترین گیمش فیفا 13 بوده امروز صبح میگه 7 روشن کردم توی صفحه اول ایکس باکس میمونه و خاموش میشه از سایت هم رفته اکانتش باز نشده .این دیگه چه جورشه منم موندم چی بگم گفتم نمیدونم :-/

سلام دوستان من ساعت 8.45 امروز خواب بودم دوستم زنگ زد کنسولش lt2 بود رفته بود یه جای براش 3 کرده بودن خوب گیمای جدید رو زیاد کار نمی کرد تو لایو هم نبود 1 ماه تقریبا بود 3 کرده بود 3 شنبه شب لاو خریده بود و ... بازی میکرد جدیدترین گیمش فیفا 13 بوده امروز صبح میگه 7 روشن کردم توی صفحه اول ایکس باکس میمونه و خاموش میشه از سایت هم رفته اکانتش باز نشده .این دیگه چه جورشه منم موندم چی بگم گفتم نمیدونم :-/

طرفی که براش ال تی 3 زده احتمالا خراب کاری کرده
گفتی 1 ماهه ال تی 3 کرده؟تو این 1 ماه هم بازی میکرده یا تازه امروز بازی کرده با ال تی 3؟

جواب

طرفی که براش ال تی 3 زده احتمالا خراب کاری کرده
گفتی 1 ماهه ال تی 3 کرده؟تو این 1 ماه هم بازی میکرده یا تازه امروز بازی کرده با ال تی 3؟
سلام ممنون از جواب دوست عزیز نه بازی میکرد خودم با هاش بودم گیم خرید فیفا --مورتال گیرز 2 --بیشتر گیمهای قبل از 2012 بجز فیفا 3 شنبه لایو گرفت اکانت گلد تا دیشب هم یکسره بازی کرد .صبح امروز زنگ زد گفت.ممکنه کسی که ال تی 3 ریخته به قول شما خرابکاری کرده باشه چون با 2 یا 3 تا گیم میگفت مشکل دارم ولی من بازی کرده بودمشون.ممنون میشم .هستم از لطفتون؟:-/
:x

سلام ممنون از جواب دوست عزیز نه بازی میکرد خودم با هاش بودم گیم خرید فیفا --مورتال گیرز 2 --بیشتر گیمهای قبل از 2012 بجز فیفا 3 شنبه لایو گرفت اکانت گلد تا دیشب هم یکسره بازی کرد .صبح امروز زنگ زد گفت.ممکنه کسی که ال تی 3 ریخته به قول شما خرابکاری کرده باشه چون با 2 یا 3 تا گیم میگفت مشکل دارم ولی من بازی کرده بودمشون.ممنون میشم .هستم از لطفتون؟:-/
:x

الان مشکلش با لایوه یا با بازیها؟
بازیهای جدیدو ران میکنه؟دیسکهاشو از جای معتبر میخره؟لنز درایوش خراب نشده؟کنسولش اسلیمه یا از این قدیمیا؟(آرکید-الیت)
یه چیز دیگه هم هست گفتی بازیهای قدیمیو بازی میکرده،الان یه بازی جدید مثل devil may cry-crysis3-max payne 3 و ....رو بده ببین میتونه ران کنه؟اگه ران نشه یعنی همون ال تی 2 رو داره
ال تی 3 باید تمام بازیهای جدید و قدیمیو(البته بجز بعضی بازیها که قفل ap2.5 روشون هست که با رایت مجدد و پچ ال تی 3 ران میشن) ران کنه
من احتمال میدم طرف براش ال تی 3 نزده
به لایو هم اگه وصل بشه میگه داشبوردتو آپدیت کن.از دوستت بپرس ببین با اولین اتصالش به لایو گزینه ای چیزی اومد که داشبوردشو آپدیت کنه یا نه؟؟
.
.
.
.
اگه خواستی ادامه ی بحثو تو این تاپیک انجام بدیم،اینجا مربوط به 360 های بن شدس::);)
http://forum.bazicenter.com/thread1335/page678/

آخرین ویرایش:
سلام من judgment بازی کردم دستگاهم بن شد .رفتم یک دستگاه جدید گرفتم اما حال میخام با پروفایل قبلیم به لایو وصل شم ارور میده میگه یوزر و پستو وارد کن اما وقتی وارد میکنم میگه ارور کد.... واسه همین دیگه جرات نکردم وصل شم.می خوام بدونم اصلا می شه با پروفایل قبلیم که بن شده با یه دستگاه جدید به لایو وصل شد و اگه می شه با توجه به اینکه من سیو بازی judgment رو دارم دوباره بن نمی شم یا اصلا راهی هست که با یه پروفایل جدید وصل شم و بتونم سیو بازی هام و امتیازاتمو روی پروفایل جدید بیارم ممنون می شم اساتید راهنماییم کنن این ور اونور زیاد گشتم ولی چیزی پیدا نکردم

ممکنه پروفایلتون هم بن شده باشه.با همون یوزر و پسووردی که دارین برین تو سایت ایکس باکس وارد شین ، ببینید پیغامی چیزی می گه که پرافایلتون هم بن شده یا نه؟!

من گرز جدید را نزدیک دو هفته پیش البته آفلاین بازی کردم و یه چهار تا اچیومنت هم باز کردم و دیگه از اون موقع اصلا بازیش نکردم و تا الانم که به لایو وصل شدم هنوز نفهمیدن.

البته من چند تا بازی را همین جوری تو دستگاه گذاشتم که گرز بره جزو بازی های آخریم یکی از دوستان گفت این روش نمیگیره و بازم میفهمن ولی تا الان که جواب داده و خدا کنه تا 9 روز دیگه هم همچنان جواب بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or