ببین خیلی ها انبن شدن به احتمال زیاد شما هم شدی !!شما مطمینی؟!:d
کسایی که در حالت بن هستن پیغام آپدیت براشون نمیاد؟!
منم دقیقا همین سوال آقا رو دارم به نظرتون فلگ شدم یا نه و اینکه اگه نشدم با دوباره گذاشتن بازی کپی فرزا4 فلگ میشم یا نه؟ ممنونسلام
دوستان از کجا بدونم کنسولم فلگ شده یا نه؟
LT 2.0 دارم
از وقتی فورزا 4 بازی کردم میترسم برم لایو!البته وقتی فورزا بازی میکنم به هیچ عنوان پیغامی مبنی بر کپی بودن دیسک بهم نداده!:d
ممنون اگه راهنمایی کنید
میبخشید این بن شدن (در شدیدترین حالت) آیا باعث میشه که دیگه با کنسول نشه حتی آفلاین بازی کرد (یعنی غیر از لایو)؟
![]()
دوست عزیز الان لایو به شدت نا امن شده اگه الان به لایو وصل شید قابلیت اجرای بازی های جدید رو ازدست میدید هنوز معلوم نشده با این حرکت کاربرا فلگ شدن یا نه پس بهتره فعلا تا اومدن ورژن جدید فریمور وصل نشیدیه سوال فنی
اگر نخواهیم بازیهایی که قفل جدید دارند بازی نکنیم فقط فیفا 12 بازی بشه مشکلی پیش میاد و فلگ میشیم؟

این ارور رو اشخاصی که Catwoman رو ندارن میگیرن که خود WB هم تو فرومش گفته بود با یک آپدیت این مشکل حل میشه و آپدیت رو هم چند وقت پیش دادندوستان من تا حالا به لایو وصل نشدم
در واقع بعد از چندین سال تصمیم به ورود قهرمانانه گرفته بودم که با بد شانسی محض از بتمن damaged downloadable content رو دیدم اونم چند بار
ولی الان چندین بار بتمن رو اجرا کردم چه از رو هارد چه از رو دیسک دیگه نیومد اون ارور لعنتی ، ایمیج هم گرفتم بازی 7.96 گیگ بود ،
یعنی لایو مالیده شد ؟
با اولین اتصال بن و تموم ؟
اصلا راهی برای فرار نیست ؟ قلبم داره وای میسه ...........
یعنی برا اولین بار بازی رو همین جوری الکی خریده بودم ...... !!!
زیاد سخت نیست فقط چند بار بخونیدش و حداقل یه بار انجام بدید.با سلام
من این موارد درباره ی بن شدن و چگونگی کمتر کردن احتمال شناسایی و در این موارد خواندم اما مثلا درباره ی stealth patch یک مقاله نوشته شده بود که برای خوندن و عملش فک کنم باید برای مدتی زندگیو تعطیل کرد.حال می خواستم ببینم کسی جایی و یا کسی رو می شناسه که بشه بازیو به او تحویل داد و stealth شدشو ازش گرفت(با صرف هزینه دست مزد).
اگه جواب بدین ممنون می شم.