Kourosh
مدیر انجمن
من اصلا طرف کسی را نگرفتم و می دونم که پروفایل شما نبوده.اما متوجه نمیشم چرا شما جبهه جنگی گرفتی،انگار من دشمن هستم شما هم داری از چیزی کشورت دفاع می کنی.من توی جملم گفتم منظورم به شخص خاصی نیست اصلا در مصومیت ایشان هیچ شکی نیست.من یک جمله کلی گفتم.اما ایشان خودش گفت در چند پست قبل که من برای اون طرف قاطی کردم تا جواب داد به من.خوب شما بی دلیل یک کار خطایی را انجام می دی (منظور لایو است و بن کردن اشتباه یک شخص) با پافشاری هم می گی که نه شما اشتباه کردی و به یک دلیل منطقی بن شدی و الکی نبوده بعد یوزری که بن شده میاد شاخ و شونه می کشه مسئله بررسی میشه متوجه میشن که به اشتباه بن شده اما با تمام این توصیفات آیا شرکت می توان با این عظمت به اشتباهش اعتراف کنه و معذرت خواهی کنه.
به هیچ عنوان این کار را نمی کنه بنابراین چه راهکاری بهتر از این دلیلی که به شما گفتن.همین الان با این حرف هایی که زدی همه بچه های اینجا فکر می کنند که قرار اعلامیه بزنند که به ایرانی ها سرویس لایو داده نمیشه.والا من که جایی ندیدم این حرف زده بشه غیر از همین جا که همش یک شایعه است از حرف های خود ما ها درست شد.
من نمی گم دلیل بن شدن ایشان و خیلی از دوستان این بوده اما اصلا هیچ کس به این مسئله اشاره نکرده توی ماه قبل تمام یوزر های ایرانی مدام از نت قطع و وصل می شدن.بخاطر بهمن ماه.همه می خواستن بازی کنند اما بخاطر مسائلی که وجود داشت این اتفاق می افتاد.حالا شما فرض کن داری با یک حرفه ای مثلا Fifa بازی می کنی یک بار قطع میشی.دوبار وسط بازی قطع میشی.10 بار قطع میشی...خوب معلوم شما هم باشی فکر می کنی طرف داره اذیت می کنه چرا نباید گزارش بده؟!من Supportive که برام کاری نداره Log File یوزر شما را می بینم با تمام جزئیات.
اصولا ایرانی ها پتانسیل ترکوندن خودشون را در سطح بسیار بالایی دارند.از پست های بالا میشه متوجه شد.
درکل-من واقعا قصد ناراحت کردن و یا بی احترامی به هیچ شخصی را ندارم.فقط قصدم توضیحاتی بود که مسئله را مقداری روشن کنم.و درنهایت هم شاید حق با شما باشه شاید یک Racist این کار را انجام داده باشه.اما هنوز هیچ قانون ،ویا مطلبی در این مورد از طرف لایو اعلام نشده که به ایرانی ها سرویس داده نمیشه.
من نمیدونم شما از کجای حرف من جبه گیری برداشت کردی. برای من اصلا مهم نیست لایو ایرانی ها رو بن کنه یا نه چون لایو باز نیستم.
بقیه بحث شما هم که نیاز به توضیح نداره شما یک پیش فرضی تو ذهنتون گرفتی و همه چیز رو با اون چارچوب میسنجی ( اینکه یوزر حتما کاری کرده و بن شده) و ظاهرا نتنها جواب رسمی مایکروسافت رو کافی نمیدونی بلکه بنظر میرسه حتی از بیل گیتس هم بیاد بگه قضیه اینه شما باز حرف خودت رو میزنی. بهرحال هرطور شما راحتی. ضمنا پیدا کردن اون قسمتی که نوشته به ایرانی ها سرویس نمیده کار سختی نیست. TOU 1-10