امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
دوستان خواهشا بحث رو در تاپیک مربوطه ادامه بدین. (همه چیر در مورد XBL یا مشکلات وصل شدن به لایو)
چند تا پست آخر به هیچ عنوان به این تاپیک ارتباطی نداره.
هر وقت میبینم اینجا بحث میشه فکر میکنم خبری شده. :|

بن شدن کنسول و پروفایل . چند ساعت قبل .

سلام به دوستان عزیز . چند ساعت قبل شرکت محترم مایکروسافت در اقدامی انتحاری کنسول و پروفایل اینجانب را بن نمود ..

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

خواستم اطلاع بدم که حواستون باشه . ضمنا من همه ی بازیهام برنرمکس بود و هیچ کار خلافی هم انجام ندادم ( البته به جز بزرگترین خلاف یعنی عدم رعایت کپی رایت ):))

در هر صورت ما که بن شدیم و مثل اینکه باید به فکر یه کنسول جدید باشیم . لطفا شما مراقب باشید چون نمیدونید چقدر ناراحت کننده است .
پیشنهاد : با پروفایل اصلیتون چند روزی آنلاین نشید چون اگه بن شید و دستگاه رو هم عوض کنید پروفایل . اکانت گلد . گیم اسکور و هر چی خریدید به باد فنا میره .. دقیقا مثل من .. دلم بیشتر واسه پوئینتام میسوزه)x

گرز آف وار جاجمنت در بازی های قبلی شما دیده میشه !!! بن نمی شدی عجیب بود ;)
تام ریدر هم که هنوز عرضه رسمی نشده که اونم در بازی های شما دیده میشه ...

سلام به دوستان عزیز . چند ساعت قبل شرکت محترم مایکروسافت در اقدامی انتحاری کنسول و پروفایل اینجانب را بن نمود ..

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

خواستم اطلاع بدم که حواستون باشه . ضمنا من همه ی بازیهام برنرمکس بود و هیچ کار خلافی هم انجام ندادم ( البته به جز بزرگترین خلاف یعنی عدم رعایت کپی رایت ):))

در هر صورت ما که بن شدیم و مثل اینکه باید به فکر یه کنسول جدید باشیم . لطفا شما مراقب باشید چون نمیدونید چقدر ناراحت کننده است .
پیشنهاد : با پروفایل اصلیتون چند روزی آنلاین نشید چون اگه بن شید و دستگاه رو هم عوض کنید پروفایل . اکانت گلد . گیم اسکور و هر چی خریدید به باد فنا میره .. دقیقا مثل من .. دلم بیشتر واسه پوئینتام میسوزه)x

من نمی خواهم داغت را تازه کنم و ناراحت ترت بکنم از بابت بن شدم متاسفام اما کلی بچه های این سایت گفتن و دیگر کم مونده بود توی این سایت های Upload براش Banner بزنند که Gear Of War را اگر نصب کردید هارد را دربیارید و آنلاین هم نشید.

من خبر نداشتم :((:((:((
دیگه نمیشه کاریش کرد:( مایکرو خیلی هشدار داد که کسایی که gears of war رو زود تر بازی کنن بن میکنه:( میتونه به خاطر tomb rider هم باشه..............
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
دوستان هی الکی نگن tomb rider مشکلی نداره اگر یکی بن بشه به خاطر حرف شما که میگی مشکل نداره شما میای جوابگو باشی که طرف بن شده .؟؟؟!!!!!!!!!!

مایکروسافت فقط رو بازی های انحصاریش حساسه چون پخش بازی زیر نظر خود مایکرو هست مثه گرز و هیلو ولی بازیای مولتی پلتفرم مشکلی نداره !!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

مایکروسافت فقط رو بازی های انحصاریش حساسه چون پخش بازی زیر نظر خود مایکرو هست مثه گرز و هیلو ولی بازیای مولتی پلتفرم مشکلی نداره !!

آره حساسیتش بیشتره اما به نظرم چی میشه فوقش یه 20 روز دیرتر بازی کنی تا ریلیز بشه زمین به آسمون میاد ؟

شما طوری صحبت می کنی که انگار تو مایکروسافت کار میکنی! بازی که هنوز نیومده اگه کسی بازی کنه دیگه ۱۰۰٪ میشه گفت که کپی داره بازی میکنه طرف حالا هرچقدر هم دیسکش امن باشه . کپی یعنی رعایت نمی کنه قانون کپی رایت رو ... بن شدنش اصلا ​عجیب نیست.

ببخشید دوستان وارد بحث شیرینتون میشم اما فراموش کردین که به ماها میگن Pirates .خوب از نظر خودمون جرم نیست اما از نظر قوانین کپی رایت و.... همه ما مجرم هستیم .خیلی هم طبیعی است که ماکروسافت بن کنه.وقتی یک نفر بازی را داره که هنوز release نشده خوب همه چیز معلومه دیگه.:dاینجوری که شما ها دارید می گید Microsoft باید بیاد یک معذرت خواهی هم از ماها بکنه به خاطر این کارش:d

ببخشید دوستان وارد بحث شیرینتون میشم اما فراموش کردین که به ماها میگن Pirates .خوب از نظر خودمون جرم نیست اما از نظر قوانین کپی رایت و.... همه ما مجرم هستیم .خیلی هم طبیعی است که ماکروسافت بن کنه.وقتی یک نفر بازی را داره که هنوز release نشده خوب همه چیز معلومه دیگه.:dاینجوری که شما ها دارید می گید Microsoft باید بیاد یک معذرت خواهی هم از ماها بکنه به خاطر این کارش:d

سلام اول قربون اون لهجت پسر خاله جان اینو که راست میگی تازه جایزه هم میخواد بیاد 70 درصد بچه هایی که اینجا هستند میدونند من من 2 روز پیش در مورد هر دوتا گیم توی همه چیز در باره لایو پرسیدم.من گفتم هردو تا رو دارم گزاشتم کنار و هم پرسیدم از دوستمون علی جان سلطان ودیگران که به ای نتیجه رسیدیم گیرز اف وار 22 ریلیز بشه ما 2 روز بعد کار کنیم .یا تامب رایدرو گفتن 2 هفته دیگه اونم من مطمین نیستم بازم اگر اطلاع دارید به من هم بگید ممنون این دوستمون که نا امسال داره 20 سال بازی میکنه 8-|وگیمر خوبی هست منم نمی خوام داغشو تازه کنم یه سری به تتاپیک ها میزد میچرخید یه سوال می پرسید ما ایرانیها بلا نسبت دوست عزیزممون عین صف شیر قدیم و کپن میخوایم سر همه چی از هم سبقت بگیریم به خدا تو گینس این چیزا ثبت نمیشه :-o.فربد جان محل ما نمی ذاری 4 شنبه یعنی امروز میزنگم بهت.:x:d

صفحه حوادث
:banned:شرکت مایکروسافت باز هم قربانی گرفت:d

در کمال تاسف و ناراحتی و فرستادن فوش خارو و خاشاک به روح پرفتوح مایکروسافت:-& امروز پسر خاله من سر یه چیز خیلی جزمی و یه سهل انگاری و ناآگاهی از زمان عرضه ی یک بازیه ...)x ،کنسول و پروفایل خود را از دست داد و طمع تلخ و بسیار ناراحت کننده بن شدن را از نزدیک چشید. روح کنسول و پروفایلش شاد:angel:.:((

آخرین ویرایش:
سلام و با عرض تسلیت به خودم که بن شدم .
به ذات یادم رفته بود . هرچقدر سر هالو حواسم بود واسه گیروار کلا فراموش کرده بودم .
و اکانت من یک ساله گلد بود . هیچ رقم پروفایل قابل برگشت نیست ؟
الان تو وب سایت ایکس لایو هم رفتم . کلا بستن آیدیمو

با تشکر و عرض تسلیت دوباره به خودم

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or