امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
من یک هفته پیش از ریلیز هالو 4 به صورت افلاین هالو زدم ،بعد تا خود امروز وصل شدم لایو ،تا الان بن نشدم یعنی هنوز خطر بن شدنم هست>؟

یعنی هنوزم که بازی رسما انشتار شده داره بن میکنه؟!!!!!
نمیدونم ولی فکر نکنم براتون مشکلی پیش بیاد

من هیلو رو آفلاین کمی بازی کردم

ولی باهاش لایو نرفتم
بازم احتمال بن هست ؟

با یه پروفایل دیگه برم حله ؟

الآن که دیگه بازی ریلیز شده بچه های سایت هم دارن چپ و راست میرن حالش رو میبرن:دی

چیز میز دیگه که جدیداً اومده بازی نکردین!؟

من یک هفته پیش از ریلیز هالو 4 به صورت افلاین هالو زدم ،بعد تا خود امروز وصل شدم لایو ،تا الان بن نشدم یعنی هنوز خطر بن شدنم هست>؟

یعنی هنوزم که بازی رسما انشتار شده داره بن میکنه؟!!!!!
اچیومنت گرفته بودید ؟
یدونه کلا
پس این دوستان چی میگن اگه اچیو گرفته باشی بن میکنه ؟

آخرین ویرایش:
دوستان این مشکل بن شدن توی هِیلو ("هِی‌لو" خونده میشه نه "هالو" :d ) فقط برای کسانی بود که قبل از ریلیز جهانی آنلاین بازی کردن؟
یا چیز دیگه‌ایه؟ الان آنلاین بازی کنیم چیزی نمیشه دیگه؟

ممنون. >:d

دوستان این مشکل بن شدن توی هِیلو ("هِی‌لو" خونده میشه نه "هالو" :d ) فقط برای کسانی بود که قبل از ریلیز جهانی آنلاین بازی کردن؟
یا چیز دیگه‌ایه؟ الان آنلاین بازی کنیم چیزی نمیشه دیگه؟

ممنون. >:d

اره فقط مال هیلو بود که اون هم تا قبل از عرضه جهانی بود مگرنه بقیه بازی ها رو با خیال راحت و البته با رعایت نکات بهداشتی و پیشگیرانه انجام بده.برو حالشو ببر

من الان دارم هیتمن بازی میکنم هنوز ریلیز جهانی نشده . ولی لایو نمیرم . الان بعد از اینکه هیتمن ریلیز جهانی شد برم لایو امکان بن هست ؟

اره فقط مال هیلو بود که اون هم تا قبل از عرضه جهانی بود مگرنه بقیه بازی ها رو با خیال راحت و البته با رعایت نکات بهداشتی و پیشگیرانه انجام بده.برو حالشو ببر​

مرسی، پس بریم بازی کنیم دیگه :دی

من الان دارم هیتمن بازی میکنم هنوز ریلیز جهانی نشده . ولی لایو نمیرم . الان بعد از اینکه هیتمن ریلیز جهانی شد برم لایو امکان بن هست ؟

احتمالش خیلی کمه که بن بشید ولی کلا اگه بخواید یکم محافظه کارانه عمل کنید بهتره که این کارو نکنید. :d
تنها راهی که میتونه همچین موردی رو متوجه بشه اینه که وقتی بازی رو داخل کنسول میزارید یه تاریخ توی کنسول ثبت بشه و بعدا این تاریخو وقتی که به لایو متصل شدید با دیتا بیس چک کنه!
ولی مثلا اگه تاریخ توی کنسول شما درست تنظیم نشده باشه این نتایج قابل اعتنا نیست.
تاحالا امتحان نکردم ولی شاید وقتی دارید به لایو متصل میشید اگه تاریخ کنسول درست نباشه اجازه نده برید توی لایو یا شاید خودش تاریخو تنظیم کنه.

این بود پاره ای از نظرات و تحلیلات بنده حول محور بن‌اینگ :d

تاحالا امتحان نکردم ولی شاید وقتی دارید به لایو متصل میشید اگه تاریخ کنسول درست نباشه اجازه نده برید توی لایو یا شاید خودش تاریخو تنظیم کنه.

من تاریخ و ساعت کنسولم درست نبود ولی به لایو که وصل شدم خودش همه چیز رو درست کرد .

نکات بهداشتی رو ذکر میکنید ؟ :d

باید از وسایل پیشگیرانه مثل چک کردن با نرم افزار abgx و همچنین عدم استفاده از بازی قبل از عرضه جهانی،استفده کنید تا به سرطان بن دچار نشید که هیچ دارویی هنوز برای درمان اون اختراع نشده.

بن درمان ندارد اما میتوان با پیش گیری از ابتلا به ان جلوگیری کرد

قبل از اینکه بری لایو یک بار کنسولتو از برق بکش تا تاریخ و ساعتش ریست بشه و نفهمن اچیومنت ها رو کی گرفتی

من با مکاتبات فراوانی که با Microsoft Office داشتم گفتن که بن شدن یا به علت کپی خور بودن یا کلا دستکاری و یا اینکه بازی هایی که جزو عناوین خواص ( بازی هایی که مخصوص Xbox میشن مثل Halo ) میشن میشه. پس بازی های دیگه مثل Hitman و غیره باعث بن شدن نمیشن.
در ضمن کسانی که لایو بازی میکنن تو ایران با کسانی مثل ما که بن شدن برای Microsoft فرقی بینشون نیست و گفتن که ما برای ایران خدمات لایو ارائه نمیدیم که بخوایم بن یا آنبنشون کنیم. و کسایی که لاو هستن هم غیر قانونی و با آدرس جعلی عضو شدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or