LA Noire_Arash
کاربر سایت
ببخشید همون game achiment کجاس؟بعد به ظنر شما من بعد از یک هفته بن نشدم دیگه کی خطر رفع میشه؟
دکمه وسط دسته رو بزن بعد قسمت games میتونی بازیو حذف کنی.البته اگه اچیومنت نداشته باشی.
ببخشید همون game achiment کجاس؟بعد به ظنر شما من بعد از یک هفته بن نشدم دیگه کی خطر رفع میشه؟
اون برا وقتیه بازیه رو هارد نصب باشه که از رو هارد پاک میشهدکمه وسط دسته رو بزن بعد قسمت games میتونی بازیو حذف کنی.البته اگه اچیومنت نداشته باشی.
دکمه وسط دسته رو بزن بعد قسمت games میتونی بازیو حذف کنی.البته اگه اچیومنت نداشته باشی.
با اونا صحبت کردم پشتیبانی میگه دست ما نیست با کمیته اجرایی صحبت کن دست اوناست و کمیته هم میگه ما فقط دلیل بن شدنت رو میتونیم بگیم کاری از ما بر نمیاد.نمیتونی پروفایل رو unban کنی!
متاسفانه باید بی خیالش بشی!البته با ساپورت مایکروسافت هم صحبت کنی و مخش رو بزنی شاید unban بشی ولی احتمالش کمه!
برای پاک کردن Game History بازی که شامل همون اچیومنت ها میشه، اگه اچیومنتی از بازی نگرفته باشید می تونید دکمه وسط ایکس باکس رو بزنید بعدش برید قسمت Achivements و تو لیست بازی ها، دکمه ی X رو بازی مورد نظر بزنید.
ولی اگه اچیومنت گرفته باشید، نمی تونید پاکش کنید.
اون برا وقتیه بازیه رو هارد نصب باشه که از رو هارد پاک میشه
دعا میکنیم ولی از همین الان بهت بگم: هیچ امیدی نداشته باشبا سلام خدمت همه من به خاطر Halo 4 بن شده بودم و الان دارم به مذاکراتی با سازنده انجام میدم تا قانعش کنم که ما رو از بن در بیارن. برام دعا کنین و حمایتتون رو نشون بدین انشالا هممون از بن در بیایم.
با سلام خدمت همه من به خاطر Halo 4 بن شده بودم و الان دارم به مذاکراتی با سازنده انجام میدم تا قانعش کنم که ما رو از بن در بیارن. برام دعا کنین و حمایتتون رو نشون بدین انشالا هممون از بن در بیایم.
نمیتونی پروفایل رو unban کنی!
متاسفانه باید بی خیالش بشی!البته با ساپورت مایکروسافت هم صحبت کنی و مخش رو بزنی شاید unban بشی ولی احتمالش کمه!
آنلاین بزنیم یا نه؟
الان که هیلو به صورت رسمی عرضه شده میشه آنلاین زد یا هنوز خطریه؟
الان بازی رسمی انشتار شده دیگه خطر بن شدن من که دو هفته پیش هالو زدم و انلاین شدم رفع شده؟
دیگه هیلو مشکلی نداره برید آنلاین بزنین حال کنین. من خودم دو روزه دارم آنلاین بازی می کنم:d
شما اگه موقع بازی کردن هیلو آنلاین بودی بن شدنت ربطی به انتشار بازی نداره ربط به شانست داره ولی یک راه این که بفهمی بن شدی یا نه اینه که بری توی سایت xboxlive.com اگه تونستی با پروفایلت لاگین کنی به احتمال زیاد دیگه خطری نیست و می تونی بری لایو