navidfaro5
کاربر سایت
خوب فردین این داستان جدیدا راه افتاده یا کلا گیر چند روزه س ؟!
الان مسئله اینجاست که آیا خون چند نفر انگشت شمار رنگینتر از حداقل 10000 نفر لایو باز ایرانیست؟
کوروش جان اگه منظورت به من هستش در جریان فرق بستن IP با بن شدن هستم ولی منظور اینه که اگه قرار به گیر دادن اطلاعات اشتباه یا به نوعی همون جعل اطلاعات باشه باید برای تمام کشورای تو این لیست باشه (که البته طبق بررسی تو نت فقط در مورد ایران یه همچین داستانی پیش اومده) ولی اگه فقط رو ایران تمرکز کردن همونطور که تو همین پست هم گفتم از سال 2007 تا الان باید هر چی اکانت برای User ایرانی باشه (مشخصه اینو از IP تشخیص میدن) درجا بسته بشه نه اینکه فقط تو 1 روز و کلا به چند تا اکانت و کنسول خاص گیر بدن !بهرحال با توجه به دلایل بن که در متن جواب بود مطمئنا بقیه هم به محض شناسایی بن میشن. دوستانی هم که تعجب کردن که چرا بعضی ها بن شدن و بعضی ها نشدن توجه داشته باشن که این بن کردنه نه بستن IP.بستن IP کاری برای مایکرو سافت نداره ولی مشخصه که عمدا این کار رو نکرده. اگه IP این کشورها رو میبستن اونوقت همه با برنامه های تغییر IP به لایو وصل میشدن و این میتونست دوباره باعث نقض قانون و ایجاد دردسر برای مایکروسافت بشه ولی مایکرو با زرنگی بجای بستن IP داره کسانی رو که شناسایی میکنه بن میکنه که دیگه هیچ طوری نتونن به اون اکانت وصل بشن. بقیه هم منتظر باشن دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
دقیقا مسئله همینه که جوابی براش نداریم. هر چی شده فقط همون شب و همون دقیقه اتفاق افتاده و بعد از اون هیچ اثری از بن این چنینی نشده. اونم به صورت خیلی خیلی انگشت شمار. حتی از دوستان یه تاپیک زدن توی فروم عمومی که آقا این چه کاریه و همین حرفای تورو توش زد، بعد تقریبا 2 روز تاپیکش رو کلا پاک کردن ادمین ها.خوب فردین این داستان جدیدا راه افتاده یا کلا گیر چند روزه س ؟!
اگه قرار به گیر دادن باشه باید به هر چی IP ایرانیه گیر بدن نه فقط به چند تا کنسول و اکانت خاص ، 6 یا 7 سال از عرضه 360 میگذره تازه یادشون افتاده به ملت ایرانی گیر بدن !
بدترین خبری بود که تو این چند روز شنیدم!
به نظر من خواستن یه دلیل همینطوری بیارن و گر نه این همه نفری که لایو هستن رو میخوان چکار کنند!
چند ساله که دوستان وصلا چرا تازه به این فکر افتادن مگه قبل تر تحریم نبودیم!
به درک بن هم کنن نسل بعد میریم سراغ سونی!
اگه بن شدم یا نتونستم وصل بشم دوباره به لایو!رسما فن سونی میشم!و هیتر مایکروسافت!
من الان با ديدن دلايل اينها مي ترسم ما هم سوني بيفته به بن كردن
يعني اگر قوانين مطلق وضع شده توي US باشه به ما هم اخرش ميرسه مگر اين كه يه سري بند داشته باشه كه بتونن شركتها از زيرش در برن يا اينكه مثلا" بگن اكانت شما EU ه پس ربطي نداره يا اكانت تون اسياست شما اونجا تحريم نيستيد !
اقا كوروش شما بيشتر سر در مياري يه توضيح ميشه به ما بدي ببينيم ما هم سوني ميتونه بن كنه يا نه ؟!
فکر نمیکنم سونی بن کنه چون این قانون فقط مربوط به شرکتهای داخل امریکاست و سونی شرکت امریکایی نیست.
بهرحال قبل از مایکروسافت, بلیزارد این کار رو شروع کرده بود و الان هم مشخصه شده که شوخی نداشته.
البته قبلا چون سخنگوی اداره خزانه داری امریکا اعلام کرد گیم مشمول تحریم نمیشه و اگه شرکتها درخواست مجوز کنن حاضرن مجوز لازم رو برای بازیکردن این کشورها صادر کنن ولی حتی اگه این مجوز صادر بشه مشکل دیگه ای وجود داره . غلط بودن اطلاعات ثبت نامی خیلی از کاربران ایرانی و این رو سخت بشه کاریش کرد.
بهرحال با توجه به دلایل بن که در متن جواب بود مطمئنا بقیه هم به محض شناسایی بن میشن. دوستانی هم که تعجب کردن که چرا بعضی ها بن شدن و بعضی ها نشدن توجه داشته باشن که این بن کردنه نه بستن IP.بستن IP کاری برای مایکرو سافت نداره ولی مشخصه که عمدا این کار رو نکرده. اگه IP این کشورها رو میبستن اونوقت همه با برنامه های تغییر IP به لایو وصل میشدن و این میتونست دوباره باعث نقض قانون و ایجاد دردسر برای مایکروسافت بشه ولی مایکرو با زرنگی بجای بستن IP داره کسانی رو که شناسایی میکنه بن میکنه که دیگه هیچ طوری نتونن به اون اکانت وصل بشن. بقیه هم منتظر باشن دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
اگه این قضیه تحریم اینارو بخوان عملی کنن که هممون بن میشیم.این gears هم خیلی خطریه تا حالا هر کی بازی کرده بن شده شانس آوردی تا الانمن خوشبختانه گرز جدید را بازی کردم و پنج شش روزی میشه که هنوز متوجه نشدن البته آفلاین بازیش کردم و الان چهار روزی میشه که اصلا سراغش نرفتم و الکی چند تا بازی را تو لایو ثبت کردم تا گرز جدید بره جزو بازی های آخریم و فعلا متوجه نشن دوستان دیگه هم اگه گرز جدید را البته افاین فقط بازی کردن چنین کاری را انجام بدن.
ولی من بازم میترسم عجب اشتباهی کردم.
اینا هم که زدن تو کار تحریم من تازه یه سه ماهه با پوینت خریدم تازه با کلی شوق این برای بار اولم هستش.
چه ربطی داره؟ مگه اونا میان پروفایل شما رو نگاه میکنن؟ که 5 تا بازی اخرت چی بوده؟ شما اگر از بازی اچیومنت گرفته باشی وقتی به لایو وصل بشی برای مایکرو تمام بازی هایی که تازه اچیومنت گرفتی فرستاده میشه و اونم در دستگاه مایکرو ثبت میشه!!!!!!!نمیخوام بترسونمت ولی بن....... میشی به احتمال زیاذ!!!!!!!!من خوشبختانه گرز جدید را بازی کردم و پنج شش روزی میشه که هنوز متوجه نشدن البته آفلاین بازیش کردم و الان چهار روزی میشه که اصلا سراغش نرفتم و الکی چند تا بازی را تو لایو ثبت کردم تا گرز جدید بره جزو بازی های آخریم و فعلا متوجه نشن دوستان دیگه هم اگه گرز جدید را البته افاین فقط بازی کردن چنین کاری را انجام بدن.
ولی من بازم میترسم عجب اشتباهی کردم.
اینا هم که زدن تو کار تحریم من تازه یه سه ماهه با پوینت خریدم تازه با کلی شوق این برای بار اولم هستش.
چه ربطی داره؟ مگه اونا میان پروفایل شما رو نگاه میکنن؟ که 5 تا بازی اخرت چی بوده؟ شما اگر از بازی اچیومنت گرفته باشی وقتی به لایو وصل بشی برای مایکرو تمام بازی هایی که تازه اچیومنت گرفتی فرستاده میشه و اونم در دستگاه مایکرو ثبت میشه!!!!!!!نمیخوام بترسونمت ولی بن....... میشی به احتمال زیاذ!!!!!!!!
بچه ها MAJOR NELSON که بازی ها رو حداقل 10 روز قبل از عرضه بازی میکنه GERAS رو هنوز بازی نکرده اون وقت شما میریرید بازی میکنید ؟؟؟ عجیبه!!!!!!
Xbox Live's Major Nelson � Blog : پروفایلش سمت زاست تصویر هست
اره در کل بازی ثبت بشه روزگارتو مایکرو سیاه میکنه بری لایو:d این دوستمون میگه وصل شده و چند تا بازی کرده که از 5 تا بازی اخرش بیاد بیرون من اون منظورم بود:dفکر نکنم به اچیومنت گرفتن باشه. وقتی بازی روی دستگاه اجرا بشه، بازی به لیست بازیها اضافه میشه که تا آنلاین نشی نمیتونی پاکش کنی. در نتیجه تنها راهش اینه که تا روز ریلیز بازی قید لایو رو بزنی.