کنسول من به خاطر همین Halo 4 بن شده. هیچ راهی برای برگشت نیست؟ اگه صبر کنم ممکنه خود به خود درست بشه؟ اگه راهی هست بگین؟ با این وضعیت دلار که نمیشه یه کنسول دیگه خرید!!!
من 3 روز پیش هالو 4 را افلاین بازی کردم بعد شبش رفتم لایو ،ولی دیگه هالو نزدم .یعنی الان من می خوام گلد بخرم نخرم امکان داره بن شم!؟؟؟
درست میشه منتها باید مثل من چند ماهی صبر کنی و شایدم بیشتر....
دیر و زود داره سوخت و سوز نداره.
فعلا با این وضعیت گرونی دلار همون بهتر که بن شدیم شاید چند ماه دیگه وضعیت دلار اومد پایین دستگاه ما هم از بن در اومد تونستیم چند تا پوینت و گلد بخریم.
بابا چی چی درست میشه! چرا آخه امید الکی میدین به این بنده خدا؟ عزیزم هرکس هالو 4 رو قبل از ریلیز بازی کنه بن میشه برای ابد! والسّلام...مطمعنی که درست میشه؟؟امیدوارم کردیo:-)
افلاین بزنی یا انلاین فرقی نمیکنه...دفعه بعدش که دشبردت وصل بشه به xbox ive اون پیغام کذایی چند پست بالاتر که عکسشو گذاشتم برات میاد.
بابا چی چی درست میشه! چرا آخه امید الکی میدین به این بنده خدا؟ عزیزم هرکس هالو 4 رو قبل از ریلیز بازی کنه بن میشه برای ابد! والسّلام...
نه متاسفانه!یعنی هیچ راهی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا چی چی درست میشه! چرا آخه امید الکی میدین به این بنده خدا؟ عزیزم هرکس هالو 4 رو قبل از ریلیز بازی کنه بن میشه برای ابد! والسّلام...
عزیزم! شما از سایت برو تو پروفایلت . از سایت xbox.com پیغامی میاد وقتی Sign In کنی و مینویسه برات که تا تاریخ 30.12.9999 از دسترسی با لایو محروم شدی. بنده رو هوا که نمیگم . 2 تا از رفقای خودم همین اتفاق براشون افتاد 2 هفته پیش. اون کسایی که بن شده بودن و دوباره به حالت قبل برگردوند مایکروسافت بخاطر این بود که اشتباهی بن شده بودن و بخاطر همین اشتباه بهشون مایکروسافات پوینت هم داد که جبران بشه اشتباهش. حالا شما اصرار داری موقتیه پس بشین تا از بن در بیای. من از آوریل 2006 لایو استفاده میکنم دیگه همه جورشو دیدم از بن و ارور و ....بزار چند ماهی بگذره اون وقت مشخص میشه شما درست میگی یا من....
در ضمن در متن ارور پیغامی مبنی بر تا ابد نیومده پس اگه نمیدونید بیخودی اظهار نظر نکنید.
این همون پیغامی هست که سال 2008 به من داد، خدابیامرز هیچ وقت unban نشد! خوبی که داشت پروفایلم بن نشد.بزار چند ماهی بگذره اون وقت مشخص میشه شما درست میگی یا من....
در ضمن در متن ارور پیغامی مبنی بر تا ابد نیومده پس اگه نمیدونید بیخودی اظهار نظر نکنید.
داداش شما موقعی انبن شدی که مایکروسافت اشتباه کرد و خیلی ها رو بن کرد .ولی بعدا خیلیهارو انبن کرد .فقط این یک بار خودش اشتباه کرده انبن کرده دیگه فک نکنمبزار چند ماهی بگذره اون وقت مشخص میشه شما درست میگی یا من....
من امروز ۳۰ دقیقه بازی کردم ۱۰۰٪ بن میشم ؟![]()
باش مگه خیلی خوشانس باشی