نمیدونم ولی فکر نکنم براتون مشکلی پیش بیادمن یک هفته پیش از ریلیز هالو 4 به صورت افلاین هالو زدم ،بعد تا خود امروز وصل شدم لایو ،تا الان بن نشدم یعنی هنوز خطر بن شدنم هست>؟
یعنی هنوزم که بازی رسما انشتار شده داره بن میکنه؟!!!!!
من هیلو رو آفلاین کمی بازی کردم
ولی باهاش لایو نرفتم
بازم احتمال بن هست ؟
با یه پروفایل دیگه برم حله ؟
اچیومنت گرفته بودید ؟من یک هفته پیش از ریلیز هالو 4 به صورت افلاین هالو زدم ،بعد تا خود امروز وصل شدم لایو ،تا الان بن نشدم یعنی هنوز خطر بن شدنم هست>؟
یعنی هنوزم که بازی رسما انشتار شده داره بن میکنه؟!!!!!
پس این دوستان چی میگن اگه اچیو گرفته باشی بن میکنه ؟یدونه کلا
دوستان این مشکل بن شدن توی هِیلو ("هِیلو" خونده میشه نه "هالو" :d ) فقط برای کسانی بود که قبل از ریلیز جهانی آنلاین بازی کردن؟
یا چیز دیگهایه؟ الان آنلاین بازی کنیم چیزی نمیشه دیگه؟
ممنون. >:d
اره فقط مال هیلو بود که اون هم تا قبل از عرضه جهانی بود مگرنه بقیه بازی ها رو با خیال راحت و البته با رعایت نکات بهداشتی و پیشگیرانه انجام بده.برو حالشو ببر
من الان دارم هیتمن بازی میکنم هنوز ریلیز جهانی نشده . ولی لایو نمیرم . الان بعد از اینکه هیتمن ریلیز جهانی شد برم لایو امکان بن هست ؟
نکات بهداشتی رو ذکر میکنید ؟ :dاره فقط مال هیلو بود که اون هم تا قبل از عرضه جهانی بود مگرنه بقیه بازی ها رو با خیال راحت و البته با رعایت نکات بهداشتی و پیشگیرانه انجام بده.برو حالشو ببر
نکات بهداشتی رو ذکر میکنید ؟ :d
من الان دارم هیتمن بازی میکنم هنوز ریلیز جهانی نشده . ولی لایو نمیرم . الان بعد از اینکه هیتمن ریلیز جهانی شد برم لایو امکان بن هست ؟