سلام به دوستان عزیز . چند ساعت قبل شرکت محترم مایکروسافت در اقدامی انتحاری کنسول و پروفایل اینجانب را بن نمود ..
خواستم اطلاع بدم که حواستون باشه . ضمنا من همه ی بازیهام برنرمکس بود و هیچ کار خلافی هم انجام ندادم ( البته به جز بزرگترین خلاف یعنی عدم رعایت کپی رایت )
در هر صورت ما که بن شدیم و مثل اینکه باید به فکر یه کنسول جدید باشیم . لطفا شما مراقب باشید چون نمیدونید چقدر ناراحت کننده است .
پیشنهاد : با پروفایل اصلیتون چند روزی آنلاین نشید چون اگه بن شید و دستگاه رو هم عوض کنید پروفایل . اکانت گلد . گیم اسکور و هر چی خریدید به باد فنا میره .. دقیقا مثل من .. دلم بیشتر واسه پوئینتام میسوزه)x
دیگه نمیشه کاریش کرد مایکرو خیلی هشدار داد که کسایی که gears of war رو زود تر بازی کنن بن میکنه میتونه به خاطر tomb rider هم باشه..............من خبر نداشتم
مایکروسافت فقط رو بازی های انحصاریش حساسه چون پخش بازی زیر نظر خود مایکرو هست مثه گرز و هیلو ولی بازیای مولتی پلتفرم مشکلی نداره !!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
شما طوری صحبت می کنی که انگار تو مایکروسافت کار میکنی! بازی که هنوز نیومده اگه کسی بازی کنه دیگه ۱۰۰٪ میشه گفت که کپی داره بازی میکنه طرف حالا هرچقدر هم دیسکش امن باشه . کپی یعنی رعایت نمی کنه قانون کپی رایت رو ... بن شدنش اصلا عجیب نیست.مایکروسافت فقط رو بازی های انحصاریش حساسه چون پخش بازی زیر نظر خود مایکرو هست مثه گرز و هیلو ولی بازیای مولتی پلتفرم مشکلی نداره !!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
ببخشید دوستان وارد بحث شیرینتون میشم اما فراموش کردین که به ماها میگن Pirates .خوب از نظر خودمون جرم نیست اما از نظر قوانین کپی رایت و.... همه ما مجرم هستیم .خیلی هم طبیعی است که ماکروسافت بن کنه.وقتی یک نفر بازی را داره که هنوز release نشده خوب همه چیز معلومه دیگه.:dاینجوری که شما ها دارید می گید Microsoft باید بیاد یک معذرت خواهی هم از ماها بکنه به خاطر این کارش:d