rametzio
کاربر سایت
دوست عزیز گرز رو بازی کردی و بن شدنت طبیعی بودهما هم بن شدیم رفت
دوست عزیز گرز رو بازی کردی و بن شدنت طبیعی بودهما هم بن شدیم رفت
بله پروفایلشون را اگر ببینید متوجه میشید که Gear را بازی کردن متاسفانه.دلیلش چی بوذ؟؟سر گرز بی احتیاطی کردی؟
---------- نوشته در 12:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:01 AM ارسال شده بود ----------
دوست عزیز گرز رو بازی کردی و بن شدنت طبیعی بوده
سلام دوستان من ساعت 8.45 امروز خواب بودم دوستم زنگ زد کنسولش lt2 بود رفته بود یه جای براش 3 کرده بودن خوب گیمای جدید رو زیاد کار نمی کرد تو لایو هم نبود 1 ماه تقریبا بود 3 کرده بود 3 شنبه شب لاو خریده بود و ... بازی میکرد جدیدترین گیمش فیفا 13 بوده امروز صبح میگه 7 روشن کردم توی صفحه اول ایکس باکس میمونه و خاموش میشه از سایت هم رفته اکانتش باز نشده .این دیگه چه جورشه منم موندم چی بگم گفتم نمیدونم
سلام ممنون از جواب دوست عزیز نه بازی میکرد خودم با هاش بودم گیم خرید فیفا --مورتال گیرز 2 --بیشتر گیمهای قبل از 2012 بجز فیفا 3 شنبه لایو گرفت اکانت گلد تا دیشب هم یکسره بازی کرد .صبح امروز زنگ زد گفت.ممکنه کسی که ال تی 3 ریخته به قول شما خرابکاری کرده باشه چون با 2 یا 3 تا گیم میگفت مشکل دارم ولی من بازی کرده بودمشون.ممنون میشم .هستم از لطفتون؟طرفی که براش ال تی 3 زده احتمالا خراب کاری کرده
گفتی 1 ماهه ال تی 3 کرده؟تو این 1 ماه هم بازی میکرده یا تازه امروز بازی کرده با ال تی 3؟
سلام ممنون از جواب دوست عزیز نه بازی میکرد خودم با هاش بودم گیم خرید فیفا --مورتال گیرز 2 --بیشتر گیمهای قبل از 2012 بجز فیفا 3 شنبه لایو گرفت اکانت گلد تا دیشب هم یکسره بازی کرد .صبح امروز زنگ زد گفت.ممکنه کسی که ال تی 3 ریخته به قول شما خرابکاری کرده باشه چون با 2 یا 3 تا گیم میگفت مشکل دارم ولی من بازی کرده بودمشون.ممنون میشم .هستم از لطفتون؟
بله! تا ۱۹ ام حداقل آنلاین نباید شد . ۱۹ ام تو آمریکا و ۲۲ ام تو اروپا میاد ....اگه گیرز رو اجرا کرده باشیم آنلاین بشیم بن می کنه ماکرو ؟؟؟ تا کی ؟؟؟ ینی بعد از عرضه بازی که دیگه مشکلی نیست ؟؟؟؟
جالبه یکی از دوستان الان 2 روزه یه ضرب داره گیرز بازی میکنه هیچ اتفاقی هم نیفتاده براش:d دلم به حال اون بنده خداهایی میسوزه که بن شدن