امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
اره دیروز هم برای ما سوال شده بود که وقتی اکانتت بسته شده و همش اون نوشته اومده برات چجوری زذه 30 دقیقه پیش تو ان بودی؟ این معما رو شرلوک هلمز هم نمیتونه حل کنه:d
این جریان اینکه زده آن بودم به خودم ربط داره. همچنان من میتونم از خود سایت ساین این کنم روی پروفایلم و فقط به قسمتی از بخش های پروفایلم دسترسی دارم. با ساپورت هم از طریق اکانت خودم حرف میزنم.

دوستان بعضی‌ سایتها هستند که ادعا می‌کنن پینتس و گلد مجانی‌ میدند... هیچوقت بسوی آنها نرید. هیچی‌ نمیگیرید که هیچ، هک هم میشید.. ما که اینجوری هک شدیم.

اگر هم هک شده باشید میتونید به مایکروسافت شکایت کنید.. ۱ ماه طول میکشه بعدش واستون Mail جدید با پسورد جدید میاد.

اکانت شما به دستتان می‌رسد.. کسی‌ که شما رو هک کرده نیز بن میشود.

دوستان بعضی‌ سایتها هستند که ادعا می‌کنن پینتس و گلد مجانی‌ میدند... هیچوقت بسوی آنها نرید. هیچی‌ نمیگیرید که هیچ، هک هم میشید.. ما که اینجوری هک شدیم.

اگر هم هک شده باشید میتونید به مایکروسافت شکایت کنید.. ۱ ماه طول میکشه بعدش واستون Mail جدید با پسورد جدید میاد.

اکانت شما به دستتان می‌رسد.. کسی‌ که شما رو هک کرده نیز بن میشود.

این دوستان بن شده یعنی هکرن؟

:O

بزار چند ماهی بگذره اون وقت مشخص میشه شما درست میگی یا من....

در ضمن در متن ارور پیغامی مبنی بر تا ابد نیومده پس اگه نمیدونید بیخودی اظهار نظر نکنید.

3 ماه شد آن بن نشد ! ایشالله اگه عمری باقی بود سال 9999 با جنتی آنلاین میزنیم :D

being banned for calling a xbl enforcement member a cheat - 15 - My LIVE account was suspended - Xbox Support - Xbox.com Forums - Xbox.com

آقا خیلی جالبه. دلیل بن شدن این بیچاره رو ببینید. اکانت 5 سالش رو سر هیچ و پوچ بن کردن. رفته تو CoD دیده چند نفر دارن چیت میکنن. بهشون گفته چیتر هستید و گذارشتون میکنم. نگو یارو خودش از همین تیم enforcemenet بوده. برگشته گفته به من میگی چیتر؟! الان خودم بنت میکنم. زدن یارو رو ترکوندن. این چه وضعیه ایجاد شده توی مایکروسافت؟!!! کسی نیست به اینا رسیدگی کنه؟ هر کاری دلشون میخواد میکنن؟! خیلی جالبه.

being banned for calling a xbl enforcement member a cheat - 15 - My LIVE account was suspended - Xbox Support - Xbox.com Forums - Xbox.com

آقا خیلی جالبه. دلیل بن شدن این بیچاره رو ببینید. اکانت 5 سالش رو سر هیچ و پوچ بن کردن. رفته تو CoD دیده چند نفر دارن چیت میکنن. بهشون گفته چیتر هستید و گذارشتون میکنم. نگو یارو خودش از همین تیم enforcemenet بوده. برگشته گفته به من میگی چیتر؟! الان خودم بنت میکنم. زدن یارو رو ترکوندن. این چه وضعیه ایجاد شده توی مایکروسافت؟!!! کسی نیست به اینا رسیدگی کنه؟ هر کاری دلشون میخواد میکنن؟! خیلی جالبه.
مایکروسافت آخر نسلی قاطی زده کلا. :| از EA هم خرابتره وضعش.

یارو از این حرکت های ایرانی گونه زده خاک بر سرشون اگه به این یکی رسیدگی نکنن واقعا :|

آقا این چیزا از قدیم بوده :دی
چند سال پیش تو لایو داشتم PES6 بازی می کردم با یه آمریکایی، بردمش با یه نتیجه ای که تا اونجاش سوخت :دی شروع کرد به فحش دادن منم شروع کردم به فحش دادن و تمام جد و آبادشو آوردم جلو چشمش :دی
گفت ببین باهات چی کار می کنم،من کارمند مایکروسافتم!!! منم خیلی خوشحال گفتم برو بابا ... نمی تونی بخوری :دی
فرداش دیدم شماره ی سریال کنسولم رو برام مسیج کرد و گفت این دفعه رو شانس آوردی باهات کاری نکردم...
من :|
اون یارو >:)
مایکروسافت :p :d

اتفاقا همون موقع هم این قضیه رو تو یکی از تاپیکای بازیسنتر گفتم...

یه نصیحت دوستانه :d اگه کسی جایی کم آورد شروع کرد به فحش دادن , یا دیدین دارن چیت میزنن اینا , ساکت باشین بهتره ! :d

من رفیقم توی مولتی پلیر Uncharted 3 با یکی حرفش شد و یارو بهش گفته بود من توی ناتی داگ کاره ای هستم , اینم گفته برو باووووو
فرداش اومد نمیتونست وصل بشه و ارور میداد که 1 ماه از مولتی U3 بن شده ! /:) اگه دیدین خیلی گنده حرف میزنه بفرستینش Black List دیگه چرت و پرتاش نمیان ! چون دست آدم بهشون نمیرسه که :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or