امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
اینجوری میشه؟
07632540415376810022.jpg

؟

این پیغام دلایل گوناگونی میتونه داشته باشه و یکی از اون دلایل هم بن شدنه.البته باید در صفحه دشبورد چک کنید ببینی پیغام ارور چیه...اگر مربوط به کانکشن باشه که مشکل اینترنتی هست اگر پیغام بن شدن هست که یعنی کارت مثل من تمومه.

YES :d
الان تو bazicenter خیلی ها اینجوری شدن!!
بخاطر اینترنتته!!(فکر کنم):d

---------- نوشته در 10:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:11 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال؟
دوستم فورزا 4 رو داره (همونی که میگفتن اگه بزارید داخل دستگات دیگه نمیتونی انلاین بزنی) اگه الان وصل شه به لایو بن میشه؟؟(با همون اکانت)
اون یکی دوستمم این بازی رو داشت!! (رو LT2) بعد LT3 ریخت بعد از 3 ماه وصل شد به لایو (با همون اکانت) بن نشد:-b!!
یه راهنمایی میکنید؟؟:">

یه سوال؟
دوستم فورزا 4 رو داره (همونی که میگفتن اگه بزارید داخل دستگات دیگه نمیتونی انلاین بزنی) اگه الان وصل شه به لایو بن میشه؟؟(با همون اکانت)
اون یکی دوستمم این بازی رو داشت!! (رو LT2) بعد LT3 ریخت بعد از 3 ماه وصل شد به لایو (با همون اکانت) بن نشد:-b!!
یه راهنمایی میکنید؟؟:">
سلام
دارم سکته میکنم منم فورزا آف زدم تا قبل LT3 کردن دستگام(تا این لحظه 1 بار هم به لایو وصل نشدم ها!) بعد کلا زدم هرچی گیمرتگ و آیتم مایتم و کش هارد و اینا رو از بیخ وبن پروندم(چون به زودی وصل میشم به لایو:>) بعد من نمیبنم یا میبنم؟:d

یک سوال دیگه ! من چند وقت پیش(سال 90!)یک دسته برای ایکسم گرفتم و بعد اومدم خونه باش بازی کردم قاط میزد فهمیدم ای دل غافل! تقلبیه عوضش کردم با یک اصل بعد امکان بن شدن هست؟؟(به خاطر دسته میگم) در ضمن تمام گیمرتگ ها و تم هایی که از پی سی روش ریخته بودم رو نابود کردم به خاطر تم ها هم امکان بن هست؟؟
یا علی(ع)

آخرین ویرایش:
به گفته منابع معتبر از داخل Microsoft موج بن گذشته و دیگه خطری وجود نداره ولی به کپی خور بودن همچنان حساسه. پس از آخرین نسخه یعنی LT3 استفاده کنین مشکلی پیش نمیاد، بقیه در صورت استفاده فاتحشون خوندس!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or