p.h.d
کاربر سایت
سلام بچه ها..من يه سال قبل بن شدم دو روز قبل فهميدم ان بن شدم خاستم بگم شماها اكه بنين بريد چك كنيد
مطمنی مایکروسافت از این مهربونی ها نمیکرد
سلام بچه ها..من يه سال قبل بن شدم دو روز قبل فهميدم ان بن شدم خاستم بگم شماها اكه بنين بريد چك كنيد
مطمنی مایکروسافت از این مهربونی ها نمیکرد
از سه سال پیش تا حالا کسی بن نشده. بن شدن بصورت تصادفی هستش و اینطوری نیست که همه بن بشن. بهرحال اون تهیه کننده اون سایت از بابت اینکه باعث شدید یک وعده غذای گرم بخورند از شما خیلی ممنون هستند.من یه سال قبل بن شدم
فک کنم من شدم امروز خواستم برم دیدم نوشته بن شدمکسی نیست به خاطر halo4 بن شده باشه؟
اره درست میگه این برای 1 الی 2 سال پیشه که اشتباهی کل کنسولها رو بن کرده بو وناچار مجبور شد همه رو از بن در بیاره و برای هر نفر فک کنم 1600 پونت داد.
داداش یه عکس بذار بی زحمت!فک کنم من شدم امروز خواستم برم دیدم نوشته بن شدم
ای بابا.من امروز بن شدم...دیشب حواسم نبود در حالی که انلاین بودم رفتم داخل بازی Halo 4 خیلی زود کابل لن رو کشیدم بیرون....ولی به فاصله 24 ساعت بن شدم...جالبش اینه که تو عمرم Halo بازی نکرده بودم و این دفع هم دوستم یدون Halo 4 خریده بود میخواست ببینه چجوریه....به این میگنن خوش شانسی...4000 پوینت داشتم + انلاین پس فیفا 13 + BF3 premium ....همش نابود شد...از طریق وب هم میخوام وارد اکانتم بشم مینویسه تا سال 9999 بن هستی...
اگه کسی راهی نشون بده که بشه از این اکانت روی یه ایکس باکس دیگه استفاده کرد خیلی شرمنده میکنه