امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
سلام,یه سوال می شه کلا بازی GEARS رو رو یه flash memory تموم کرد.بعد موقع وصل شدن به لایو flash memory رو در اورد.

---------- نوشته در 09:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:58 PM ارسال شده بود ----------

سلام,یه سوال می شه کلا بازی GEARS رو رو یه flash memory تموم کرد.بعد موقع وصل شدن به لایو flash memory رو در اورد.

---------- نوشته در 09:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:58 PM ارسال شده بود ----------

بله . من و برخی دوستان دیگه همین کارو می کنیم و تا الان که مشکلی پیش نیومده .

---------- نوشته در 09:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:13 PM ارسال شده بود ----------

این چیه نوشته؟؟
یعنی ماهایی که ایرانیم به محض اینکه به لایو وصل بشیم فورا شناسایی میشیم و بعد...................بن؟؟
آره؟؟؟
حقیقت داره؟نــــــــــــــــــــــــــه................:((
یکی شفاف سازی کنه لطفا
.
.
.
.
آخر هفته لایو مجاینه.با این اوصاف به لایو نباید وصل بشم؟؟؟
اگه بخواد این سیستم باشه که تا الان باید حداقل یه ۱۰ نفری اینجا بگن که بن شدن و هر روز هم بهشون اضافه شه ...

دیگه این چیزی نیست که بشه جلوشو گرفت واسه همین آدم بهش فکر نکنه بهتره ...

دقیقا مسئله همینه که جوابی براش نداریم. هر چی شده فقط همون شب و همون دقیقه اتفاق افتاده و بعد از اون هیچ اثری از بن این چنینی نشده. اونم به صورت خیلی خیلی انگشت شمار. حتی از دوستان یه تاپیک زدن توی فروم عمومی که آقا این چه کاریه و همین حرفای تورو توش زد، بعد تقریبا 2 روز تاپیکش رو کلا پاک کردن ادمین ها.

هر دو بند TOU رو که استناد کرده بودند، خوندم؛ بخش 6.3 که مربوط به نحوه پرداخت میشه و اصولا کسایی که از ایران به لایو وصل میشند، تو این قسمت اطلاعاتی وارد نمی‌کنند.
بخش 1.10 شامل حالت میشه؛ به خاطر اینکه آدرس و اطلاعاتی که وارد کردی غیر واقعیه (که این شامل همه کاربرای ایرانی میشه):
You may be unable to use the Services outside the country associated with your account ("Territory")
اما در مورد قوانین صادرات حکومت فدرال که استناد کردند، دو ایراد میشه گرفت:
1. صادرات کالاهای امریکایی به ایران تحریم شده، خرید کالاهای امریکایی توسط ایرانی‌ها تحریم نشده که؟! صادرات ممنوع شده، استفاده نه! ممکنه یه ایرانی از انگلیس کنسول و اکانت بگیره ولی تو ایران استفاده کنه.
2. اگه اشتباه نکنم، قطعنامه‌‌ای که صادرات محصولات دیجیتالی رو به ایران تحریم میکنه ماله اواخر سال 2010 میلادیه و تو از سال 2008 یا 2009 تو لایو بودی، اینجاست که یه خورده بحث پیچیده میشه و موضوع حق مکتسبه پیش میاد. البته MS میتونه براش توجیهی پیدا کنه ولی جای دفاع هم زیاد داره.
با این وضع، اگه خیلی مصری که اکانتت رو باز کنی، می‌تونی با سفارت مجازی استکبار جهانی تماس بگیری و از طریق اونا پیگیر باشی. هرچند که به نظر درصد موفقیتش خیلی پایینه.
تنها سوال بی‌پاسخ اینه که چرا یه عده معدودی به خاطر این موضوع بن شدند؟!!!
تنها پاسخی که به ذهنم میرسه اینه که موضوع برمیگرده به خریدهایی که تو عصر همون روز (با pn*) از لایو کردید!
قبلا به این موضوع زیاد توجه نمی‌شد ولی بهتر می‌دونی که سر این تغییر آی پی، اکانت بینگ‌مون بن شد. پاسخ قطعی نیست ولی میتونه از احتمالات باشه!

dlvg46eczx73gmbb258.jpg

الان مسئله اینجاست که آیا خون چند نفر انگشت شمار رنگینتر از حداقل 10000 نفر لایو باز ایرانیست؟
این برای اکانتی هم که مثلا برای هند هم حساب میشه فردین؟ ( چون از هند که تحریم نیستیم:d یا کلی منظورشه هرچی برا ایران باشه میبنده فرق نداره برای کدوم کشور باشه اکانت؟!!!

ای که ر** به ریشه نداشته رهبره امریکا این چه وضعشه اقا:d(البته ما ساله 2009 بن شدیم الان قصد شورش داریم>:))
در اقدامی همگانی ما خودمان میزنیم کنسولمان را بن:| میکنیم تا ماکروسافت نتواند ما را بن کند و باره دیگر مشت محکمی به دهان استکباره کنسوله جهانی خواهیم زد:-&=)))

فکر نمیکنم سونی بن کنه چون این قانون فقط مربوط به شرکتهای داخل امریکاست و سونی شرکت امریکایی نیست.

بهرحال قبل از مایکروسافت, بلیزارد این کار رو شروع کرده بود و الان هم مشخصه شده که شوخی نداشته.
البته قبلا چون سخنگوی اداره خزانه داری امریکا اعلام کرد گیم مشمول تحریم نمیشه و اگه شرکتها درخواست مجوز کنن حاضرن مجوز لازم رو برای بازیکردن این کشورها صادر کنن ولی حتی اگه این مجوز صادر بشه مشکل دیگه ای وجود داره . غلط بودن اطلاعات ثبت نامی خیلی از کاربران ایرانی و این رو سخت بشه کاریش کرد.

بهرحال با توجه به دلایل بن که در متن جواب بود مطمئنا بقیه هم به محض شناسایی بن میشن. دوستانی هم که تعجب کردن که چرا بعضی ها بن شدن و بعضی ها نشدن توجه داشته باشن که این بن کردنه نه بستن IP.بستن IP کاری برای مایکرو سافت نداره ولی مشخصه که عمدا این کار رو نکرده. اگه IP این کشورها رو میبستن اونوقت همه با برنامه های تغییر IP به لایو وصل میشدن و این میتونست دوباره باعث نقض قانون و ایجاد دردسر برای مایکروسافت بشه ولی مایکرو با زرنگی بجای بستن IP داره کسانی رو که شناسایی میکنه بن میکنه که دیگه هیچ طوری نتونن به اون اکانت وصل بشن. بقیه هم منتظر باشن دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
سلام اقا کوروش با عرض معذرت ببخشید یه سوال دارم ؟یعنی اگه ما با داشتن یک پورت ثابت یعنی ای پی ثابت دچار این مسئله میشیم یا کلا به خاطر بودن تو ایران هستش .اگه به خطر ای پی باشه من چون کارم شبکه هستش راههای متفاوتی برای از بین بردن پورت ثابت دارم که هر 1 1000 رومه ثانیه 110 پورت از کشورهایی نظیر هلند المان دانمارک سوئدو.....وامریکای جنوبی دبی روسیه و....تا 60 یا 70 کشو رو در جاها وایالت ها نشون میده.اینطوری راه مفری نیست؟شما مهنه کار هستید صد درصد میتونید راهی پیدا کنید منم این پستتون رو دیدم حالم گرفته شد خوب.میدونید که از 15 سال 92 شروع به ثبت نام وی** ایرانی خود ایران میکنه این موضوع جالبیه ربطی به لایو ما هم داره میتونیم استفاده کنیم .صد در صد اگه قرار ه تحریم باشه چرا اخه فوکوس روی این موضوع من نباید بگم ولی کمی تحریم شل شده شاید حس کرده باشید.کوروش جان من 29 ساله عصرها یه تفریح سالم داشتم اونم مسخوان بگیرن اگه لطف کنید و جواب من رو بدهید لطف بزرگی کردید ممنون ارادت.

---------- نوشته در 12:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:03 AM ارسال شده بود ----------

منم امروز بن شدم:((. گیرس وار 4......
دوست عزیز سلام یعنی واقعا از کسی نشنیدی بازی نکنی یا اگه کردی نری تو لایو به خدا زبون هممون مو در اورده بازم میگم به خدا دوستان ما با اینکارامون رکورد دار گیم نمیشیم نه تو گینس ثبت میشیم بلکه تو قسمت بن شده ها رکورد دار میشیم فکر کنم اون موقع تشریفمون اول گینس .دوست عزیز کسی نمی توته قیمت درستی بده باید ببری جایی که خریدی یا تلفن بزنی اگه تهران هستی میتونی بری توپخونه وپاساز بزرگ مربط به کنسول طبقه زیر زمین تعمیر هم میکنن خدا داند چه قدر امتحانش مجانیه خواستی پ.خ بزن بگم برات کجا دقیقا.

Last edited by a moderator:
البته من فکر نمیکنم صرفا به خاطر ip پروفایلو بن کنن شما این طور تصور کنید که شخصی توی انگلیس یوزر و پسوردشو به یکی از اقوام و یا دوستانش توی ایران بده برای دانلود پرو فایل و بازی یعنی پروفایل روی دو تا دستگاه باشه حالا به نظر شما ماکرو این حق رو داره که اون پروفایلو بن کنه ؟ در این صورت شخصی که توی انگلیس هست میتونه به راحتی از ماکرو شکایت کنه
آقا فردین شما هم بهتر بود روز اول که با پشتیبانی ماکرو تماس گرفتید خودتونو شهروند کشور دیگه ای معرفی میکردید که پرو فایلشو با یکی از دوستانش در ایران به اشتراک گذاشنه ( با *** ) شاید حالا هم دیر نشده باشه یه تلاشی کن شاید جواب داد

من که الان باورتون میشه آرزومه منو بن کنه :دی نه نته درست و حسابی دارم نه پولی دارم که برم گرز 4 و تامب رو بخرم که بن شم همه چی واسم مثل زهر شده این مایکرو هم گندشو در آورده بنم کنه راحت شم به خدا :دی
اما در کل اگه مایکرو ایرانیا رو بن کنه ضرر زیادی به خودش میزنه چون فقط یه ایرانی مثل من میتونه سالی حدود 1 میلیون واسه بازی خرج کنه =)) :دی

نمیدونم من هم چند روزپیش تا سال 9999....ازلایو اخراج شدم این برای بار دوم بود که ازلایو اخراج میشم اخرین بازی هم که انجام دام سایلنت هیل بود این هم دلیل بن شدنم بود!
These modifications may include, but are not limited to:

• Altering the appearance of your gamertag or avatar
  • Illegitimate gain of achievements or avatar awards
  • Application of watermarks or other special identifiers that were not legitimately granted
  • Unauthorized manipulation of in-game parameters

سلام اقا کوروش با عرض معذرت ببخشید یه سوال دارم ؟یعنی اگه ما با داشتن یک پورت ثابت یعنی ای پی ثابت دچار این مسئله میشیم یا کلا به خاطر بودن تو ایران هستش .اگه به خطر ای پی باشه من چون کارم شبکه هستش راههای متفاوتی برای از بین بردن پورت ثابت دارم که هر 1 1000 رومه ثانیه 110 پورت از کشورهایی نظیر هلند المان دانمارک سوئدو.....وامریکای جنوبی دبی روسیه و....تا 60 یا 70 کشو رو در جاها وایالت ها نشون میده.اینطوری راه مفری نیست؟شما مهنه کار هستید صد درصد میتونید راهی پیدا کنید منم این پستتون رو دیدم حالم گرفته شد خوب.میدونید که از 15 سال 92 شروع به ثبت نام وی** ایرانی خود ایران میکنه این موضوع جالبیه ربطی به لایو ما هم داره میتونیم استفاده کنیم .صد در صد اگه قرار ه تحریم باشه چرا اخه فوکوس روی این موضوع من نباید بگم ولی کمی تحریم شل شده شاید حس کرده باشید.کوروش جان من 29 ساله عصرها یه تفریح سالم داشتم اونم مسخوان بگیرن اگه لطف کنید و جواب من رو بدهید لطف بزرگی کردید ممنون ارادت.

سلام. ببنید اگه یکبار دیگه پست من رو بخونید ننوشتم بخاطر IP بن میکنن نوشتم دلیل اینکه همه یهویی دسترسیشون قطع نشده اینه که IP ایران رو نبستن ( که باعث نشه ملت با عوض کردن IP دور بزنن) بلکه بنظر میرسه کم کم دارن کسانی رو که از ایران وارد میشن رو شناسایی و بن میکنن.
من مسئول فنی مایکروسافت نیستم که دقیقا بدونم بر چه اساس عمل میشه و راه فرارش چیه فقط بر اساس بلایی که بلیزارد چند ماه قبل بر سر ما اورد و نامه ای که مایکرو در جواب به فردین نوشتن و TOU حدسیاتم رو میگم. فقط چیزی که مسلمه اینه که مایکرو الان به تحریم استناد کرده و این قضیه دیگه مثل چیت زدن و تقلب های کوچیک نیست که بگیم خب من که کاری ندارم پس شامل من نمیشه. بسته به اینکه کی شناسایی بشی ممکنه امروز بن بشی یا یکسال دیگه چون بنظر میرسه باید یکی یکی شناسایی کنن و اطلاعات ثبت نام رو با IP شخص چک کنند و بعد تصمیم به بن بگیرن( حداقل تابحال اینطور به نظر رسیده). برای بن نشدن هم باز هم دقیقا نمیشه گفت چون دقیقا مکانیسم شناسایشون معلوم نیست و ممکنه از لاگ IP ها استفاده کنند ولی اگه از IP همون لحظه شناسایی استفاده کنند میشه با استفاده از تغییر IP به کشوری که در ثبت نام اون رو محل سکونت نوشتین جلوی بن شدنتون رو بگیرید. باز هم تاکید میکنم اینها فقط احتمالاته و شرکت عظیمی مثل مایکروسافت رو خیلی سخت بشه گمراه کرد و اگه بخواد دسترسی ایرانی ها رو ببنده حتما این کار رو میکنه.

کلا باید صبر کنید اطلاعات بیشتری دستتون بیاد.

سلام. ببنید اگه یکبار دیگه پست من رو بخونید ننوشتم بخاطر IP بن میکنن نوشتم دلیل اینکه همه یهویی دسترسیشون قطع نشده اینه که IP ایران رو نبستن ( که باعث نشه ملت با عوض کردن IP دور بزنن) بلکه بنظر میرسه کم کم دارن کسانی رو که از ایران وارد میشن رو شناسایی و بن میکنن.
من مسئول فنی مایکروسافت نیستم که دقیقا بدونم بر چه اساس عمل میشه و راه فرارش چیه فقط بر اساس بلایی که بلیزارد چند ماه قبل بر سر ما اورد و نامه ای که مایکرو در جواب به فردین نوشتن و TOU حدسیاتم رو میگم. فقط چیزی که مسلمه اینه که مایکرو الان به تحریم استناد کرده و این قضیه دیگه مثل چیت زدن و تقلب های کوچیک نیست که بگیم خب من که کاری ندارم پس شامل من نمیشه. بسته به اینکه کی شناسایی بشی ممکنه امروز بن بشی یا یکسال دیگه چون بنظر میرسه باید یکی یکی شناسایی کنن و اطلاعات ثبت نام رو با IP شخص چک کنند و بعد تصمیم به بن بگیرن( حداقل تابحال اینطور به نظر رسیده). برای بن نشدن هم باز هم دقیقا نمیشه گفت چون دقیقا مکانیسم شناسایشون معلوم نیست و ممکنه از لاگ IP ها استفاده کنند ولی اگه از IP همون لحظه شناسایی استفاده کنند میشه با استفاده از تغییر IP به کشوری که در ثبت نام اون رو محل سکونت نوشتین جلوی بن شدنتون رو بگیرید. باز هم تاکید میکنم اینها فقط احتمالاته و شرکت عظیمی مثل مایکروسافت رو خیلی سخت بشه گمراه کرد و اگه بخواد دسترسی ایرانی ها رو ببنده حتما این کار رو میکنه.

کلا باید صبر کنید اطلاعات بیشتری دستتون بیاد.

سلام،عذر خواهی می کنم که وارد بحث شما می شم.اما اجازه بدید یک اتفاقی را که چند سال پیش برای من افتاد براتون بگم شاید این اتفاق نظر خیلی ها را راجع ماکروسافت عوض کنه.چند سال پیش زمانی که من می خواستم امتحان های مربوطه به مدارک Microsoft را بدم چون پاسپورت نداشتم متاسفانه نمی تواستم از ایران خارج بشم داخل ایرانی یک فردی از طریق یک Tunnel به یک Test Center وصل میشد و بصورت کامل رسمی امتحان را برگزار می کرد از طریق اینترنت.اما یکسری مشکلات بوجود اومد و جلو این راه را گرفتن به ناچار من با چند نفر از Supportive های ماکروسافت برای Exam های رسمی خودشون صحبت کردم.همه آنها جواب خیلی جالبی دادن.گفتند که ایران جزو کشورهایی است که ما نمی توانیم بهشون سرویس بدیم و بدلایلی جزو لیست سیاه ما محصوب میشوند و من با اصرار سوال کردم که هیچ راهی وجود نداره و تمامشون بالتفاق گفتند که تنها راه این است که شما یک پروفایل در یک کشور عربی درست کنید و به یک کشور عربی سفر کرده امتحان بدید و برگردید و یا از لینک ها داخلی با اون سنتر اصلی در کشور عربی وصل شده وامتحان بدید.
نتیجه اخلاقی-شرکت ماکروسافت فقط دنبال سود کردن است و هرکار می کنه که مسائل سیاسی کشور دخالتی توی تجارتش نکنه.اما درمورد IP آدرس یک مطلب کوتاه بگم .Trace چندلایه چیزی است که روی Bing انجام دادن و به همین علت است که خیلی ها بسته شد اکانتشون.به این معنی که شما با وجود داشتن حتی چیز پی ان که با یک PC دیگر وصل میشید بازهم IP مبداء قابل شناسایی است.اما بازهم محدودیت وجود داره به همین علت است که نمیشه 100% همه IP ها مبدا را پیدا کرد.
اگر قرار باشه ایران را کلا از لایو بن کنند خیلی راحت تر از اون چیزی که فکر می کنید این کار را می توانند انجام بدن.بدون اینکه موج بنی وجود داشته باشه.هیچ احتیاجی هم نیست که تک تک افراد را شناسایی کنند بعد این بلا را سرشون بیارن.

---------- نوشته در 10:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:42 AM ارسال شده بود ----------

دوستان خواهشا کمک کنید و این که اگه گرز جدید را بازی کنی چه مدت طول میکشه تا بفهمن و بن کنند ؟

من حالا یه اشتباهی کردم و یه هفته پیش بازیش کردم البته به صورت افلاین.

حالا شما اشتباه کردی ،تاوان اشتباهت را بده و تا Release این بازی صبر کن.جلو بن شدنت را بگیر و آنلاین نشو.

آخرین ویرایش:
اگر قرار باشه ایران را کلا از لایو بن کنند خیلی راحت تر از اون چیزی که فکر می کنید این کار را می توانند انجام بدن.بدون اینکه موج بنی وجود داشته باشه.هیچ احتیاجی هم نیست که تک تک افراد را شناسایی کنند بعد این بلا را سرشون بیارن.

اون وقتیه که یا بر اساس کشور ثبت نامی عمل کنند یا بر اساس IP یعنی اینکه تمامی پروفایلهایی که محل سکونتشون در کشورخاصیه رو بن کنن مثلا تمامی پروفایلهای کوبایی رو یا بر اساس IP یعنی تمامی کسانی رو که با IP یک کشور خاص کانکت شدن رو ببندن . هر دوی اینها راحت و لحظه ایه ولی اگه بخوان این دو تا رو تطبیق بدن زمان بره. مثل کاربری که پروفایلش مربوط به انگلیسه ولی با IP ایران کانکت میشه. ایرانی ها هم که میدونیم اکثرا اینطوری هستند و این میتونه دلیل اینکه همه با هم بن نشدن باشه.
بهرحال قبلا هم گفتم همه اش حدس و گمانه و نمیشه چیزی رو بطور قطعی گفت ولی TOU و جوابی که به فردین دادن واضحه و نمیشه بگیم مثلا فردین در بازی تقلب کرده بعد جواب دادن چون ایرانی هستی بن شدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or