با jtaq سی پی یو کی رو در میارن!(یعنی تعمیراتی که انجام میدن با jtaq یکیه!)خوب میتونی بگی فقط cpu key رو در بیاره و رو این فلش کنه و دست کاری دیگه نکنه!(یعنی اورجینال بمونه!)من یدونه ایکس باکس دیگه اورجینال دارم که کپی خور نشده و اکبند داره خاک میخوره میتونم dvd key اون مدل اسلیم 4 گیگ رو بزنم روی مادربورد خودم که مدل اسلیم 250 گیگ هست تا از بن شدن در بیام؟
برای اینکارم بازم 150 تومان میگیرن ؟ من نمیخوام دستگاهم جیتگ بشه در صورتی که دوستان میگن با این روش دستگاه جیتگ میشه؟؟!!!
با jtaq سی پی یو کی رو در میارن!(یعنی تعمیراتی که انجام میدن با jtaq یکیه!)خوب میتونی بگی فقط cpu key رو در بیاره و رو این فلش کنه و دست کاری دیگه نکنه!(یعنی اورجینال بمونه!)
مثلا فکر کن موتور ماشین خرابه برای تعمیرش باید موتور رو باز کنن و تعمیرش کنند تو میگی که موتور رو باز کنن ولی تعمیر نکنن!یعنی cpu key رو بدست بیار(چیزی که برای jtaq لازمه!)ولی jtaq رو انجام ندن!
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی!
اگه فرد با انصاف باشه ارزون تر هم در میاد!
cpu key رو عوض میکنن نه dvd key!یعنی مایکروسافت فکر میکنه این یه کنسول دیگه هست!
من هم هیلو 4 رو افلاین گذاشتم تو دستگاه و تو کات سین اول بازی ازش در اومدم و دیگه بازی نکردمش. وصل شدم به لایو Game History هیلو 4 رو هم پاک کردم. خوشبختانه فعلا که بن نشدم
---------- نوشته در 03:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:38 PM ارسال شده بود ----------
من هم هیلو 4 رو افلاین گذاشتم تو دستگاه و تو کات سین اول بازی ازش در اومدم و دیگه بازی نکردمش. وصل شدم به لایو Game History هیلو 4 رو هم پاک کردم. خوشبختانه فعلا که بن نشدم :d
gmae history کجاس دیگه منم برم پاک کنم؟فک کنم هیچکی با بازی افلاین بن نشه
فک کنم منظورش همون game achiement باشه.
---------- نوشته در 04:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:45 PM ارسال شده بود ----------
منم آفلاین زدم ولی با پروفایلی که نمیرم لایو زدم.
چطوری میشه پروفایل رو unban کرد؟
کپی خور دستگاه نمی پره!اگر cpu key اون یکی دستگاه رو روی خودم کپی کنم کپی خور دستگاهم نمیپره؟
نمیتونی پروفایل رو unban کنی!بابا یکی جواب بده کنسولم رو که فاتحشو خوندم دیگه پروفایلم رو دیگه نمی تونم بی خیالش بشم.؟؟؟
کپی خور دستگاه نمی پره!
ولی تا ابد الدهر همزمان دو دستگاه نمیتونن به لایو وصل بشن این مشکل هست!